Analyzer Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 allos? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 spb pocket plus 2.0 Ακόμη: enhancements για Pocket Internet Explorer (Multiple windows, full screen mode, save as, view source), fix για alarms, enhancements για File Explorer (ZIP support, "Folder Up" button, Storage card format, file properties). Χωρίς να ρίχνει την απόδοση του PPC ή να τρώει μπαταρία. Απαιχτο! Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Πράγματι άψογο το νέο SPB. Και έχει και λειτουργίες desktop με tabs. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 To bala ki egw. hmmm eida mia diafora sthn taxythta. Me to battery pack kollage kapws. Alla kai pali den blepw kapoia shmantikh diafora pou den thn eixa me to battery pack. Ena + einai to addon gia pollapla windows ston PIE, psiloaxristo gia mena mias kai douleyw netfront Ena - einai to minimize me tap kai susrimo. Thlei na to sunithiseis. To Battery pack eixe safh diataksi twn programmatwn pou htan active. Kati san win xp style. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Kai mia xazh ewthsh: to toggle screen kai allo ena eikonidio standby h kapws etsi pou exei to SPB pocket plus, ti akribws kanoun??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 το εικονίδιο αυτό κάνει ότι και το ομόνυμο κουμπί στον wmp. απλά κλείνει την οθόνη και δεν καίει μπαταρία την ώρα που δουλεύει κανονικά το ππσί. πολύ χρήσιμο όταν: 1. ακούς μουσική 2. κατεβάζεις-στέλνεις μεγάλα αρχεία που θέλου χρόνο. όσο για το Minimize στα settings έχει ρύθμιση. το πιο βολικό και που συνιστά η Μ$ για να μην υπάρχει κανένα κόλλημα σε εφαρμογές? να βάλεις το Χ να τις κάμει minimize (το σύρσιμο έτσι θα τις κλείνει). Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanni Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί πως γίνεται να εμφανίζονται αυτά τα εικονίδια στην κάτω δεξιά μπάρα (αντί για την πάνω μπάρα) όπως σε αυτό το screenshot? έτσι ώστε να γλυτώσουμε λίγο χώρο από την πάνω μπάρα... στο ppc μου τώρα μου εμφανίζει μόνο το εικονίδιο του BT κάτω δεξιά. http://www.lightman.pdahit.com/screenshots/wa_attraction_screen1.png Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα? στο 4150 μου τρέχω το Wizbar και το SPB Pocket Plus. Γίνεται αυτό με κάποια ρύθμιση αυτών των προγραμμάτων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 i bara tu start exei oti thes na vlepeis se kathe parathiro. min tin berdevis me tin katw bara pu ine i command bar tu kathe parathiru. :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanni Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... δηλαδή πώς γίνεται να μου εμφανίζεται κάτω δεξιά το εικονίδιο του WIFI δίπλα σε αυτό του Bluetooth για παράδειγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Yanni ( 3 Ιούν. 2004 , 17:45) συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... δηλαδή πώς γίνεται να μου εμφανίζεται κάτω δεξιά το εικονίδιο του WIFI δίπλα σε αυτό του Bluetooth για παράδειγμα? τωρα μπερδευτηκα και γω!! η διακοσμιτικη κατα τα αλλα κατω δεξια μπαρα, βρισκεται στα settings του wisbar μαζι με τα υπολοιπα. μηπως χρησιμοποιεις παλια version του προγραμματος και δεν την εχει? εγω στην 1.32 που σταματησα να το χρησημοποιω την ειχε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 ine shortcuts-endiksis tu today screen. gia na valis oti allo thes xrisimopoiise ta phm pocket tools ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts