Jump to content

Κλείσε τα μάτια soundtracks

nansoulio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

vre guys mipos kapoios gnorizei poio einai to orxistriko kommati pou paizei sto telos enos epeisodiou tou deuterou kiklou, opou i xristina vriskei ton filippo spiti tou se xalia katastasi kai ton paei sto nosokomeio? thimamai pos einai sto telos tou epeisodiou!

episis to kommati pou paizei sto deutero kiklo pali molis o filippos paei na elftherosei ti xristina apo to dimitri-oresti kai tous pianei otan pane na figoun? sto telos tou epeisodiou einai kai auti i skini!

thanks!

• Απαντήσεις 69
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους και ολες χαιρετω ολο το forum..Ως εντυπωσιασμενος απο τη σειρα Κλεισε τα ματια απποφασισα να κατεβασω τους πληρεστερους καταλογους κομματιων που εδοθησαν στο παρων topic αλλα δυστηχως δε μπορεσα να βρω πουθενα τα παρακατω κομματια

Dan Nielsen - Requiem Overture'

Zbigniew Preisner-Tango

Perry Blake- Hunchback of San Francisco

Marvin Gaye- My girl

Celeste Prince - Wherever You Are

Επισης εψαξα και βρηκα ενα OST της σειρας που αποτελειται απο 14 κομματια και τα παραθετω σε ολους σας

01 Archive-You make me feel

02 Zbigniew Preisner-End title

03 Suede-Europe is our playground

04 David Bowie-Wild is the wind

05 Sophie Zelmani-So long

06 Finley Quaye & William Orbit-Dice

07 Electric Light Orchestra-Living' thing

08 Lightning Seeds-Lucky you

09 The Mock Turtles-Can you dig it

10 Pulp-Like a friend

11 Oasis-Wonderwall

12 Closer-Universe

13 Ryuichi Sakamoto-The sheltering sky theme

14 Radiohead-Exit music(for a film)

Δεν γνωριζω αν ειναι καποιο επισημο απλα το βρηκα και το παραθετω σε οσους δε το εχουν η δε το γνωριζουν.

Η Δημοκρατία καταστρέφεται διότι καταχράστηκε το δικαίωμα της Ελευθερίας και της Ισότητας. Έμαθε στους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα, την αναρχία ως ευδαιμονία.

Σωκράτης

Επειδή μου είναι δύσκολο να δω συγκεκριμένη σκηνή για να το ακούσω, θα σου πω 3 κομμάτια του Zbigniew που θυμάμαι σίγουρα ότι ακουγόντουσαν στη σειρά.

• «Tango» (Από την ταινία «Trois Couleurs: Blanc»)
  • «Damage» (Από την ταινία «Damage»)
  • «End Title» (Από την ταινία «Damage»)

Τα έχεις βρει αυτά; :)

Τα έχω βρει και τα τρία και δυστυχώς δεν είναι κάποιο...

Όπως καταλαβαίνεις έχω βαλθεί να κατεβάζω Zbigniew μήπως και το πετύχω...

Αν κάποιος έχει κάτι...

Τα έχω βρει και τα τρία και δυστυχώς δεν είναι κάποιο...

Όπως καταλαβαίνεις έχω βαλθεί να κατεβάζω Zbigniew μήπως και το πετύχω...

Αν κάποιος έχει κάτι...

Δοκίμασε και το «Escape!» του Philip Glass (από την ταινία «The Hours»). :)

Αν δεν μου ξεφεύγει κάποιο, αυτά τα 5 ορχηστρικά (τα 4 που σου είπα και αυτό του P. Glass) πρέπει να παίζουν κυρίως. :)

Tο Escape παιδεψε πολυ κοσμο νομιζω αλλα αν τελει βρεθηκε!!

Αν και η σειρα μεσα εχει πολλα μελωδιακα κομματια;)

Η Δημοκρατία καταστρέφεται διότι καταχράστηκε το δικαίωμα της Ελευθερίας και της Ισότητας. Έμαθε στους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα, την αναρχία ως ευδαιμονία.

Σωκράτης

Το κομμάτι που παίζει στο τέλος επεισοδίου του 2ου κύκλου όπου ο Φίλιππος και η Χριστίνα αρχικά είναι σε ένα εστιατόριο και χορεύουνε και μετά στο σπίτι του Φίλιππου και το κάνουνε και η Μαρία φτάνει στην Αθήνα είναι το Tango του Zbigniew Preisner? Γιατι προσπαθώ να το κατεβάσω από το limewire αλλά τζίφος! Επειδή όμως δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό για να μην προσπαθώ άδικα μήπως μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος? :rolleyes:

Το album υπάρχει ολόκληρο στο blue-whitegt.com

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Καλά έχω πάθει πλάκα!Άλλαξα δουλεια, πόλη παντρεύτητα έγινα μάνα, αλλάσας βρίσκω πάλι εδώ μέσα και το topic ζει ακόμα yiupi!!!!!

ο Παπακαλιάτης μας ενώνει :P

Καλημέρα σε όλους!

Καλησπέρα...

Ψάχνω ενα απ'τα τραγουδια που παίζει στο 30ο επεισόδιο και λεει το ρεφρέν...

...cause i am a lonely lonely lonely man and you are a lonely lonely lonely girl...

Pls πείτε μου ποιός το λέει, είναι γαμάτο!!!! ΤΟ ΘΕΛΩ

Ευχαριστώ πολύ

• 3 weeks later...
ΗΙ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ! ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ!! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΕΨΑΧΝΑ;;!! ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ- ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ-PLEASE ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ!!!! THANKS!! :)

• 2 weeks later...
παιδιά φανταστικό το thread σας. Μόλις δημιούργησα ένα άψογο cdακι. Ευχαριστώ πολύ!
Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

• 4 months later...

vre paidia den ixera kan tin yparxei aytoy toy topic nai simera to eida 1st time lai rotao eythis exarxeis yparxei official sountrack i esto erasitexniko poy na vro kapoy?

sto kato kato esto kai sto internet ean kapoios gnorizei as kanei ton kopo na steilei ena pm!:)

eyxaristo:O

• 1 month later...
  • 6 months later...
ΠΑΙΔΙΑ SOS ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΚΥΚΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΟΥΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "TRAGIC" ΜΕ ΧΟΝΤΡΗ ΦΩΝΗ! HELP PLS!:(
Youtube Channel: /sixfreaks

• 7 months later...
re filarako mipos vrikes ayto to kommati???

exo faei ta lysaka moy kai tipota

preisner, glass, sakamoto....

exo arxisei kai apogoiteyomai...

Paidia boithiste parakalo! Psaxno auto to tragoudi poli kairo! To tragoudi tis kidias!!!!!!!!!