manosraul Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) το εκανα αυτο πουλες touch pal ηταν επιλεγμενη . και κατι ακομα γιατι δεν μπορο να βαλω δικο ηχο κλεισης απο τα mp3 μου μονο εχει δικα του ? Edited August 3, 2012 by manosraul Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) το εκανα αυτο πουλες touch pal ηταν επιλεγμενη ? και κατι ακομα γιατι δεν μπορο να βαλω δικο ηχο κλεισης απο τα mp3 μου μονο εχει δικα του ? Βρες την εφαρμογή μουσική ( όχι μουσική play)βάλε να αναπαράγει το κομμάτι που θες να επιλέξεις και πατά το κουμπί κάτω αριστερά ( με το τετράγωνο) και θα σου βγάλει το μενού για να το επιλέξεις ως ήχο κλησης Βρες την εφαρμογή μουσική ( όχι μουσική play)βάλε να αναπαράγει το κομμάτι που θες να επιλέξεις και πατά το κουμπί κάτω αριστερά ( με το τετράγωνο) και θα σου βγάλει το μενού για να το επιλέξεις ως ήχο κλησης Και αυτό είναι το πληκτρολογιο -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 3, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosraul Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 thanks ρε μαστορα με ζαλισε αλλα ειναι τζαματο!!! Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosraul Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 και περιππου πως γινεται λες να εχει προβλημα ? Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 και περιππου πως γινεται λες να εχει προβλημα ? Ποιο; το πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosraul Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 δεν μπορω να καταλαβω ακολουθησα τις οδηγιες και δεν αλλαζει μορφη το πληκτρολογιο Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 δεν μπορω να καταλαβω ακολουθησα τις οδηγιες και δεν αλλαζει μορφη το πληκτρολογιο Λοιπόν έχεις επιλεγμένο το touch pal! Πάμε ρυθμισεις,γλώσσα και πληκτρολόγιο, ρυθμίσεις πληκτρολογίου touchpal,διάταξη πληκτρολογίου, διάταξή σε οριζόντια,επιλέγεις phone pad 12 πλήκτρων.και το ίδιο επιλέγεις και σε κατακορυφη. Αν μπορείς να ανεβασεις φώτο θα βοηθουσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosraul Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 οχι μαστορα δεν αλλαζει δεν ξερω γιατι τι να σε πω . τη δευτετα θα κανω μια περασα απο το μαγαζι που το πειρα Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) οχι μαστορα δεν αλλαζει δεν ξερω γιατι τι να σε πω . τη δευτετα θα κανω μια περασα απο το μαγαζι που το πειρα μια άλλη λύση είναι το go keyboard από Android market ή αλλιώς play store! Πολύ καλή εφαρμογή και έχει και το πληκτρολόγιο που θες.στο δικό μου με touch pal δε μπορώ να γράψω αγγλικά.Και σε περίπτωση που δε το πρόσεξες έχω και ονομα;) Edited August 3, 2012 by giannis24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosraul Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 μια άλλη λύση είναι το go keyboard από Android market ή αλλιώς play store! Πολύ καλή εφαρμογή και έχει και το πληκτρολόγιο που θες.στο δικό μου με touch pal δε μπορώ να γράψω αγγλικά.Και σε περίπτωση που δε το πρόσεξες έχω και ονομα;) δεν εχω προβλημα αλλα νευριαζω γτ δεν το αλλαζει :!: Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 δεν εχω προβλημα αλλα νευριαζω γτ δεν το αλλαζει :!: βρες τον οδηγό ρύθμισης στις εφαρμογές σου και επιλέξετο το πληκτρογιο touchpal,γιατί έχω την εντύπωση πως έχεις επιλεγμένο το πληκτρολόγιο android,γι αυτό είπα μια φώτο του πληκτρολογίου θα βοηθουσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosraul Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 βλεπεις τις φοτο Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 βλεπεις τις φοτο Βλεπω! Περίεργο σε μένα δουλεύει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosraul Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 εχω ενα sony eriscoon w100 και το σονυ το εβρισκε το αλκατελ στο bluetooth αλλα το αλκατελ οχι ειναι επειδη το ενα εχει ενα εκδοση 2 και το αλλο 3 ? Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) εχω ενα sony eriscoon w100 και το σονυ το εβρισκε το αλκατελ στο bluetooth αλλα το αλκατελ οχι ειναι επειδη το ενα εχει ενα εκδοση 2 και το αλλο 3 ? Αυτό δε το ξέρω και δε μπορώ να βοηθήσω! Όσο για το πληκτρολόγιο άλλαξε γλώσσα και θα δεις! Εγώ δε χρησιμοποιώ κανένα από τα δυο έχω κατεβασει από το μάρκετ Edited August 3, 2012 by giannis24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosraul Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 παντως εγω θα παω να στο μουλτιραμα μια βολτα ή αυριο ή δευτερα Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 παντως εγω θα παω να στο μουλτιραμα μια βολτα ή αυριο ή δευτερα κάνε μια επανακίνηση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 κάνε μια επανακίνηση Και στο δικό μου μόλις βάλω ελληνικά το ίδιο κάνει!μάλλον σε όλα το ίδιο είναι Edit:Το touch pal του μάρκετ δεν έχει καθόλου ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosraul Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 ναι κιολας τωρα με τα αγγλικα δεν το κανει ευχαριστω για την βοηθεια παντος ....ειμαι στο τει τηλεπικοινωνιων και δικτυων και εδω και 1 χρονο ηθελα ενα anroid να ξαχτω και το 995 μην επερνα το 993 δεν το εχανα με τιποτα . ευχαριστω πολυ Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Το καλυτερο πληκτρολογιο απ'ολα ειναι το HTC IME MOD! Το εχω βαλει στο κινητο(και σε ολα μου τα android που ειχα) και απλα τα σπαει...! Και εχει και επιλογη για αλφαριθμητικους χαρακτηρες(ετσι γραφω)! Με ενα ψαξιμο στο google το βρισκεις πανευκολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Το έβαλα μόλις πριν από λίγο εγώ, δεν έβγαλε κάποια αναβάθμιση αλλά είναι θετικό ότι εμφανιστηκε, λογικά λίγες ημέρες έμειναν για να έρθει η ics Ξερει κανεις γιατι το One Touch Upgrade δεν μου αναγνωριζει το κινητο? Μου λεει συνεχεια πως δεν εντοπιστηκε κινητο συνδεδεμενο. Τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 ναι κιολας τωρα με τα αγγλικα δεν το κανει ευχαριστω για την βοηθεια παντος ....ειμαι στο τει τηλεπικοινωνιων και δικτυων και εδω και 1 χρονο ηθελα ενα anroid να ξαχτω και το 995 μην επερνα το 993 δεν το εχανα με τιποτα . ευχαριστω πολυ Ρε manosraul πιο πανω σου δωσα πληκτρολόγιο όπως το θες με ελληνικά,δοκίμασε το κι αν χρειαστείς τιποτα,πμ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 καμια ειδηση για το ποτε ερχεται το ICS? εχω βαρεθει το blade και θελω να παρω το ot995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosraul Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Στην συσκευή στην αριστερή πλευρά πάνω από το σημείο όπου μπαίνει ο φορτιστής το ασημένιο πλαίσιο της συσκευής σε σας τρίζει ή παίζει κάπως γιατι σε μένα παίζει κάπως το πλαστικό της προσόψεις χωρίς να το κτύπησα Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 καμια ειδηση για το ποτε ερχεται το ICS? εχω βαρεθει το blade και θελω να παρω το ot995 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=29770629 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts