Shadowjump Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Καινούργια έκδοση alcatel android manager στο site της alcatel Λεει τιποτα για ICS? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Λεει τιποτα για ICS? από ότι είδα όχι, το κουφό είναι ότι το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι ένα απλά manager των αρχείων του τηλ και δεν έχει πουθενά ΄΄κουμπί΄΄ για εύρεση αναβαθμίσεων. Πρώτη φορά το συναντώ αυτό ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Oχι φιλε,απο οτι καταλαβαινω και εγω,το κντ κλειδωσε και οχι η sim,δυστηχως......... Φιλε μου .... δε ξερω πως το καταφερατε αυτο!!! Προσπαθησε να του κανεις συνδεση με το "One Touch Upgrade Q 2.5.7" απο εδω http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/ot-995.html και αν τα καταφερεις και σου περασει ξανα την 2.3.6 ισως να σωθει η κατασταση.... μηπως πριν τα παιξει ειχες περασει το CWM ??? το ρωταω γιατι αν το ειχες περασει θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimn Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Φιλε μου .... δε ξερω πως το καταφερατε αυτο!!! Προσπαθησε να του κανεις συνδεση με το "One Touch Upgrade Q 2.5.7" απο εδω http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/ot-995.html και αν τα καταφερεις και σου περασει ξανα την 2.3.6 ισως να σωθει η κατασταση.... μηπως πριν τα παιξει ειχες περασει το CWM ??? το ρωταω γιατι αν το ειχες περασει θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα... το κινητό είναι του γιού ενος φίλου και με πήρε τηλ και μου είπε τι έγινε,θα έχω το κινητό στα χέρια μου αύριο και θα επανέλθω με νεότερα. Παράθεση jimn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Καλημέρα. Εχω το εξής πρόβλημα, προσπαθώ να συνδέσω το τηλεφωνό μου με το ONE TOUCH Upgrade και μόλις φτάνει στο 25% μου γράφει: Can t find the disk, please sheck you computer and try it. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, ευχαριστώ !!!!!!! :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Καλημέρα. Εχω το εξής πρόβλημα, προσπαθώ να συνδέσω το τηλεφωνό μου με το ONE TOUCH Upgrade και μόλις φτάνει στο 25% μου γράφει: Can t find the disk, please sheck you computer and try it. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, ευχαριστώ !!!!!!! :help: Τσεκαρε αν εχεις τους τελευταιους drivers περασει... και τρεξτo σαν admin... αν και σε μενα σταματαγε καπου εκει γιατι δεν ειχε κατι νεο για να περασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Τσεκαρε αν εχεις τους τελευταιους drivers περασει... και τρεξτo σαν admin... αν και σε μενα σταματαγε καπου εκει γιατι δεν ειχε κατι νεο για να περασει. Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Ποιούς drivers εννοείς, και από που θα τους κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Ποιούς drivers εννοείς, και από που θα τους κατεβάσω; Από εδω http://www.alcatelonetouch...es/ot-995.html θα πας στην καρτέλα download και θα εγκαταστήσεις το Alcatel_AndroidManager_2.2.1209.2565 και μετά αυτό One Touch Upgrade Q 2.5.7 κάνε και μια σύνδεση του υπολογιστή με το κινητό για βρει τους Drivers και να τους εγκαταστήσει... βάλτο και σε άλλη θύρα USB να δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Από εδω http://www.alcatelonetouch...es/ot-995.html θα πας στην καρτέλα download και θα εγκαταστήσεις το Alcatel_AndroidManager_2.2.1209.2565 και μετά αυτό One Touch Upgrade Q 2.5.7 κάνε και μια σύνδεση του υπολογιστή με το κινητό για βρει τους Drivers και να τους εγκαταστήσει... βάλτο και σε άλλη θύρα USB να δοκιμάσεις Να συμπληρώσω ότι θα κάνει φορμάτ στην εσωτερική μνήμη του τηλ αν και εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Όλα αυτά τα έχω κάνει αλλά δυστηχώς τίποτα:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Όλα αυτά τα έχω κάνει αλλά δυστηχώς τίποτα:cry: καλά μην τα βάφεις και μαύρα, εξάλλου ics δεν έχει έρθει για την Ελλάδα ακόμη :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimn Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 το κινητό είναι του γιού ενος φίλου και με πήρε τηλ και μου είπε τι έγινε,θα έχω το κινητό στα χέρια μου αύριο και θα επανέλθω με νεότερα. Τελικά με ένα reset ήρθε στα ίσια του ;) Παράθεση jimn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haral Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) προςσπαθω να μπω στον bootloader . Παταω το πληκτρο εντασης ηχου προς τα κατω ταυτοχρονα με το πληκτρο ενεργοποιησης/απενεργοποιησης. το τηλεφωνο βγαζει την ασπρη οθονη που λεει Alcalel One Touch και μετα απο λιγα δευτερολεπτα το τηλεφωνο δονειται και bootαρει κανονικα. μου το ειχε ξανα κανει αυτο οταν προσπαθουσα να περασω την ics αλλα μια μερα μπηκε απο μονο του κανονικα στον bootloader (δηλαδη εμεινε στην ασπρη οθονη που λεει Alcalel One Touch χωρις να bootαρει). εδω και 3 μερες προσπαθω να μπω στον bootloader και δεν τα εχω καταφερει. καμια ιδεα κανεις? (εχω δοκιμασει να βγαλω την μπαταρια και να την ξαναβαλω. εχω δοκιμασει να να πατησω το power για συντομο χρονικα διαστημα. αυτες τις λυσεις βρηκα στο google αλλα δεν εκαναν τιποτα) Edited November 1, 2012 by haral Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 προςσπαθω να μπω στον bootloader . Παταω το πληκτρο εντασης ηχου προς τα κατω ταυτοχρονα με το πληκτρο ενεργοποιησης/απενεργοποιησης. το τηλεφωνο βγαζει την ασπρη οθονη που λεει Alcalel One Touch και μετα απο λιγα δευτερολεπτα το τηλεφωνο δονειται και bootαρει κανονικα. μου το ειχε ξανα κανει αυτο οταν προσπαθουσα να περασω την ics αλλα μια μερα μπηκε απο μονο του κανονικα στον bootloader (δηλαδη εμεινε στην ασπρη οθονη που λεει Alcalel One Touch χωρις να bootαρει). εδω και 3 μερες προσπαθω να μπω στον bootloader και δεν τα εχω καταφερει. καμια ιδεα κανεις? (εχω δοκιμασει να βγαλω την μπαταρια και να την ξαναβαλω. εχω δοκιμασει να να πατησω το power για συντομο χρονικα διαστημα. αυτες τις λυσεις βρηκα στο google αλλα δεν εκαναν τιποτα) Volume Up και πληκτρο Power ταυτοχρονα και μολις γινει ασπρη η οθονη αφησετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Μήπως μπορείται να μου πείτε από που θα αλάξω πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Η ίδια απάντηση εδώ και καιρό σχετικά με την ανάβάθμιση σε ics As we have many ONE TOUCH 995 shippment to different regions around the world and each shippment will be with different Cu like 995X-2XCFMK1, 995X-2XALSI1, etc, we will start to ugprade 995 to ICS from one Cu to another.So not all 995 will be upgraded to ICS at the same time. And we can't tell definite day for your 995. You can try to upgrade your phone with one touch upgrade or FOTA to upgrade your phone later. If your phone Android OS version isn't updated after the upgrade, then it means your phone doesn't support Android OS upgrade at the moment. Should you have another request, do not hesitate to contact us. Thank you for choosing Alcatel! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haral Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Volume Up και πληκτρο Power ταυτοχρονα και μολις γινει ασπρη η οθονη αφησετα... αν και το δοκιμασα και αυτο, οπου και να κοιταξω λενε volume down+power. πχ. εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joihnja Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) αν και το δοκιμασα και αυτο, οπου και να κοιταξω λενε volume down+power. πχ. εδω 9.Μας λεει να γραψουμε boot ή flash. Γραφουμε boot και παταμε Enter αν δεν εχεις φλασαρει δεν εχει κρατησει πιθανον το recovery edit σορυ λαθος νομιζα οτι αναφεροσουν στο recovery Edited November 1, 2012 by joihnja Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Η ίδια απάντηση εδώ και καιρό σχετικά με την ανάβάθμιση σε ics As we have many ONE TOUCH 995 shippment to different regions around the world and each shippment will be with different Cu like 995X-2XCFMK1, 995X-2XALSI1, etc, we will start to ugprade 995 to ICS from one Cu to another.So not all 995 will be upgraded to ICS at the same time. And we can't tell definite day for your 995. You can try to upgrade your phone with one touch upgrade or FOTA to upgrade your phone later. If your phone Android OS version isn't updated after the upgrade, then it means your phone doesn't support Android OS upgrade at the moment. Should you have another request, do not hesitate to contact us. Thank you for choosing Alcatel! Moυ έστειλαν λοιπόν την παραπάνω απάντηση και εγώ εκεί ...επιμονή, τους στέλνω ένα ηρωικό email του στυλ, είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει ενημέρωση για την αναβάθμιση σε ics , όλες οι εταιρίες του χώρου ανακοινώνουν έστω και ανεπίσημα το πότε θα πραγματοποιηθεί κλπ κλπ κλπ και μου απαντάνε ατάραχοι Dear dim, Sorry that we can't tell definite day for when ICS will be available for your ONE TOUCH 995. As we told you in last mail,we have many ONE TOUCH 995 shippment to different regions around the world and each shippment will be with different Cu like 995X-2XCFMK1, 995X-2XALSI1, etc, we will start to ugprade 995 to ICS from one Cu to another.So not all 995 will be upgraded to ICS at the same time. You can try to upgrade your phone with one touch upgrade or FOTA to upgrade your phone later. If your phone Android OS version isn't updated after the upgrade, then it means your phone doesn't support Android OS upgrade at the moment. Should you have another request, do not hesitate to contact us. Thank you for choosing Alcatel! με λίγα λόγια δεν παίζονται οι τύποι!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Σωπα! Καποια στιγμη θα παρουμε και Ελληνικη ICS απλα θα το μαθουμε στην τυχη :Ρ Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Πως γίνεται και στο 995 μου έχει σαν ram (242 used + 84 free) = 326 MB και στο vodafone II (209 used + 167 free) = 376 MB ; H διαφορά οφείλεται στο λειτουργικό; Μπορώ εγώ να κερδίσω MB στο 995 από τα "κρυμμένα" εκτός από τα 242; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Η διαφορα οφειλεται στο λειτουργικο, στην καρτα γραφικων, γενικα στο hardware κτλ κτλ. Οτι βλεπεις, εχεις δυστυχως! Εγω βαρεθηκα να περιμενω παντως για Ελληνικη ICS και το στελνω για πουλημα το κινητο. Περιμενα να βγει Ελληνικη ICS για να το δωσω αλλα με βλεπω να το πουλαω το Πασχα :Ρ Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboromalako Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλημέρα παίδες...πως μπορώ να περάσω την Γαλλική ICS? Κάποιο link με την διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saras_gr Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Μην είσαι τόσο τεμπέλης..διάβασε και μερικές σελίδες πίσω..δεν θα παθεις τίποτα :p Σελίδα 64 πάνω πάνω Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντί για το OT995_4.0.4-FR.zip και το άλλο που λέει stripped & tweaked.Εγώ έχω το original εδώ και καμιά 10ριά μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα..αλλά κάποιοι λένε ότι το stripped & tweaked δουλεύει καλύτερα. Edited November 3, 2012 by saras_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboromalako Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Τεμπέλης εγω? :P Σ' ευχαριστώ φίλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts