Jump to content

Rockwave

aimilios
 Κοινοποίηση

Θα πάτε στο Rockwave  

29 members have voted

1. 1. Θα πάτε στο Rockwave

• Ναί, γουστάρω! :)
      14
    • Θα ήθελα αλλά δεν μπορώ... :(
      10
    • Όχι, δεν θέλω (εξηγήστε γιατί). :down:
      5
    • ΔΞ/ΔΑ. :alien:
      0

Recommended Posts

• 5 weeks later...

gia sas

thelo na kano kapies erotiseis epidi eime kenourgios se peri sinaylies themata kai den ksero(i proti mou sinaylia itan ton evanescence extes)

1)to line up ti ine;

2)mporei kaneis na paei sto ekei pou ginete to rockwave xoris isitirio gia tis extra diorganoseis(dld oxi tis sinaylies alla olla ta ala)

3)mporei kapios na exigisi ligo tin oli fasi;dld den ine mono sinaulia;den katalava kai polla apo to episimo site giauto

eyxaristo

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος steve62742 (12 Ιούν. 2004 , 23:17)

gia sas

thelo na kano kapies erotiseis epidi eime kenourgios se peri sinaylies themata kai den ksero(i proti mou sinaylia itan ton evanescence extes)

1)to line up ti ine;

2)mporei kaneis na paei sto ekei pou ginete to rockwave xoris isitirio gia tis extra diorganoseis(dld oxi tis sinaylies alla olla ta ala)

3)mporei kapios na exigisi ligo tin oli fasi;dld den ine mono sinaulia;den katalava kai polla apo to episimo site giauto

eyxaristo

1) Το line-up είναι η «σύνθεση» της συναυλίας, ποιοί θα ερμηνεύσουν τα κομάτια τους δηλάδη.

2) Μάλλον όχι, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

3) Το κυρίως event είναι φυσικα οι συναυλίες. Στον γύρο χώρο όμως έχει ένα είδος «πανηγυριού» με περίπτερα κτλ.

Όλα αυτά από τη μέχρι τώρα εμπειρία με το rockwave.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Πολύ καλή διοργάνωση, εγώ θα πάω δυο μέρες (WASP, JUDAS PRIEST) με complimentary ticket που έχει 20€, θα πάρω 2 τέτοια σχεδόν στην τιμή του ενός κανονικού!!! :cool: :p Έτσι είχα πάει και στο προηγούμενο (2001) που έπαιξαν Rotting Christ, Savatage, Cradle Of Filth, Megadeth, Judas Priest (ήταν με τον Ripper και ξενέρωσα).

Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher

Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (14 Ιούν. 2004 , 17:03)

mhpws kserete an ginetai na meineis sto camping oles tis meres (k na plhrwseis gia th diamonh) alla na pas stis sunavlies pou thes mono?

Βέβαια γίνεται, δε σε υποχρεώνει κανείς να πας και στη συναυλία, αφού έχεις πληρώσει διαμονή μπορείς να μείνεις και να πας σε όποια συναυλία θέλεις.

Ερχονται φετος καλα συγκροτηματα για το line-up αλλα πιστευω οτι αλλες χρονιες ηταν καλυτερα

Δεν θα παω σε καμια μερα γιατι θα ηθελα να δω περισσοτερο black metal groups

Παντως αξιζει τρελα για οποιοδηποτε φιλο της metal μουσικης

The Future Belongs To The Brave

πριν απο καμια ωρα γυρισα απο το rockwave!lτα συναισθηματα καπως αναμικατα!Συγκεκριμενα : μου την εσπασε ο ποδαροδρομος μεχρι να φτασεις στον κυριως χωρο(''υποχρεωτικος'' για οσους δεν πανε με αυτοκινητο που ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ στο χωρο-μιλαμε για 20 λεπτα + ποδαροδρομο)

Γινοταν ο κακος χαμος καπου ακουσα για 15.000 κοσμο.....

Τους nightfall οι οποιοι ανοιγαν τη συναυλια δεν τους ακουσα!ΟΙ queensryche ειπαν πολυ λιγα τραγουδια (στην αρχη ειχαν και προβλημα με τον ηχο)και μου φανηκαν αχρωμοι και ουδετεροι απο την αλλη οι nightwish ηταν πολυ ωραιοι και οχι απροσωποι και επικοινωνουσαν με το κοινο οχι σαν τους queensryche !τελος οι JUDAS ΕΣΠΕΙΡΑΝ!!! πραγματικο show εδειξαν την κλασση τους!φανηκε πως ολη η μερα ηταν διαμορφωμενη για να προβληθουν οι JUDAS!κορυφαια στιγμη οταν ο καραφλος θεος εμφανιστηκε με την ελληνικη σημαια....(+ οταν εσκασε μυτη στην σκηνη με μια μηχανη τυπου harley)

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : μην επιχειρησετε να πατε κοντα στη σκηνη οι τραδασμοι ειναι τεραστιοι και πεφτει ασχημο ξυλο(-ασυνηθηστα ασχημο-)εκανα το λαθος και πηγα στην αρχη και μολις κ@υλωσαμε ολοι εφαγα 3-4 ασχημα αγκωνομπουκετιδια με αποτελεσμα τα πηρα και ξεσπασα στον μπροστινο μου με μπινελικια και μπουκετα....Συμπερασμα κατι μ@λ@κες καταστρεφουν τις συναυλιες και δεν εχουν μαθει να τις ευχαριστιουνται !

ΥΓ : οσον αφορα το ξυλο ηταν πραγματικα ασυνηθιστο τετοιο φαινομενο πουθενα και εχω παει σε παρα πολλες συναυλιες...

ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND

(CS RULES)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (21 Ιούν. 2004 , 02:31)

πριν απο καμια ωρα γυρισα απο το rockwave!lτα συναισθηματα καπως αναμικατα!Συγκεκριμενα : μου την εσπασε ο ποδαροδρομος μεχρι να φτασεις στον κυριως χωρο(''υποχρεωτικος'' για οσους δεν πανε με αυτοκινητο που ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ στο χωρο-μιλαμε για 20 λεπτα + ποδαροδρομο)

Γινοταν ο κακος χαμος καπου ακουσα για 15.000 κοσμο.....

Τους nightfall οι οποιοι ανοιγαν τη συναυλια δεν τους ακουσα!ΟΙ queensryche ειπαν πολυ λιγα τραγουδια (στην αρχη ειχαν και προβλημα με τον ηχο)και μου φανηκαν αχρωμοι και ουδετεροι απο την αλλη οι nightwish ηταν πολυ ωραιοι και οχι απροσωποι και επικοινωνουσαν με το κοινο οχι σαν τους queensryche !τελος οι JUDAS ΕΣΠΕΙΡΑΝ!!! πραγματικο show εδειξαν την κλασση τους!φανηκε πως ολη η μερα ηταν διαμορφωμενη για να προβληθουν οι JUDAS!κορυφαια στιγμη οταν ο καραφλος θεος εμφανιστηκε με την ελληνικη σημαια....(+ οταν εσκασε μυτη στην σκηνη με μια μηχανη τυπου harley)

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : μην επιχειρησετε να πατε κοντα στη σκηνη οι τραδασμοι ειναι τεραστιοι και πεφτει ασχημο ξυλο(-ασυνηθηστα ασχημο-)εκανα το λαθος και πηγα στην αρχη και μολις κ@υλωσαμε ολοι εφαγα 3-4 ασχημα αγκωνομπουκετιδια με αποτελεσμα τα πηρα και ξεσπασα στον μπροστινο μου με μπινελικια και μπουκετα....Συμπερασμα κατι μ@λ@κες καταστρεφουν τις συναυλιες και δεν εχουν μαθει να τις ευχαριστιουνται !

ΥΓ : οσον αφορα το ξυλο ηταν πραγματικα ασυνηθιστο τετοιο φαινομενο πουθενα και εχω παει σε παρα πολλες συναυλιες...

Καλά μάγκες τι να σας λέω, οι Nightwish έδωσαν ρέστα, είπαν και το Φάντασμα της Όπερας και μας τρελάνανε!!!

Οι Priest ήταν φοβεροί και φωνάζαμε "Είναι τρελός, είναι τρελός ο καραφλός!", έπεσε κοπάνημα κάργα αλλά είχε και κάτι μαμάκες που βαράγανε. Έπεσε και λίγο ξύλο. Με τους Queensryche ψιλοξενέρωσα ενώ με τους Nightfall ούτε που γύρισα να τους κοιτάξω, μόνο όταν έπαιξαν το Diva γύρισα! :P Ο Halford μου την έσπασε που βγήκε με τη σημαία γιατί κάνει και αυτός σα τη ruslana για να βγάλει κι άλλα φράγκα, αυτές είναι πολύ δήθεν καταστάσεις. Ο ποδαρόδρομος δε με χάλασε καθόλου γιατί έχω συνηθήσει σε τέτοιες αποστάσεις. Το πακέτο ήταν στο τρένο που κάναμε ντου για να μπούμε ευτυχώς κάτσαμε σε κάθισμα και όχι κάτω!! :happy:

Egw phga to Savvato gia tous Soulfly kai gia allh mia fora htan teleioi.O Max theos..Eipe k me ton gio tou ena kommati o opoios an k mikros ta spage kanonika.Shmera tha paw pali na dw Pixies Mogwai kai Ill Nino.To meros kalo htan,to perimena pio megalo kai na eixe megalo parking oxi na prepei na pas 5 wres pio prin na vreis konta na glutwseis mish wra dromo...Lew na kanw kai bungee :)
°*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*°

Σήμερα μου είπαν εντυπώσεις: Οι ΗΙΜ ήταν κάτω του μετρίου (έγινε και ένας ψιλοπανικός γιατί έκανε κάτι χειρονομίες ο Ville) οι Placebo πάρα πολύ καλοί οι Starsailor καλοί για τους άλλους δε μου είπαν!

egw phga xthes...oi ill nino bghkan polu nwris(stis 17.00)kai den eixe akoma kosmo kai o singer thn elege se autous pou kathontousan(k kala ekane)ta espasan kanonika,epese polu ksulo mprosta...epaiksan teleia..!o Cristian exei **** tis fwnes! raining pleasure k black rebel..adiaforoi gia mena,Mogwai kaloi kai Pixies pooolu kaloi...paei kai auto...xarhka toso polu pou eida ill nino...lalalalaaa
°*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*°

Το αργησα λιγο?

2 πραγματα μου εμειναν απο την 4η και 5η μερα.

Οι HIM οντως δεν αξιζουν,δεν ειμαι προκατειλλημενος!

Οι Pixies μας αφησαν μια πικρη γευση αφου δεν ειπαν το where is my mind!!!

(Ορθα φωναξε καποιος: "Where is your mind χοντρε?")

lel!

• 1 month later...
Soulfly.Ola ta lefta.Exei dikio i girlie.Theos o max.Hmouna mprosta mprosta kagela.Poli ksilo.Kai mosh pit.Poli kairo eixa na dw.Oi soulfly skisane den masane mia ta atoma.Eidika kai sta Sepultura kommatia (paixte kai to arise re gmt)Under a pale grey sky.......
Under a pale grey sky we shall arise!!