stred Δημοσιεύτηκε August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2003 Σκέφτομαι να γραφτώ στο http://www.coolmobiles.com για δωρεαν sms αλλά επειδή μου ζητάει το τηλεφωνό μου σκέφτομαι μην με τρελάνουν στα spam&advertisment sms!Το χρησιμοποιει κανείς για να ξέρει? Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Μήν αγχώνεσαι. Ο λόγος που σου ζητάνε το τηλέφωνό σου είναι για να σου στείλουν το confirmation code. Επίσης σου στέλνουν τον κωδικό πρόσβασης σε περίπτωση που τον ξεχάσεις και ζητήσεις να σου τα υπενθυμίσουν. Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 ...alla pote den prepei na agnoeis tin pithanotita na to hrisimopoihsun gia spam.. Ola ginontai! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 genika opou dinetai to kinhto sas apo sites gia free sms mexri se 4xxx noumera gia diagwnismous, aytomata apodexes8e na xrhsimopoih8oun tis perisoteres fores ta stoixeia sas gia mellontikh apostolh mynhmatwn h diafhmisewn... asxeto an de to leei kapou 3eka8ara... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Σωστά τα λέτε αλλά το εν λόγω site δέν παρέχει απεριόριστα δωρεάν sms αλλά μόνο 5 τη μέρα. Απο κεί και πέρα πρέπει να πληρώσεις... Όπως και νά'χει εγώ το χρησιμοποιώ απο τον πρώτο καιρό που ξεκίνησε και ποτέ δέν παρατήρησα κάτι ύποπτο ούτε στο κινητό, ούτε και στο hotmail μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 ουτε εγω παντως ειχα προβλήμα spam απο το εν λογω site Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reginald Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Ούτε εγώ είχα εώς τώρα κανένα πρόβλημα με spam,μονο ο κωδικός μου έχει έρθει τίποτε άλλο. Παράθεση Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts