nec Δημοσιεύτηκε May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2004 Λοιπόν έχω μια ερωτησούλα να κάνω ελπίζοντας πρώτον να μην σας φανεί χαζή και δεύτερον να την απαντήσει όποιος ξέρει και όποιος μπορεί…. Πώς μπορεί να συνδεθεί η σταθερή τηλεφωνική συσκευή με τον Η/Υ με κάποιο τρόπο (π.χ. μέσω modem) έτσι ώστε να απαντάμε σε μια κλήση ή να καλούμε εμείς, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο software, χρησιμοποιώντας ένα απλό μικρόφωνο και ένα ζευγάρι απλά ακουστικά τα οποία θα συνδεθούν στην κάρτα ήχου του Η/Υ; και ποιες ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω; :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nec ( 6 Μάι. 2004 , 17:20) Λοιπόν έχω μια ερωτησούλα να κάνω ελπίζοντας πρώτον να μην σας φανεί χαζή και δεύτερον να την απαντήσει όποιος ξέρει και όποιος μπορεί…. Πώς μπορεί να συνδεθεί η σταθερή τηλεφωνική συσκευή με τον Η/Υ με κάποιο τρόπο (π.χ. μέσω modem) έτσι ώστε να απαντάμε σε μια κλήση ή να καλούμε εμείς, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο software, χρησιμοποιώντας ένα απλό μικρόφωνο και ένα ζευγάρι απλά ακουστικά τα οποία θα συνδεθούν στην κάρτα ήχου του Η/Υ; και ποιες ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω; :whistle: Νομίζω οτι μπορείς να το κάνεις αυτό με modem, αλλά πρέπει να το υποστηρίζει το modem... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος deos24 ( 6 Μάι. 2004 , 17:57) Νομίζω οτι μπορείς να το κάνεις αυτό με modem, αλλά πρέπει να το υποστηρίζει το modem... Σωστά τα λες :) Συγκεκριμένα για να μπορείς να πάρεις τηλέφωνα από το pc σου πρέπει το modem να λέει ότι είναι "VOICE MODEM" . Μετά αν δεν έχει κάποιο software το cd του modem κατεβάζεις άλλο από το internet και είσαι μια χαρά. Εγώ πήρα ένα εσωτερικό modem των 12 ευρώ από τα cosmodata και δουλεύει τέλεια με ένα πρόγραμμα που κατέβασα. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts