Jump to content

Access & visual basic

beton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω μια βάση δεδομένων σε access και έχω το εξής πρόβλημα. Όταν την τρέχω σε μηχάνημα στο οποίο έχω εγκατεστημένη τη visual basic, όλα καλά. Αν τρέξω τη βάση σε άλλο μηχάνημα, δε λειτουργούν κάποια κουμπιά (βγάζει μήνυμα ότι λείπει κάποια βιβλιοθήκη, ή κάτι τέτοιο). Δοκίμασα να εγκαταστήσω κάποια service packs για τη visual basic αλλά δεν κατάφερε να λυθεί το πρόβλημα.

Υπάρχει κάποια λύση ώστε η βάση να λειτουργεί κανονικά χωρίς να χρειάζεται να εγκαθιστώ τη visual basic σε κάθε μηχάνημα; Μπορώ ίσως να βρω κάπου το dll που λείπει;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget ( 4 Μάι. 2004 , 22:01)

Ορίστε το VB runtime :) http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=BF9A24F9-B5C5-48F4-8EDD-CDF2D29A79D5

Ένα από αυτά που δοκίμασα ήταν κι αυτό αλλά τίποτα :(

Η έκδοση της Visual Basic που τρέχεις σε διαφορετικούς υπολογιστές είναι ίδια ή στο σπίτι χρησιμοποιείς π.χ την 6 και στη δουλειά πας να το τρέξεις σε .NET ?

Μήπως τίθεται θέμα ασυμβατότητας; :rolleyes:

Το ίδιο ισχύει και για την Access! ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος beton ( 4 Μάι. 2004 , 21:53)...βγάζει μήνυμα ότι λείπει κάποια βιβλιοθήκη, ή κάτι τέτοιο...

Νομίζω θα βοηθούσε να μας πεις ακριβώς τι μηνυμα βγάζει... :o

http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg