shodanjr_gr Δημοσιεύτηκε May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 10, 2004 Λοιπόν ακούστε. Στο σπίτι μου, σε κάθε τηλεφωνική μπρίζα καταλλήγουν 2 σύρματα. Δηλαδή από κάθε μπρίζα χρησιμοποιούνται τα 2 κεντρικά pins. Έχω δυνατότητα να εγκαταστήσω aDSL γραμμή κάποιας μορφής; Απαντήστε ρε παίδες γιατί έχω βαρεθεί να μου παίρνει τα εσώχουρα ο πΟΤΕς Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Έχεις ρωτήσει τον πΟΤΕ αυτό που ρωτάς εμάς; Παράθεση Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Μία φορά προσπάθησα στο 134. Μάλλον δεν κατάλαβαν τι τους έλεγα. Μου είπαν να φωνάξω ηλεκτρολόγο για να το κοιτάξει... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nevian Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Δεν θα έχεις πρόβλημα... Δύο καλώδια χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ και απλά στην μπρίζα που καταλήγουν θα βάλεις το φίλτρο ή splitter οπότε μην αγχώνεσε άδικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Οκ φίλε μου, σίγουρο αυτό έτσι; Επίσης, τι προτείνετε; Φίλτρο ή splitter; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (11 Μάι. 2004 , 23:26) Οκ φίλε μου, σίγουρο αυτό έτσι; Επίσης, τι προτείνετε; Φίλτρο ή splitter; Κοίταξε πρώτα τη διαθεσιμότητα dsl στην περιοχή σου, είτε μέσω ΟΤΕ είτε μέσω Vivodi, και μετά προχωράς στην επιλογή της σύνδεσης που σε συμφέρει. Τα τεχνικά ζητήματα μη σε απασχολούν, λύνονται αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Παιδιά έχω κι εγώ τις απορίες μου σχετικά με την εγκατάσταση της ADSL, την οποία θέλω να κάνω μόνος μου [384 θα βάλω, με ISP το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος(είναι μέλος ο πατέρας μου και θα έχουμε πιο φτηνή συνδρομή :P)]. Οι απορίες σε πολλούς ίσως φανούν ανόητες, αλλά πιο ανόητο είναι να μην ρωτάει κανείς. Ακούστε πως έχει η κατάσταση: Στο σπίτι έχω 1 pc και δεν πρόκειται να έχω πάρω 2ο. Τόσα χρόνια (απο το 1999) έχω PSTN 56Κ. Για να μην απασχολώ το τηλέφωνο του σπιτιού (γραμμή Α), ανεβάσα μια γραμμή τηλεφώνου (γραμμή Β) απο το κάτω διαμέρισμα (οπου μένει η γιαγιά μου :P), που τον περισσότερο χρόνο λείπει στο χωριό οπότε δεν θα πείραζε το τηλέφωνο να είναι επι ώρες απασχολημένο. Διαθεσιμότητα για DSL υπάρχει στην περιοχή μου και απ'οτι μου είπαν απο το 134 δεν υπάρχει λίστα αναμονής. Απορίες: 1)Θα χρειαστώ σπλίττερ ή φίλτρο; 2)Αν ζητήσω μετατροπή της γραμμής μου σε DSL απο το 134, θα μου στείλουν αυτοί το μόντεμ και τα απαραίτητα σπλίττερ/φίλτρα ή πρέπει να τα ζητήσω εγώ; Ή μήπως πρέπει να τα ζητήσω απο τον ISP; Ή να πάω να τα αγοράσω μόνος μου (και απο που;) 3)Πείτε πως σπάει ο διάολος το ποδάρι του και αντί για 12 ημέρες, η γραμμή του τηλεφώνου μετατραπεί σε DSL σε 4-5 μέρες κι εγώ δεν έχω στην διάθεσή μου ακόμα τα φίλτρα/σπλίττερ. Θα μπορώ να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου κανονικά μέχρι να τα εγκαταστήσω ή πρέπει οπωσδήποτε η συσκευή του τηλεφώνου να βρίσκεται σε φίλτρο/σπλιττερ; 4)Ωραία... Πείτε πως πλέον έχω στην κατοχή μου μόντεμ, φίλτρα/σπλίττερ και η γραμμή του τηλεφώνου έχει μετατραπεί σε DSL. Το μόντεμ συνδέεται στον υπολογιστή και στο φίλτρο/σπλίττερ (ή κάνω λάθος;). Το φίλτρο/σπλίττερ έχει το ίδιο jack με το καλώδιο του τηλεφώνου; Είναι δηλαδή το ίδιο "κλιψάκι" με αυτό του κλασικού καλωδίου; Αν ναι, το μόνο που έχω να κάνω δηλαδή είναι να συνδέσω PC--------Μόντεμ-------φιλτρο/σπλιττερ-------πρίζα τηλεφώνου; (και αντίστοιχα το τηλέφωνο σε ένα φίλτρο/σπλίττερ;) 5)Έχω συνηθήσει τόσα χρόνια με την 56Κ να συνδέομαι κάνοντας κλήση στον αριθμό 89625xxxxx του ISP, βάζοντας username και password. Με την DSL πως γίνεται η σύνδεση απο την πρώτη πρώτη κιόλας φορά; Απλά θα ανοίξω τον υπολογιστή και θα είμαι στο ίντερνετ; Που βάζω username/pass ή πρέπει κάνω κάτι άλλο; Για να "αποσυνδεθώ" [αν π.χ. δέχομαι attack απο χάκερ (λέμε τώρα :P)] απλά πατάω το κουμπάκι OFF στο μοντεμ; 6)Η πρίζα της γραμμής Β είναι πολύ κοντά στο pc μου, ούτε 3 μέτρα, ενώ η πιο κοντινή πρίζα της γραμμής Α είναι πάνω απο 15 μέτρα και σε άλλο δωμάτιο.Επομένως μάλλον βολεύει να μετατρέψω σε DSL την γραμμή Β. Τι πιστεύετε πως είναι καλύτερο να κάνω, να μετατρέψω την γραμμή Α ή την γραμμή Β σε DSL; Δηλαδή εκτός απο fast internet τί άλλο μπορώ να έχω με την DSL; Μην πάνε δηλαδή χαμένες υπηρεσίες στο τηλέφωνο της γιαγιάς :P. Αυτο που με απασχολεί κυρίως είναι πως αν τελικά μετατρέψω την γραμμή Α θα πρέπει να τραβήξω καλώδια και να τρυπήσω τοίχους και θέλω να το αποφύγω αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (10 Δεκ. 2004 , 00:23) 1)Θα χρειαστώ σπλίττερ ή φίλτρο; 2)Αν ζητήσω μετατροπή της γραμμής μου σε DSL απο το 134, θα μου στείλουν αυτοί το μόντεμ και τα απαραίτητα σπλίττερ/φίλτρα ή πρέπει να τα ζητήσω εγώ; Ή μήπως πρέπει να τα ζητήσω απο τον ISP; Ή να πάω να τα αγοράσω μόνος μου (και απο που;) 3)Πείτε πως σπάει ο διάολος το ποδάρι του και αντί για 12 ημέρες, η γραμμή του τηλεφώνου μετατραπεί σε DSL σε 4-5 μέρες κι εγώ δεν έχω στην διάθεσή μου ακόμα τα φίλτρα/σπλίττερ. Θα μπορώ να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου κανονικά μέχρι να τα εγκαταστήσω ή πρέπει οπωσδήποτε η συσκευή του τηλεφώνου να βρίσκεται σε φίλτρο/σπλιττερ; 4)Ωραία... Πείτε πως πλέον έχω στην κατοχή μου μόντεμ, φίλτρα/σπλίττερ και η γραμμή του τηλεφώνου έχει μετατραπεί σε DSL. Το μόντεμ συνδέεται στον υπολογιστή και στο φίλτρο/σπλίττερ (ή κάνω λάθος;). Το φίλτρο/σπλίττερ έχει το ίδιο jack με το καλώδιο του τηλεφώνου; Είναι δηλαδή το ίδιο "κλιψάκι" με αυτό του κλασικού καλωδίου; Αν ναι, το μόνο που έχω να κάνω δηλαδή είναι να συνδέσω PC--------Μόντεμ-------φιλτρο/σπλιττερ-------πρίζα τηλεφώνου; (και αντίστοιχα το τηλέφωνο σε ένα φίλτρο/σπλίττερ;) 5)Έχω συνηθήσει τόσα χρόνια με την 56Κ να συνδέομαι κάνοντας κλήση στον αριθμό 89625xxxxx του ISP, βάζοντας username και password. Με την DSL πως γίνεται η σύνδεση απο την πρώτη πρώτη κιόλας φορά; Απλά θα ανοίξω τον υπολογιστή και θα είμαι στο ίντερνετ; Που βάζω username/pass ή πρέπει κάνω κάτι άλλο; Για να "αποσυνδεθώ" [αν π.χ. δέχομαι attack απο χάκερ (λέμε τώρα :P)] απλά πατάω το κουμπάκι OFF στο μοντεμ; 6)Η πρίζα της γραμμής Β είναι πολύ κοντά στο pc μου, ούτε 3 μέτρα, ενώ η πιο κοντινή πρίζα της γραμμής Α είναι πάνω απο 15 μέτρα και σε άλλο δωμάτιο.Επομένως μάλλον βολεύει να μετατρέψω σε DSL την γραμμή Β. Τι πιστεύετε πως είναι καλύτερο να κάνω, να μετατρέψω την γραμμή Α ή την γραμμή Β σε DSL; Δηλαδή εκτός απο fast internet τί άλλο μπορώ να έχω με την DSL; Μην πάνε δηλαδή χαμένες υπηρεσίες στο τηλέφωνο της γιαγιάς :P. Αυτο που με απασχολεί κυρίως είναι πως αν τελικά μετατρέψω την γραμμή Α θα πρέπει να τραβήξω καλώδια και να τρυπήσω τοίχους και θέλω να το αποφύγω αυτό. 1. Mιας και έχεις PSTN και τα 2 σου κάνουν. Καλύτερα να βάλεις ένα splitter πριν από την κεντρική πρίζα της γραμμής που θα κάνεις ADSL και από εκεί να ξεκινάει η γραμμή που θα φτάσει μέχρι το modem. Όλα τα τηλέφωνα θα δουλέψουν κανονικά, αρκεί να είναι μετά τον splitter. Αν πρέπει να έχεις κάποια τηλέφωνα πριν από τον splitter βάλε τους φίλτρο. Τέλος μπορείς απλά να βάλεις από ένα φίλτρο μπροστά από κάθε τηλέφωνο και είσαι έτοιμος. 2. Πουλάνε στον ΟΤΕ, αλλά από όσο ξέρω δικαιούσαι ένα δωρεάν. Τώρα το πώς θα το πάρεις δεν το ξέρω. 3. Κανονικότατα. 4. Όπως τα έχεις βάλει είναι μια χαρά. Δες και την απάντηση 1. 5. Καταρχάς ΔΕ θα πάρεις σκέτο modem αλλά modem/router. Είναι πολύ καλύτερη επιλογή μιας αφενός γιατί δεν καταναλώνει καθόλου πόρους του υπολογιστή σου και αφετέρου γιατί μπορείς πολύ εύκολα να συνδέσεις περισσότερους από έναν υπολογιστές. Τις ρυθμίσεις τις κάνεις μπαίνοντας στον router με τον web browser σου (πληκτρολογείς την IP του router και μπαίνεις στο μενού του) ή για προχωρημένες ρυθμίσεις μπαίνοντας με telnet. 6. Αν δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να κόψεις τη σύνδεση με τη γραμμή της γιαγιάς σου (πχ αν νοικιάζατε σε άλλον το κάτω σπίτι) τότε κάνε ADSL τη γραμμή της γιαγιάς σου. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας ότι θα χάσετε υπηρεσίες. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Χίλια ευχαριστώ για τις κατατοπιστικότατες απαντήσεις σου! Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας ότι θα χάσετε υπηρεσίες. Απλά δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες για το τηλέφωνο μέσω της DSL εκτός απο fast intenet όπως π.χ. με την ISDN έχεις δωρεάν αναγνώριση κλήσεων κλπ. Ευχαριστώ πολύ! EDIT: Δηλαδή αν αποφασίσω να χρησιμοποιήσω μόνο φίλτρα απλά θα συνδέσω τηλέφωνο---φιλτρο---πριζα και σκέτα μόντεμ---πρίζα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (10 Δεκ. 2004 , 01:30) Χίλια ευχαριστώ για τις κατατοπιστικότατες απαντήσεις σου! Απλά δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες για το τηλέφωνο μέσω της DSL εκτός απο fast intenet όπως π.χ. με την ISDN έχεις δωρεάν αναγνώριση κλήσεων κλπ. Ευχαριστώ πολύ! Να σαι καλά. :) Αν βάλεις ΑDSL δεν επηρεάζεται με κανέναν τρόπο το τηλέφωνό σου. Ότι υπηρεσία έχεις (είτε ως PSTN είτε ως ISDN) μένει ως έχει. edit: ναι. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 6. Αν το τηλέφωνο της γιαγιάς σου είναι στο όνομα της, ίσως θα έχετε προβλήματα με τον ΟΤΕ με εξουσιοδοτήσεις κτλ. Δεν θυμάμαι τι χαρτιά θέλουν! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Χθές το απόγευμα έκανα τηλεφωνικώς στο 134 την αίτηση για μετατροπή της γραμμής (της γιαγιάς) σε DSL. Μου ζήτησαν μόνο τον αριθμό ταυτότητας (τον οποίο είχα). Φαντάζομαι πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα! Το μόνο που έχω να κάνω επομένως μόλις ενεργοποιηθεί είναι να συνδέσω το μόντεμ σκέτο στην πρίζα(και να κάνω τις ρυθμίσεις) και να βάλω ένα φίλτρο πίσω απο τη συσκευή τηλεφώνου ε; ΥΓ. Επειδή ψάχνοντας λίγο το θέμα modem/router μπερδεύτηκα λίγο. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει ως τώρα είναι να πάρω Router (αν και ΔΕΝ πρόκειται να μοιραστώ με κανένα άλλο pc την σύνδεση) λόγω του οτι τα μόντεμ "τρώνε" αρκετά απο τα resources του υπολογιστή. Καμιά βοήθεια; ΥΓ.2 Διαβάζοντας λίγο το thread για τα μόντεμ μάλλον κατέληξα στο US robotics 9105 (router δεν είναι; ). Υπάρχει σε κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη; Στο πλ***ο που κοίταξα δεν υπάρχει. YΓ.3 Το βρήκα εδώ με 60€(μαζί με το φπα η τιμή). Επειδή ποτέ δεν έχω ξανααγοράσει κάτι μέσω ιντερνετ, να το παραγγείλω άφοβα απο το συγκεκριμένο site; ΥΓ.4 Απ'ότι έμαθα με αυτό το router/modem χρειάζομαι και κάρτα δικτύου ethernet. Ποια η διαφορά αυτών των δύο εκτός απο την τιμή; Και οι δύο ethernet είναι; http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=40&Nav_Section_Id=26&Catalog_Id=1&Product_Id=91305&Merchant_Id=1&sts_cid=3 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=40&Nav_Section_Id=26&Catalog_Id=1&Product_Id=735&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (11 Δεκ. 2004 , 20:12) Χθές το απόγευμα έκανα τηλεφωνικώς στο 134 την αίτηση για μετατροπή της γραμμής (της γιαγιάς) σε DSL. Μου ζήτησαν μόνο τον αριθμό ταυτότητας (τον οποίο είχα). Φαντάζομαι πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα! Το μόνο που έχω να κάνω επομένως μόλις ενεργοποιηθεί είναι να συνδέσω το μόντεμ σκέτο στην πρίζα(και να κάνω τις ρυθμίσεις) και να βάλω ένα φίλτρο πίσω απο τη συσκευή τηλεφώνου ε; ΥΓ. Επειδή ψάχνοντας λίγο το θέμα modem/router μπερδεύτηκα λίγο. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει ως τώρα είναι να πάρω Router (αν και ΔΕΝ πρόκειται να μοιραστώ με κανένα άλλο pc την σύνδεση) λόγω του οτι τα μόντεμ "τρώνε" αρκετά απο τα resources του υπολογιστή. Καμιά βοήθεια; ΥΓ.2 Διαβάζοντας λίγο το thread για τα μόντεμ μάλλον κατέληξα στο US robotics 9105 (router δεν είναι; ). Υπάρχει σε κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη; Στο πλ***ο που κοίταξα δεν υπάρχει. YΓ.3 Το βρήκα εδώ με 60€(μαζί με το φπα η τιμή). Επειδή ποτέ δεν έχω ξανααγοράσει κάτι μέσω ιντερνετ, να το παραγγείλω άφοβα απο το συγκεκριμένο site; ΥΓ.4 Απ'ότι έμαθα με αυτό το router/modem χρειάζομαι και κάρτα δικτύου ethernet. Ποια η διαφορά αυτών των δύο εκτός απο την τιμή; Και οι δύο ethernet είναι; http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=40&Nav_Section_Id=26&Catalog_Id=1&Product_Id=91305&Merchant_Id=1&sts_cid=3 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=40&Nav_Section_Id=26&Catalog_Id=1&Product_Id=735&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Το e-shop έχει καλό όνομα. Παλιότερα που έμενα επαρχία έκανα αρκετές αγορές από αυτό και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ωστόσο αγόραζα μόνο βιβλία/software, ποτέ hardware οπότε δεν έχω εμπειρία. Δε βλέπω καμία διαφορά. Πάντως εξέτασε μήπως έχει ενχωματωμένη ethernet η mootherboard σου γιατί πλέον σχεδόν όλες έχουν. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Δεν έχει :). Tελικά αύριο θα πάω να πάρω απο το πλαίσιο την NetGear:) Το USR 9105 το παρήγγειλα τελικά :) Τhanks for the tips! Τώρα με περιμένει πολύ διάβασμα στο adslgr.com :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Δεν κοιτάς και στον ΟΤΕ για το Alcatel 530? Πριν δύο μήνες το είχαν 49+φπα (φαντάζομαι και τώρα το ίδιο) και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν έχει "πέσει" ποτέ, και έχει και Ethernet και USB. :) (έχει και δύο φίλτρα...) Οσο για κάρτα δικτύου στον υπολογιστή, νομίζω ότι με 10-15 ευρώ βρίσκεις μία 10/100 Mbit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Επειδή έχει πολύ καλό interface στις ρυθμίσεις γι'αυτό και το προτίμησα (τουλάχιστον έτσι διάβασα εδώ και στο adslgr). Τώρα που διαβάζω όμως το howto για τις ρυθμίσεις του κωλύομαι κάπως, μερικοί users έχουν πρόβλημα... Λετε να ακυρώσω την παραγγελία και να αγοράσω το alcatel 530 απο τον πΟΤΕ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Ο alcatel είναι μια χαρά routerάκι. Χωρίς τρελές δυνατότητες αλλά αξιόπιστο. Κανείς ποτέ δεν είχε πρόβλημα από όσο ξέρω. Το USR είναι πιο παραμετροποιήσιμο, πιο ικανό να χειριστεί πολλαπλά downloads, ίσως κάπως πιο γρήγορο και έχει και 4 θύρες ethernet (δε σε ενδιαφέρει άμεσα βέβαια). Αν από την άλλη έχεις δει πολλούς να έχουν πρόβλημα τι να σου πω, δεν ξέρω. Τουλάχιστον στα προβλήματα που είχαν βρήκαν λύση; ΥΓ. Αν πάρεις το alcatel ΜΗΝ το συνδέσεις μέσω USB αλλά από την ethernet. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Απ'όσο έχω διαβάσει χρειάζεται αρχικά ένα firmware upgrade το USR.. και το .bin είναι 47 mb, τα οποία αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να τα κατεβάσω με την 56άρα, επειδή δεν θα έχω σύνδεση με το αρχικό fw.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Ξέρω ότι θέλει firmware update για να παίξει μέσω ISDN. Αλλιώς από όσο ξέρω είναι μια χαρά για PSTN. Βεβαιώσου ότι εκεί που λένε ότι δεν παίζει χωρίς το update εννοούν ότι δεν παίζει σε ISDN. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 47mb για firmware;;; Καλά τι είναι, διαστημόπλοιο; Και έχει τόσο μεγάλη rom;; ... :eek: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Ε ναι, τώρα που διάβασα πιο προσεκτικα, το fw update είναι για να παίξει σε isdn :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts