tpakis Δημοσιεύτηκε December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 25, 2011 Διασκεδάστε με την καλύερη συλλογή με Ελληνικά ανέκδοτα για android! Χαλαρώστε και γελάστε με την ψυχή σας, με την καλύτερη συλλογή με Ελληνικά ανέκδοτα για android! Ανέκδοτα ποντιακά, με τον τοτό, με τον Chuck Norris, με την μικρή αννούλα και πολλά πολλά άλλα, κατηγοριοποιημένα για εύκολη αναζήτηση! Extra Features: -Καθημερινή ανανέωση με νέα ανέκδοτα! -Δημιουργήστε την δική σας λίστα με αγαπημένα ανέκδοτα! -Ακούσατε ένα καλό και δεν θέλετε να το ξεχάσετε? Μπορείτε να το προσθέσετε μέσα στην εφαρμογή! Link στο market: https://market.android.com/details?id=aithanasakis.anekdota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 πολυ ωραια εφαρμογη με ομορφο interface. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Πολύ ωραία εφαρμογή. Την έχω καιρό τώρα και τη χρησιμοποιώ αρκετά! Μπράβο στον developer! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Είναι ωραία εφαρμογή. Μόνο με τον Norris δεν μου αρέσουν,τα θεωρώ πολύ κρυοπλαστα κι απορώ κάποιοι πως γελάνε και τα γουστάρουν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. April 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Δεν ξέρω γιατί αλλά κι εμένα μ'αρέσουν. :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts