niknik Δημοσιεύτηκε May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 5, 2004 Ψάχνω να αγοράσω έναν mini USB adaptor αλλά χωρίς καλώδιο, μπορώ να βρώ κάπου στην Αθήνα?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Χωρίς καλώδιο;;;; :blink: :confused: :eek: Και πως θα διακινούνται τα δεδομένα;; ;) Μήπως εννοείς τα USB memory sticks? :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Εχω καλώδιο με φισάκια usb σε mini usb αλλά θέλω αν υπάρχει κάπου μόνο τα φυσάκια usb σε mini usb χωρίς καλώδιο αλλά κάτι σαν adaptor, έχω δει δε ξένα site αλλά εδώ τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος niknik ( 6 Μάι. 2004 , 00:57) Εχω καλώδιο με φισάκια usb σε mini usb αλλά θέλω αν υπάρχει κάπου μόνο τα φυσάκια usb σε mini usb χωρίς καλώδιο αλλά κάτι σαν adaptor, έχω δει δε ξένα site αλλά εδώ τίποτα. Βγάλανε και τέτοια πράγματα; :confused: Δεν τα έχω ξανακούσει!(θα έπρεπε να ντρέπομαι γι αυτό; :rolleyes: :lol: ) Εδώ φίλε μου είναι Ελλαδιστάν... :lol: Ουδέν σχόλιο... ;) Ελπίζω να σε βοηθήσει κανένας φίλος απο εδώ! υ.γ:Αλήθεια γιατί δεν τα παραγγέλνεις απο έξω; ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 An den to vro edo tha to kano. Tha valo avrio kapoia foto, mipos kai to perigrafo lathos. Thanx pantos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts