hitech444 Δημοσιεύτηκε December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 25, 2011 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά Μπορει καποιος που εχει GPS με TMC να μου πει τι γίνεται; Βοηθάει καθόλου; Το ενημερώνουν συχνά (η τροχαια μου ειχε πει κάποιος το ενημερώνει, αλλά βαρένονται...) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 έχω το mls talk&drivve live traffic που έχει tmc... μπορώ να πω πως με έχει βοηθήσει πολλές φορές ειδικά σε κάτι εθνικές οδούς (που πήζει) και γενικά μεγάλους δρόμους. νομίζω πως κάθε μέρα ενημερώνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parov Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 η τροχαία έχω προσέξει πως το ενημερώνει κάθε μέρα... και εγώ ένα mls έχω ενός φίλου και με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτο το θεμα γτ ειμαι συνεχεια σε παραδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts