kostassl45i Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (22 Ιούν. 2004 , 23:40) η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή... Κορυφαίο :o Από τι τραγούδι "Τρύπες - Χάρτινο Τσίρκο" :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Και άλλη κοπέλα που έδερνε τα αγοράκια? Ατςςς... στο δημοτικό εγώ τα είχα λιώσει (δεν ξέρω γιατί) ερχότανε η φίλη μου η Σοφία -Αυτός μου πήρε την κασετίνα -Άσε θα του δείξε εγώ στο διάλλειμα (έλεγα) στο διάλλειμα πήγαινα στον εν λόγω πιτσιρίκο -Γιατί ρε πήρες την κασετίνα της Σοφίας? -... ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ :whistle: χαμός γινότανε..μέχρι που μαζεύτηκαν όλα τα αγόρια της τάξης και έκαναν παράπονα στην διευθύντρια του δημοτικού η οποία φώναξε την μαμά μου να της κάνει και αυτή προσωπικά παράπονα. Σκηνικό απόλυτου γέλιου -(Διευθύντρια) Κα. Τάδε η κόρη σας μας δημιουργεί προβλήματα -(πετάγεται ένα σκατοπιτσιρίκι) Ναι ναι κυρία....η Τάδε μας δέρνει συνέχεια -(γυρνάω και τον κοιτάω άγρια) με σένα θα τα πούμε στο σχόλασμα :lol: Το συζήταγα προχτές με την κολλητή μου που πηγαίναμε μαζί δημοτικό και μου το ξαναθύμισε...ε ρε γλέντια Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 axm...ayta ta ekana kai ego sto dhmotiko..meta sto gymnasio pou 8eorhsa pos megalosa,arkesthka sto na derno mono ton adelfo moy..o opoios an kai megalyteros ka8otan kai tis etroge .... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (23 Ιούν. 2004 , 18:35) axm...ayta ta ekana kai ego sto dhmotiko..meta sto gymnasio pou 8eorhsa pos megalosa,arkesthka sto na derno mono ton adelfo moy..o opoios an kai megalyteros ka8otan kai tis etroge .... Laughing Out Loud! :lol: :p :D Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Εγω παντως οταν ειμουν μικρος...ειχα κολλημα με τον SUPERMAN , καλα μηλαμε για τρελο-τρελο κολημα...! Τον εβλεπα στην τηλεοραση που πετουσε και τετοια....ως που και εγω σαν μικρος και χαζος που ημουνα....ειπα να δοκιμασω να πεταξω και εγω! Λοιπον : ανοιγω το παραθυρο της αδερφης μου και ακριβος κατω απο το παραθυρο ειχε εναν καναπε,οποτε εγω επερνα φορα και ετρεχα για να πηδηξω απο το παραθυρο φωναζωντας SUPERMAAAAAAAAN!!!!! αλλα παντα με προαλαβεναν οι γονεις μου και με επιαναν πρωτου πηδηξω!! και μετα βαλανε καγκελα για να μην μπορω να πηδηξω... :( Φανταζοσαστε να πηδουσα τελικα??? θα ειχα γινει ενα με τον δρομο κατω...πω-πω καλη φαση θα ηταν ! ! ! :p :D Υ.Σ : μενω στον δευτερο οροφο ! ! ! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts