Lombardo2012 Δημοσιεύτηκε January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 23, 2012 Έχω ένα πρόβλημα με τον 5-μηνών υπολογιστή μου. Εδώ και κανα 3μήνο παγώνει η οθόνη αρχικά δηλ δεν κινείται τίποτα ειδικά σε παιχνίδια όπως BF3 και Medal of Honor και στη συνέχεια μου βγάζει μπλέ οθόνη που γράφει. "Α clock interrupt was not received on a secondary prozessor within the allocated time interval". Τεστ που έκανα: Prime95-Memtest86-Furmark==>no errors. Το σύστημα μου Windows 7-32 bit/i7-2600K 3,4 GHz (οχι overclocking) ASUS P8P67-M PRO REV3.0/MSI GTX 570 Twin FrozR III Power Edition OC/Western Digital Caviar Black 750GB SATA/KINGSTON KHX1333C7AD3K2/4G 4GB (2X2GB)/Corsair 800 Watt. Έχω δοκιμάσει και με 64bit και πάλι τα ίδια. Επίσης άλλαξα θέση στις μνήμες...μάταια. Τι μπορεί να είναι; Έχω αγανακτήσει! Τον έχω συναρμολογήσει κομμάτι, κομμάτι τα οποία έχω αγοράσει απο διάφορα καταστήματα και δεν ξέρω ποιο φταίει για να το επιστρέψω μιας και έχω εγγύηση(σε περίπτωση που φταίει Hardware). Eυχαριστώ εκ των προτέρων! http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/dizzy2.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Έχω ένα πρόβλημα με τον 5-μηνών υπολογιστή μου. Εδώ και κανα 3μήνο παγώνει η οθόνη αρχικά δηλ δεν κινείται τίποτα ειδικά σε παιχνίδια όπως BF3 και Medal of Honor και στη συνέχεια μου βγάζει μπλέ οθόνη που γράφει. "Α clock interrupt was not received on a secondary prozessor within the allocated time interval". Τεστ που έκανα: Prime95-Memtest86-Furmark==>no errors. Το σύστημα μου Windows 7-32 bit/i7-2600K 3,4 GHz (οχι overclocking) ASUS P8P67-M PRO REV3.0/MSI GTX 570 Twin FrozR III Power Edition OC/Western Digital Caviar Black 750GB SATA/KINGSTON KHX1333C7AD3K2/4G 4GB (2X2GB)/Corsair 800 Watt. Έχω δοκιμάσει και με 64bit και πάλι τα ίδια. Επίσης άλλαξα θέση στις μνήμες...μάταια. Τι μπορεί να είναι; Έχω αγανακτήσει! Τον έχω συναρμολογήσει κομμάτι, κομμάτι τα οποία έχω αγοράσει απο διάφορα καταστήματα και δεν ξέρω ποιο φταίει για να το επιστρέψω μιας και έχω εγγύηση(σε περίπτωση που φταίει Hardware). Eυχαριστώ εκ των προτέρων! http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/dizzy2.gif Αν στο κανει μονο στο BF3 για ριξε μια ματια εδω http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489429213119/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lombardo2012 Δημ. February 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Τελικά ήταν η μητρική πλακέτα asus p8p67 m pro. Πήγα τον υπολογιστή μου σε κατάστημα που διαθέτει πολλά ανταλλακτικά και έτσι μπόρεσε και τοποθέτησε τα πάντα σε μία άλλη πλακέτα. Αποτέλεσμα: Όχι πάγωμα ούτε μπλε οθόνη. Να ξέρετε γενικότερα ότι σε τέτοιες περιπτώσεις με παγώματα μπλε οθόνες(clock interrupt) φταίει κατά 90% η μητρική. 5% οι RAM σε περίπτωση που δεν είναι συμβατή και όχι επειδή χάλασε. Σπανιότατα χαλάει η RAM. Και 5 % λάθος συνδεσμολογίες απο εσάς. Αυτή η ASUS ενώ έχει καλή φήμη γενικότερα, σε πολλά φόρουμ αναφέρετε σε παγώματα κλπ. Ίσως είναι ένα αδύναμο της σημείο, ίσως όμως οφείλετε και στο γεγονός ότι αγοράζουν πολλοί ASUS και έτσι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις προβλημάτων. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες για την ASUS P8P67 M PRO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts