alexakos7 Δημοσιεύτηκε January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 27, 2012 Πριν λίγη ώρα το PC έκλεισε μόνο του και μου έβγαλε μια μπλε οθόνη ,και έπειτα έκανε restart μόνο του. Αφού άνοιξε μου έβγαλε το παραθυράκι με το πιθανόν πρόβλημα: Υπογραφή προβλήματος: Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032 Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα: BCCode: 1a BCP1: 00041289 BCP2: 0E715001 BCP3: 00003DCC BCP4: 03DCBB9A OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Τι ακριβώς έγινε? είναι 2 δεύτερη φορά που έγινε μέσα σε 1 μήνα σχεδόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Τι λειτουργικό; Το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού σου δουλεύει κανονικά; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. January 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Τι λειτουργικό; Το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού σου δουλεύει κανονικά; Windows 7 . ναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 εχουν μπλε οθονες τα win7?!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Έκανες κάτι συγκεκριμένο εκείνη την ώρα; Δεν μας βοηθάς με το να μας πεις ότι απλά σου έβγαλε μια μπλε οθόνη... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. January 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Έκανες κάτι συγκεκριμένο εκείνη την ώρα; Δεν μας βοηθάς με το να μας πεις ότι απλά σου έβγαλε μια μπλε οθόνη... Τίποτα απολύτως δεν έκανα. Υ.Γ. σχετικά με το ανεμιστηράκι που λες. τις 2 τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι κάνει περισσότερο θόρυβο. παίζει να φταίει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 καθάρισέ το. θα έχει "μπουκώσει" από σκόνη μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) 1. Πρόβλημα μνήμης !!! <---- Το πιο πιθανό 2. Drivers nvidia, εαν έχεις κάρτα κάνε μια ενημέρωση τους οδηγούς αλλά να τσεκάρεις το κουτάκι που έχει από κάτω για Clean install 3. Μπλε οθόνη σε 7 μόνο σε lineage (ncsoft error σφάλμα όταν φόρτωνε) ή σε League Of Legends και μετά την επανεκκίνηση ακολουθούσε το Error Bug (γνωστό παράθυρο) Edited February 3, 2012 by George_Kont Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Αν ειναι κατι αναλογο των παρακατω φωτο, ειναι θεμα της καρτας γραφικων και εχει να κανει με τους drivers. Μου εμφανιζεται εδω και κανα μηνα που εκανα επανεγκατασταση των windows και δεν βρηκα τον σωστο driver. Moυ το κανει σχεδον μια φορα την εβδομαδα χωρις προφανη λογο. Εμενα δεν κανει restart, "παγωνει" εκει, εγω εχω ΧΡ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 εχουν μπλε οθονες τα win7?!! Οι σταθερές αξίες δεν αλλάζουν φίλτατε Βασίλη...:shifty: καθάρισέ το. θα έχει "μπουκώσει" από σκόνη μάλλον Σωστός. Και είναι πανεύκολο. Εγώ το καθαρίζω με πιστολάκι γυρισμένο στον κρύο αέρα! Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts