Jump to content

Iron Maiden-Dance of death-Copy Protection

shodanjr_gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παίδες, πήρα το CDάκι σήμερα, αυθεντικό και έχει κάποια μορφή προστασίας ενσωματομένη. Δεν διαβάζεται στο DVD-R του υπολογιστή μου και έτσι δεν μπορώ να το ακούσω ή να το ripάρω. Έχει κανείς σας καμία ιδέα για να παρακάμψω την προστασία; Μην μου πείτε να κατεβάσω τα τραγούδια από P-2-P δίκτυα γιατί είναι πλέον γεμάτα fakes.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Όχι το πήρα να το ακούσω Mr. Smartass

Ήλπιζα ότι κάθε άτομο 15 χρονών έχει ένα στοιχειώδες IQ>=50...πόσο λάθος έκανα.

Τέλος πάντων, κάποιος που να μπορεί πραγματικά να βοηθήσε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 8 Μάι. 2004 , 23:01)

Ρε παίδες, πήρα το CDάκι σήμερα, αυθεντικό και έχει κάποια μορφή προστασίας ενσωματομένη. Δεν διαβάζεται στο DVD-R του υπολογιστή μου και έτσι δεν μπορώ να το ακούσω ή να το ripάρω. Έχει κανείς σας καμία ιδέα για να παρακάμψω την προστασία; Μην μου πείτε να κατεβάσω τα τραγούδια από P-2-P δίκτυα γιατί είναι πλέον γεμάτα fakes.

Ώπα!!!! Δηλαδή θες να πεις ότι αγόρασες γνήσιο μουσικό σι-ντι και ότανπήγες να το ακούσεις στο πισί σου αρνήθηκε να παίξει λόγω προστασίας;;;; Άρα και ότι δεν είχε πάνω στο σιντι κάποια προειδοποίηση του στυλ "Does not play on PC/Mac"??? :whistle:

Απάντησε πρώτα και μετά θα σου πω την συνέχεια... :alien:

Στο κουτί δεν το ξεκαθάριζε ακριβώς. Έλεγε ότι είναι compatible με PC και είχε και κάποιες απαιτήσεις από κάτω. Θεώρησα ότι θα θέλει κάποιο ειδικό πρόγραμμα. Ούτως ή άλλως έχω ακούσει στο PC μου και άλλα CD με προστασία. Αλλά αυτό όμως δεν το αναγνωρίζει καν το drive...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 8 Μάι. 2004 , 23:12)

Στο κουτί δεν το ξεκαθάριζε ακριβώς. Έλεγε ότι είναι compatible με PC και είχε και κάποιες απαιτήσεις από κάτω. Θεώρησα ότι θα θέλει κάποιο ειδικό πρόγραμμα. Ούτως ή άλλως έχω ακούσει στο PC μου και άλλα CD με προστασία. Αλλά αυτό όμως δεν το αναγνωρίζει καν το drive...

Βασικά, έμπλεξες...

Από την στιγμή που για τον α, β λόγο δεν δουλεύει στο πισί σου δικαιούσαι να το επιστρέψεις. Από την άλλη ο άλλος θα ισχυριστεί πάνω γράφει ότι παίζει, και δεν αποκλείεται να το βάλει σε κάποιο πισι στο μαγαζί και πραγματικά να παίξει!

Μάλλον το πρόβλημα είναι στο ντράιβ σου... (ασυμβατότητα) :confused:

Και τώρα θα μου πεις... "Και εγώ τι φταίω;;;"

Και εγώ θα σου πω... "Επέστεψέ το και ο Θεός βοηθός..."

Επιβεβαίωσε πρώτα ότι δεν παίζει πουθενά...

Το δοκίμασα στο XBOX μου και παίζει....όμως το PC επιμένει να μην το αναγνωρίζει καθόλου. Αλλά έχω μία ιδέα :)

lol. για πες την και σε εμας για να γελασουμε! λοιπον κατεβασε κανα καινουριο diver λεω εγω. ή αντεγραψε το και δοκιμασε το cd που εχεις αντιγραψει...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 9 Μάι. 2004 , 00:18)

lol. για πες την και σε εμας για να γελασουμε! λοιπον κατεβασε κανα καινουριο diver λεω εγω. ή αντεγραψε το και δοκιμασε το cd που εχεις αντιγραψει...

Όχι σόνταν, κανένα swimmer κατέβασε καλύτερα. Καλύτερα κολύμπι παρά βουτιές τώρα που... σφίγγουν οι ζέστες... :whistle:

Ποπο, ρε αν δεν ξέρεις μην πετάγεσαι....driver για τι; Για το DVD-R; Σε Windows Xp; ΈΛΕΟΣ!!!!!

Επίσης πως να το γράψω εξυπνάκια; Αφού δεν το εντοπίζει καθόλου το drive.

Αυτό που θα κάνω είναι να το ripάρω στο XBOX και να μεταφέρω τα WMA στο PC.

φίλε shodanjr_gr άκου τί παίζει, όλοι oi writers έχουν πιό δυνατό lazer από τα απλά cd/dvd rom, αν κατάλαβα καλά και εσύ έχεις DVD writer και όχι reader. Ο πιο εύκολος τρόπος να κλειδώσεις ένα cd είναι να ενσωματώσεις μια ρουτίνα που να ανιχνεύει το πόσο ισχυρό είναι το lazer του drive. αν είναι παραπάνω από μια Χ τιμή, η προστασία "υποθέτει" ότι χρησιμοποιείς writer προκειμένου να το αντιγράψεις και δίνει εντολή να μην το δεί καθόλου το δισκάκι. είναι η πλέον κλασσική προστασία παλαιότερων games. για να μην σε κουράζω δοκίμασε το clony xxx ή πήγαινέ το σε κάποιον που έχει και reader και writer μαζί, ώστε να το διαβάσεις από τον reader και να το γράψεις με το writer.

καλή επιτυχία

Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dr_Wankell ( 9 Μάι. 2004 , 00:45)

φίλε shodanjr_gr άκου τί παίζει, όλοι oi writers έχουν πιό δυνατό lazer από τα απλά cd/dvd rom, αν κατάλαβα καλά και εσύ έχεις DVD writer και όχι reader. Ο πιο εύκολος τρόπος να κλειδώσεις ένα cd είναι να ενσωματώσεις μια ρουτίνα που να ανιχνεύει το πόσο ισχυρό είναι το lazer του drive. αν είναι παραπάνω από μια Χ τιμή, η προστασία "υποθέτει" ότι χρησιμοποιείς writer προκειμένου να το αντιγράψεις και δίνει εντολή να μην το δεί καθόλου το δισκάκι. είναι η πλέον κλασσική προστασία παλαιότερων games. για να μην σε κουράζω δοκίμασε το clony xxx ή πήγαινέ το σε κάποιον που έχει και reader και writer μαζί, ώστε να το διαβάσεις από τον reader και να το γράψεις με το writer.

καλή επιτυχία

EDIT:wrong

Shodan vres ena programa pou anihnevei ti copy protection ehei to cd kai to ksekleidonei.

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 9 Μάι. 2004 , 00:49)

Mallon einai antitheta apo oti les giati an valeis to original cd sto writer pos tha to grapseis??

:whistle:

...ή πήγαινέ το σε κάποιον που έχει και reader και writer μαζί, ώστε να το διαβάσεις από τον reader και να το γράψεις με το writer.

:whistle:

mou fenete kala ta lei o DR ektos kai ftei to firmware tou dvd-r gia tsekare an de to exeis kanei an exei pio neo.alei8eia pio dvd-r exeis?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

το βάζεις στο reader, το διαβάζει και το στέλνει στο writer (μέσω του σκληρού συνήθως) για να το γράψει. ο writer είναι αυτός που δεν μπορεί να το διαβάσει, ο reader το βλέπει κανονικότατα.
Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

Βρε παιδιά πως να τα κάνει όλα αυτά αν δεν σταματάει το drive να κάνει grrrrr grrrrr;;

Μεχρι τώρα εγώ δεν έιχα κανένα πρόβλημα με τις προστασίες. Μονο ενα τελευταίο cd (Smyrne) δεν αναγνωριζόταν με τπτ στο drive και δεν κατάφερα τπτ... :(