Jump to content

WMI ΣΦΑΛΜΑ- ΒΟΗΘΕΙΑ PLS.....

xagiox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου βγαίνει αυτό το μήνυμα:

Η εφαρμογή WMI αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της.

Εχω τα Windows XP Pro corp. GR και πριν από 3 μέρες έκανα format, βοήθεια παιδιά ,δεν θα το αντέξει άλλο format η καρδιά μου ,έχω κάνει ήδη 7 by-pass...

Ευχαριστώ

Χωρίς να σε πάρω στον λαιμό μου!!!

Το μήνυμα σου το βγάζει από την αρχή που έκανες εγκατάσταση ή μετά από κάποιο installation προγράμματος; Το Format είναι καλή λύση, δε λέω, απλά να προσέξεις όταν το κάνεις να το κάνεις σωστά. Τα Win XP είναι γνήσια ή clopyright;

Δοκίμασε να παίξεις και με την "επαναφορά συστήματος", μπορεί να... γυρίσεις το σύστημα σε κάποιο σημείο πριν δημιουργηθεί το πρόβλημα και να σου λειτουργήσει.

Κατά τα άλλα, sorry που το λέω, ξανά format!!!

To μήνυμα μου το έβγαλε όταν πρώτη φορά όταν πήγα να περάσω τους Drivers της webcam. Τελικά έκανα format , πέρασα όλους τους drivers χωρίς πρόβλημα, πέρασα το SP1 ,έκανα windows update και αφού πήγαν όλα καλά, μετά από 3-4 ώρες που λειτουργούσαν όλα τέλεια και νόμιζα ότι ησύχασα , το ίδιο μήνυμα πάλι. Τα νεύρα μου!!!

Τα windows δεν είναι γνήσια, αλλά τα είχα ένα χρόνο τώρα χωρίς πρόβλημα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xagiox (13 Μάι. 2004 , 11:04)

To μήνυμα μου το έβγαλε όταν πρώτη φορά όταν πήγα να περάσω τους Drivers της webcam. Τελικά έκανα format , πέρασα όλους τους drivers χωρίς πρόβλημα, πέρασα το SP1 ,έκανα windows update και αφού πήγαν όλα καλά, μετά από 3-4 ώρες που λειτουργούσαν όλα τέλεια και νόμιζα ότι ησύχασα , το ίδιο μήνυμα πάλι. Τα νεύρα μου!!!

Τα windows δεν είναι γνήσια, αλλά τα είχα ένα χρόνο τώρα χωρίς πρόβλημα.

Windows XP μη γνήσια και κάνεις update ? Ντροπή! Δεν σε πήρε χαμπάρι ακόμα η Microsoft ? Λογικά θα πρέπει να σου έχει κλειδώσει το λειτουργικό !

Λ.