taliban Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Βρε παιδια είμαι root, εάν πετάξω και τον 2ο launcher που έχει ( έχω εγκαταστήσει ήδη άλλον από το market ) από μαμά ( ton spb τον έχω βγάλει ήδη, καθώς και το τα ΄΄πληκτρολόγιο touchpal 4.7.6 ΄΄ καθώς και ΄΄touchpal greek language pack 4.7 ΄΄, να μείνω δηλαδή με τον δικό μου launcher και με το πληκτρολόγιο ;android θα έχω καμιά επίπτωση στην λειτουργία του τηλ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Βρε παιδια είμαι root, εάν πετάξω και τον 2ο launcher που έχει ( έχω εγκαταστήσει ήδη άλλον από το market ) από μαμά ( ton spb τον έχω βγάλει ήδη, καθώς και το τα ΄΄πληκτρολόγιο touchpal 4.7.6 ΄΄ καθώς και ΄΄touchpal greek language pack 4.7 ΄΄, να μείνω δηλαδή με τον δικό μου launcher και με το πληκτρολόγιο ;android θα έχω καμιά επίπτωση στην λειτουργία του τηλ ? Δε θα έχεις ελληνικά στο πληκτρολόγιο και θα πρέπει να βάλεις πάλι κάποιο ίσως "πιο ελαφρύ" ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Δε θα έχεις ελληνικά στο πληκτρολόγιο και θα πρέπει να βάλεις πάλι κάποιο ίσως "πιο ελαφρύ" ;) άρα να αφήσω το πακέτο γλώσσας ή λαλακία λέω και δεν θα δουλευει χωρίς την εφαρμογή του ? Τι προτείνεις ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 άρα να αφήσω το πακέτο γλώσσας ή λαλακία λέω και δεν θα δουλευει χωρίς την εφαρμογή του ? Τι προτείνεις ?απλά βάλε ένα ελληνικό πληκτρολόγιο, αν και νομίζω του android έχει ήδη ελληνικά. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 απλά βάλε ένα ελληνικό πληκτρολόγιο, αν και νομίζω του android έχει ήδη ελληνικά. ανακεφαλαίωση...... λες με σιγουρια ότι αν πετάξω τα ΄΄πληκτρολόγιο touchpal 4.7.6 ΄΄ καθώς και ΄΄touchpal greek language pack 4.7΄΄ δεν θα έχω πρόβλημα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 ανακεφαλαίωση...... λες με σιγουρια ότι αν πετάξω τα ΄΄πληκτρολόγιο touchpal 4.7.6 ΄΄ καθώς και ΄΄touchpal greek language pack 4.7΄΄ δεν θα έχω πρόβλημα ? αν πετάξεις αυτα, απλά δεν θα χεις το πληκτρολόγιο touchpal. φρόντισε όμως να έχεις άλλο πληκτρολόγιο, αλλιώς θα μείνεις χωρίς πληκτρολόγιο στο κινητό! βάλε πρώτα το πληκτρολόγιο που θες και μετα βγάλε τα άλλα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Μα λεω και εγω δενθα αντιμετωπισω κανενα προβλημα με το τηλ............ Σημερα πηγα να στειλω mms και δεν φευγει με τιποτα, η σιμ καινουργια και η συνδεση με συμβολαιο wind, τι αυτοματα τι χειροκινητα τις περασα τις ρυθμισεις, αποτελεσμα κανενα!υυυ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Έχω το Alcatel Ot-995 και ενώ στο σπίτι μου συνδέομαι στο wifi δεν μπαίνει στο ίντερνετ ούτε στην σελίδα του ρούτερ..... το απόγευμα σε μία καφετέρια προσπαθούσα να μπω στο wifi μου έλεγε συνέχεια optaining ip adress αλλά τπτ. ενώ ένα iphone 4s έμπαινε κανονικά..... από 3G δεν έχω πρόβλημα μόνο με το wifi.... Έκανα και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Μα λεω και εγω δενθα αντιμετωπισω κανενα προβλημα με το τηλ............ Σημερα πηγα να στειλω mms και δεν φευγει με τιποτα, η σιμ καινουργια και η συνδεση με συμβολαιο wind, τι αυτοματα τι χειροκινητα τις περασα τις ρυθμισεις, αποτελεσμα κανενα!υυυ Η λειτουργία δικτύου δεδομένων είναι "ανοιχτή"? Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Η λειτουργία δικτύου δεδομένων είναι "ανοιχτή"? Καλημέρα, τι κουφό είναι αυτό? Με την λειτουργία δεδομένων ανοικτή όντως έφυγε το mms , αλλά γιατί πρέπει να το έχεις ανοικτό ? Σε άλλα 2 android που είχα δεν συνέβαινε αυτό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 (edited) Καμια θηκουλα πηρατε για το κινητακι παιδια ? απο ελληνικο μαγαζι βρηκατε τιποτα ? επισης για την φωτογραφικη του μηχανη παιζει κανα προγραμματακι με περισσοτερες ρυθμισεις γιατι ειναι τελειως στοκ το μενου της. Edited July 11, 2012 by Roccat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Καμια θηκουλα πηρατε για το κινητακι παιδια ? απο ελληνικο μαγαζι βρηκατε τιποτα ? επισης για την φωτογραφικη του μηχανη παιζει κανα προγραμματακι με περισσοτερες ρυθμισεις γιατι ειναι τελειως στοκ το μενου της. Και εγω ψαχνω κατι για την καμερα. Σιγουρα θα εχει παραπανω δυνατοτητες απο αυτες που εχει με το stock προγραμμα. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Σε ότι έχει να κάνει με την κάμερα διάβασα από καποια παιδιά ότι χρησιμοποιούν την εφαρμογή lg camera! Για τη θήκη τώρα, εδώ Ελλάδα που έψαχνα δεν βρήκα κάτι και γι αυτό πήρα μια λευκή σιλικονούχα από το ebay σε καλή τιμή και με δώρο δυο προστατευτικά οθόνης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 [...] επισης για την φωτογραφικη του μηχανη παιζει κανα προγραμματακι με περισσοτερες ρυθμισεις γιατι ειναι τελειως στοκ το μενου της. με μια αναζήτηση στο store θα βρείτε άπειρα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 με μια αναζήτηση στο store θα βρείτε άπειραΒρηκα αρκετες για καμερα αλλα ποια ειναι η καλυτερη....... εστω και paid. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Βρηκα αρκετες για καμερα αλλα ποια ειναι η καλυτερη....... εστω και paid. :p ψάξε και ρώτα στο κατάλληλο μέρος (δες εδω, αναφερει το Snap Photo Pro) κι εγώ σου προτείνω να διαβάσεις τα χαρακτηριστικά κάθε εγαρμογής να δεις ποια σε καλύπτει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chania13 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 ok βρηκα πως αλλαζει πληκτρολογιο αν και τελικα δεν χρειαζοταν γιατι το touch palειναι αυτο που θελω.... αλλη ερωτηση τωρα.... το gps πως λειτουργει? θελει απαραιτητα να εισαι συνδεδεμενος με internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 ok βρηκα πως αλλαζει πληκτρολογιο αν και τελικα δεν χρειαζοταν γιατι το touch palειναι αυτο που θελω.... αλλη ερωτηση τωρα.... το gps πως λειτουργει? θελει απαραιτητα να εισαι συνδεδεμενος με internet? Πες και σε μας πως αλλάζει το πληκτρολόγιο.... Το gps δουλεύει όπως σε όλα τα android, φυσικά και δεν χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένο, σε εξωτερικό χώρο λοκάρει άμεσα και αρκεί να το έχεις ανοικτό :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chania13 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 στο μενου εχει το ''οδηγο ρυθμσης'' και απο κει κανεις τη διαδικασια που εκανες οταν το ανοιξες πρωτη φορα και επιλεγεις android.. ανοιγω δηλαδη το gps και μετα σε ποιο προγραμματακι του κινητου μπαινω? διευθυνση δινεις κανονικα και σε παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 στο μενου εχει το ''οδηγο ρυθμσης'' και απο κει κανεις τη διαδικασια που εκανες οταν το ανοιξες πρωτη φορα και επιλεγεις android.. ανοιγω δηλαδη το gps και μετα σε ποιο προγραμματακι του κινητου μπαινω? διευθυνση δινεις κανονικα και σε παει? ωχ ...δεν έχει Ελληνικά, λογικά από το μάρκετ κατεβάζεις γλώσσα, σωστά? Πρέπει να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα gps και φυσικά όλα έχουν φωνητική καθοδηγηση, με πληρωμή από το market αλλά νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν και σπασμένα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chania13 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 επειδη δεν εχει ελληνικα και βολευει και το touch pal δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα... λογικα κατι θα υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 επειδη δεν εχει ελληνικα και βολευει και το touch pal δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα... λογικα κατι θα υπαρχει οκ βρήκα και Ελληνικά, κατεβαζεις από το market το Greek Keyboard και όλα οκ και εγώ δεν ξέρω αν το κρατήσω ή θα ξαναγυρίσω στο touchpal Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Τελικα δοκιμασα το snap photo pro, και κολλαγε απιστευτα.... οποτε βγηκε κατευθειαν. :cry: το camera zoom fx κατι λεει αλλα οχι και παρα πολλα... ουφφφ...!!! μαλλον θα μεινω με το stock.... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 παιδιά ξέρετε πότε θα βγει η ενημέρωση για το android 4; υπάρχει καμιά custom rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 οκ βρήκα και Ελληνικά, κατεβαζεις από το market το Greek Keyboard και όλα οκ και εγώ δεν ξέρω αν το κρατήσω ή θα ξαναγυρίσω στο touchpal Βαλε το SwiftX keyboard. Απλα οτι καλυτερο κυκλοφορει. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts