Jump to content

Έφυγε ο Θ.Αγγελόπουλος (was: [Off-topic] R.I.P. - Για αυτούς που έφυγαν..)

panosz75
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο θάνατος δεν είναι θέμα που παίρνει επιχειρήματα, bomber.

Εκεί, όλοι είμαστε ίσοι.

Συγγνώμη αν η άποψή μου δεν σου αρέσει, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό.

Δεν "έφυγε" ένας νέος άνθρωπος, με όνειρα, προσδοκίες, ή κάποιος ανθρωπιστής.

Ήταν ένας σκηνοθέτης, που δεν με νοιάζει αν έκανε ή όχι καλά τη δουλειά του.

Τη ζωή του πρόλαβε να την ζήσει στην τελική.

*ασυναρτησίες εννοώ τις υπερβολές ότι ήταν μεγάαλος, ότι του κάνουν και σχόλια στο facebook και άλλες γελοιότητες.

http://www.fimes.gr/2011/04/7xronos-fotovolida-pasxa-pethane/

Αυτό το διάβασες bomber; Σε σόκαρε; Μήπως στεναχωρήθηκες περισσότερο για τον Αγγελόπουλο;

ρωτάω με απορία, δεν μιλάω ειρωνικά.

Ξέρεις πόσοι πεθαίνουν κάθε μέρα άδικα; Και παιδάκια και νέοι και δεν τα μαθαίνουμε; Θα με ρωτήσεις αν στενοχωρήθηκα και για αυτά; Και αν απαντήσω θετικά ή αρνητικά, θα σημαίνει κάτι αυτό για το άτομο μου;

Όσο για τον Αγγελόπουλο, δεν έχω καμιά διάθεση να τον υπερασπιστώ, ούτως ή άλλως, ήταν εκ διαμέτρου αντίθετος με πολλά από τα πιστεύω μου.

Δε στεναχωρήθηκα που πέθανε ένας μεγάλος άνθρωπος, 77 έτη είναι αρκετά. Είπα πως ήταν ένας άνθρωπος που είχε ένα ταλέντο και προέβαλε το ελληνικό σινεμά, έκανε κάποιο αξιόλογο έργο στη ζωή του.

Ας μη το συνεχίσουμε, στην ουσία δε διαφωνούμε.

γιατι θα πρεπει να γινονται συγκρισεις ακομα και στον θανατο?

σιγουρα ειναι τραγικο γεγονος αυτο που εγινε με το παιδακι,αλλα για τους ανθρωπους καποιου μεγαλου σε ηλικια που πεθανε, λετε να ελαφραινει τον πονο τους?

με την ιδια "λογικη" να βγω κι εγω να πω που δωσανε σε δρομους το ονομα της Βουγιουκλακη.Γιατι δλδ?Να δωσουν και το δικο μου σε μια πλατεια, επειδη ξερω γω εχω ανακουφισει ποσους συνανθρωπους μου απο πονο.φερ ιναφ!

Η Βουγιουκλάκη τουλαχιστον σημαδεψε τον ελληνικο κινηματογραφο.

Ξέρεις πόσοι πεθαίνουν κάθε μέρα άδικα; Και παιδάκια και νέοι και δεν τα μαθαίνουμε; Θα με ρωτήσεις αν στενοχωρήθηκα και για αυτά; Και αν απαντήσω θετικά ή αρνητικά, θα σημαίνει κάτι αυτό για το άτομο μου;

Όσο για τον Αγγελόπουλο, δεν έχω καμιά διάθεση να τον υπερασπιστώ, ούτως ή άλλως, ήταν εκ διαμέτρου αντίθετος με πολλά από τα πιστεύω μου.

Δε στεναχωρήθηκα που πέθανε ένας μεγάλος άνθρωπος, 77 έτη είναι αρκετά. Είπα πως ήταν ένας άνθρωπος που είχε ένα ταλέντο και προέβαλε το ελληνικό σινεμά, έκανε κάποιο αξιόλογο έργο στη ζωή του.

Ας μη το συνεχίσουμε, στην ουσία δε διαφωνούμε.

Anyway, όπως θες.