Jump to content

Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στο myphone.gr!

philip88
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι μέλος πολλά χρόνια στο myphone αλλα δεν έμπαινα σχεδον ποτέ. Πριν λίγες εβδομάδες μπήκα και εγώ στον κόσμο των smartphones(Neo V), οπότε αναγκαστικά έπρεπε να μπω σε μια ενότητα για ερωτήσεις, συμβουλές κτλ. Η google(που σπάνια κάνει λάθος) μου έβγαλε πρώτο το myphone και πλέον εδώ και 20-25 μέρες, η σελίδα myphone.gr/forum είναι ανοιχτή όποτε είναι ανοιχτό και το netbook.

Μπαίνω πολλα χρόνια σε διάφορα φόρουμ(αθλητικά, στοιχηματικά, τεχνολογίας, για αυτοκίνητα κ.α.) αλλα ποτέ δεν έχω συναντήσει αυτο το πράγμα. Την διαφορά στο myphone την κάνουν τα απλά μέλη. Τέτοια ανταπόκριση πρώτη φορά συναντάω!!!! Και για να μην παρεξηγηθώ, οι διαχειριστές, οι moderator κτλ κάνουν εξαιρετική δουλειά, αλλά αυτό γίνεται σχεδόν παντού(οχι σε τέτοιο βαθμό). Το περίεργο είναι το πόσο εξυπηρετικά είναι όλα τα μέλη που εμένα προσωπικά με έχουν βοηθήσει πάρα πολλες φορές μέσω pm.

Δεν ξέρω γιατί αλλα είχα την ανάγκη να τα μεταφέρω γιατι μου έκαναν τεράστια εντύπωση κάποια πράγματα.

Καλή Χρονιά να έχουμε και πάνω απο όλα την υγειά μας!!!

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

Είμαι μέλος πολλά χρόνια στο myphone αλλα δεν έμπαινα σχεδον ποτέ. Πριν λίγες εβδομάδες μπήκα και εγώ στον κόσμο των smartphones(Neo V), οπότε αναγκαστικά έπρεπε να μπω σε μια ενότητα για ερωτήσεις, συμβουλές κτλ. Η google(που σπάνια κάνει λάθος) μου έβγαλε πρώτο το myphone και πλέον εδώ και 20-25 μέρες, η σελίδα myphone.gr/forum είναι ανοιχτή όποτε είναι ανοιχτό και το netbook.

Μπαίνω πολλα χρόνια σε διάφορα φόρουμ(αθλητικά, στοιχηματικά, τεχνολογίας, για αυτοκίνητα κ.α.) αλλα ποτέ δεν έχω συναντήσει αυτο το πράγμα. Την διαφορά στο myphone την κάνουν τα απλά μέλη. Τέτοια ανταπόκριση πρώτη φορά συναντάω!!!! Και για να μην παρεξηγηθώ, οι διαχειριστές, οι moderator κτλ κάνουν εξαιρετική δουλειά, αλλά αυτό γίνεται σχεδόν παντού(οχι σε τέτοιο βαθμό). Το περίεργο είναι το πόσο εξυπηρετικά είναι όλα τα μέλη που εμένα προσωπικά με έχουν βοηθήσει πάρα πολλες φορές μέσω pm.

Δεν ξέρω γιατί αλλα είχα την ανάγκη να τα μεταφέρω γιατι μου έκαναν τεράστια εντύπωση κάποια πράγματα.

Καλή Χρονιά να έχουμε και πάνω απο όλα την υγειά μας!!!

αμα κρατισουν το θεμα ανοικτο που το προτεινω ειναι για να πουμε τα ευχαριστω μας σε αυτο το φορουμ..αν μπορειτε κρατηστε το η ομαδα διαχειρισης...σκεφτομουν να ανοιξω και εγω ενα θεμα αλλα φοβομουν το κλειδωμα...και εγω πραγματικα σας ευχαριστω ολους εδω μεσα για ολα :)

μου μαθατε πολλα πραγματα και τωρα ξερω παρα πολλα ωστε ετσι να μην κανω λαθος ποτε σε θεμα κινητων..εχω κανει και φιλαρακια εδω μεσα που παρολο δεν τα ειχαμε πει απο κοντα κανουμε πολλες πλακες..myphone σαγαπαμε

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

:)ευχαριστουμε myphone:) <3

ευχαριστουμε πολυ:) <3

<3 <3 <3

σας αγαπαμε παρα πολυ:)

δεν εχω λογια!!!!:):)

http://b.dryicons.com/images/icon_sets/valentines_icons_set/png/256x256/heart.png

σας λατρευουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

<3 <3 <3

http://b.dryicons.com/images/icon_sets/valentines_icons_set/png/256x256/heart.png

Χαχαχαχαχα....Θα με βγει η μαυροδαφνη απο τα αυτια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Και γω σε μερικα φορουμ που μπηκα τελευται (αλλα δεν εγινα μελος) βλεπω οτι μονο στο myphone υπαρχειανταποκριση απο πανω απο 10 ατομα την μερα ωστε οταν υποβαλεις μια ερωτηση σου, την αλλη μερα εχεις σιγουρα απαντηση. Στα περισσοτερα φορουμς σου απαντανε κλασικα οι διαχειρηστες οι οποιοι σπανια ξεπερνουν τα δυο ατομα. Το myphone αντιθετως αναπτυσεται πληροφοριακα και απο τα μελη του, κσι γι αυτο ειναι η πρωτη δυναμη πιστευω στο ιντερνετ οσον αφορα τη τεχνολογια.

Εγω ευχαριστω επισης που τουλαχιστον καθε 3 μερες μαθαινουμε τα τεχνολογικα νεα μαζεμενα σε αυτο το site και οχι διασκορπισμενα σε διαφορες ιστοσελιδες που πρεπει να καθεσαι να ψαχνεις,πχ. Πλεον προσωπικα εχω σταματησει να αγοραζω περιοδικα κινητης τηλεφωνιας (3 συγκεκριμενα) καθως ειναι αυτονοητο οτι οσα διαβασω σε αυτα, θα εχουν ειπωθει στο myphone προ πολου.

παλι καλα υπαρχει το myphone και με αφηνει να πω και την παρολα μου...οσες μολοτωφ πεσανε το προηγουμενο το ετος, τοσες χαρες να σας εβρουνε φετος...

Ένα μεγάάάάάάάάάάάλο ευχαριστώ και από μένα

Από τα λίγα ωραία forums που είμαι μέλος τόσα χρόνια και πάντα έχω βοήθεια για οποιοδήποτε θέμα.

Αγαπάμε myphone!

Θα γινω παλι αντιδραστικος αλλα δεν πειραζει...

Σε ολα τα φορουμ, ειτε ελληνικα ειτε ξενα, υπαρχουν ατομα που βοηθανε. Παραδειγματα υπαρχουν πολλα. insomnia, myphone, adslgr, thelab, travelstories κ.α. που προφανως ξεχναω. Αυτο ειναι αλλωστε και το νοημα, η αλληλοβοηθεια. Ολοι απο καπου κερδιζουμε απο αυτη την ιστορια, ακομα και ο παντογνωστης, κατι καινουργιο θα το μαθει. Αν μονο βοηθας, καποια στιγμη κουραζεσαι και τα παρατας.

Γι αυτο λοιπον η γνωση πρεπει να μοιραζεται.

Δεν δημιούργησα αυτο το θεμα για να μπω σε αντιπαράθεση με κάποιον και ούτε θα το κάνω.

Εγω επαναλαμβάνω ότι μέσα σε λίγες μέρες έκανα πολλες ερωτήσεις και μου απαντήθηκαν ΑΜΕΣΑ και μάλιστα πολλες απο αυτές μέσω pm για ευνόητους λόγους.

Αυτα.

ΥΓ* Σε 2 απο αυτά τα φορουμ που αναφέρεις έχω μπει και εχω δει πολλές ειρωνικές απαντήσεις και πολύ ''χαβαλέ'' για το τίποτα.

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

Με τη σειρά μου και εγώ να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδώ στο myphone που μέσα σε 6 μήνες εχω μάθει πράγματα που όταν μπήκα πρώτη φορά και τα είδα μου φαίνονταν κινέζικα. Έβλεπα αυτα που γράφεται και μου φαίνονταν κυριολεκτικά κινέζικα. Τώρα είμαι και εγω σε θέση να βοηθώ αλλά παιδιά που είναι νέοι στο android και έχουν απορίες..

Και φυσικά συγχαρητήρια στους moderators που κρατάνε ένα φόρουμ με τόσα άτομα σωστά οργανωμένο και ασχολούνται με αυτό!

Sent from my E15i using Tapatalk

<3 <3 <3

Δεν θα μπορούσες να περιγράψεις καλυτερα τον Ερωτα όλων μας για αυτό το φόρουμ!!

Ευχαριστούμε myphone :love:

Eνα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!

Scotty, beam us up.

Αν και δεν γραφω συχνα αλλα παρακολουθω το φορουμ καθε μερα. μπορω να πω οτι μαζι με το insomnia το adslgr ειναι τα καλυτερα σαιτ στο ιντερνετ με διαφορα. μαθαινεις πολλα πραγματα και δεν πεφτεις θυμα στις αγορες σου ουτε στο μαρκετινκ. Συνεχιστε ετσι παιδια.

• 8 months later...
Θα ηθελα να ευχαριστησω το Myphone για τις πολυτιμες βοηθειες που μου εχει δωσει εδω και χρονια σαν επισκεπτης,και ο λογος που αποφασισα να γραφτω ειναι οτι με τη σειρα μου μπορει να ειμαι χρησιμος και εγω σε καποιους χρηστες οπως πολλοι σε μενα ..

Καλο το MyPhone και μπράβο στα παιδια και τους διαχειριστές για την άρτια οργάνωση του φόρουμ, περαν αυτου ομως, αυτο που δίνει ζωντάνια και απαντήσεις ειναι τα χιλιάδες μελη, μην το ξεχνάμε αυτό