Jump to content

Too much technology can "kill" you: Τα χρειαζόμαστε στα αλήθεια όλα αυτά;

bomber21
 Κοινοποίηση

Είναι τελικά τα κινητά «υπερτιμημένο» καταναλωτικό αγαθό;  

265 members have voted

1. 1. Είναι τελικά τα κινητά «υπερτιμημένο» καταναλωτικό αγαθό;

• Ναι, σαφώς. Το κινητό πρέπει να κάνει τα βασικά και να κοστίζει ανάλογα
      127
    • Όχι, φυσικά. Το κινητό είναι η προέκταση κάθε τύπου επικοινωνίας σήμερα
      132
    • Δεν ξέρω / δεν απαντώ
      6

Recommended Posts

Καλα ολα αυτα, περι πλασματικων αναγκων κλπ κλπ..

Θελω να επισημανω ομως οτι επειδη δεν ειμαι κοπελα να κουβαλαω μαζι μου τσαντα και μεσα να εχω ψηφιακη, ΝΑΙ εχω τραβηξει αρκετες φωτογραφιες που χωρις αυτο δεν θα το ειχα κανει. επισης να πω οτι το gps με εχει βγαλει ασπροπροσωπο παμπολες φορες.

Συμπερασμα, ενα gps 150Ε, μια φωτογραφικη 100Ε, ενα μετριο κινητο 200Ε. Γιατι να μην δωσω 500-600 και να τα εχω ολα σε ενα? και οχι δεν μπαινω fb, δεν εχω twiter, δεν ακουω ιδιαιτερα μουσικη, δεν κοιταω καθε λιγο και λιγακι τα Mail μου και φυσικα δεν παιζω τα πουλακια..!

Σε θεμα φορητοτητας, εχεις πλεονεκτημα. Το τιμημα ομως ειναι η ελλειψη ποιοτητας, οπως επισης σε αναλογια τιμης/ποιοτητας αδικεισαι, διοτι η φωτογραφικη των 12,1 MP με 90e εχει σιγουρα πλεονεκτημα απο οποιοδηποτε κινητο με camera ( http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Digital-Camera/Compact-Digital-Camera/Sony-Digital-Camera-DSC-W510-Black-DSCW510B-CEE8.htm ). Gps παιρνεις και με 100e, οπως επισης απλο κινητο και με 100e.

Συμφωνω μαζι σου στο θεμα φορητοτητας παντως.

• Απαντήσεις 89
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατι να μην δωσω 500-600 και να τα εχω ολα σε ενα? και οχι δεν μπαινω fb, δεν εχω twiter, δεν ακουω ιδιαιτερα μουσικη, δεν κοιταω καθε λιγο και λιγακι τα Mail μου και φυσικα δεν παιζω τα πουλακια..!

Αφου δεν κανεις ολα τα παραπανω και σημαντικα για σενα ειναι η καμερα και οι χαρτες, γιατι δεν περνεις ενα κινητο(που τα εχει αυτα) των 2-300 ευρω και προτιμας τα 5-600? :p

Δεν είμαι κατά της τεχνολογίας αλλά ναι αυτός ο βομβαρδισμός από παντού καταντάει κουραστικός. Όσον αφορά τα τηλέφωνα, κατά συντριπτική πλειοψηφία κανείς δεν χρησιμοποιεί στο μέγιστο της δυνατότητες του smartphone του. Πιστεύω ένα τηλέφωνο των 200-300 ευρώ κάνει όλα όσα κάνει ο περισσότερος κόσμος, κλήσεις-sms-μουσική-περιστασιακές φωτογραφίες-surfing.

Οι τιμές εξάλλου των σταθερών και των φορητών υπολογιστών έχουν πέσει κατακόρυφα και δεν νομίζω ότι θα χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνό σου για σοβαρό surfing-εργασίες δουλειάς/παιχνιδιού όπου το ποντίκι είναι must. Ίσως θα μπορούσε να γίνει η αντικατάσταση του φορητού με ένα tablet αλλά ξεφεύγουμε

Εν κατακλείδι καλό είναι να είσαι δικτυωμένος γιατί είναι μεγάλη βοήθεια αλλά ο καταιγισμός και το 24x7 online καταντάει απαράδεκτο

Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9

Σε θεμα φορητοτητας, εχεις πλεονεκτημα. Το τιμημα ομως ειναι η ελλειψη ποιοτητας, οπως επισης σε αναλογια τιμης/ποιοτητας αδικεισαι, διοτι η φωτογραφικη των 12,1 MP με 90e εχει σιγουρα πλεονεκτημα απο οποιοδηποτε κινητο με camera ( http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Digital-Camera/Compact-Digital-Camera/Sony-Digital-Camera-DSC-W510-Black-DSCW510B-CEE8.htm ). Gps παιρνεις και με 100e, οπως επισης απλο κινητο και με 100e.

Συμφωνω μαζι σου στο θεμα φορητοτητας παντως.

μα αυτος ειναι και ο λογος. ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ πληρωνεις. την πρωτη μου ψηφιακη την ειχα παρει το 2002 περιπου αν θυμαμαι καλα.. οι φωτογραφιες που εχω βγαλει ειναι μονο οταν πηγαινα εκδρομες και πουθενα αλλου. με το κινητο μπορεις να βγαλεις οποιαδηποτε στιγμη γιατι το εχεις ετσι κ αλλιως μαζι σου.

οσο για το καλυτερο στην καμερα.. σχετικο..

τωρα αν σου πω οτι το βραδυ το sII βγαζει καλυτερες κοντινες απο την kodak μου με 10 mp θα το πιστεψεις?

Αφου δεν κανεις ολα τα παραπανω και σημαντικα για σενα ειναι η καμερα και οι χαρτες, γιατι δεν περνεις ενα κινητο(που τα εχει αυτα) των 2-300 ευρω και προτιμας τα 5-600? :p

Μα και με ενα κινητο των 300Ε θα μπορουσα να μπω fb η να διαβασω mail ετσι κ αλλιως. ισως γιατι παντα αναζητω κατι καλυτερο και δεν σε καλυπτει αυτο που ηδη εχω. ισως παραπανω που εγραψα δεν μπαινω, ηταν λαθος. Ηθελα να γραψω οτι δεν ξημεροβραδιαζομαι.με το που καθομαι για καφε δεν ανοιγω κατευθειαν το wifi να ψαξω για ασυρματο. ομως εχει τυχει αρκετες φορες να το χρειαστω. βεβαια και παλι δεν ηταν ποτε κατι τοσο σημαντικο. ειναι η ανθρωπινη πλεονεξια φανταζομαι.

βεβαια ενα κινητο των 200Ε μην γελιομαστε δεν θα βγαλει καλες φωτογραφιες, ας μην σχολιασω το gps που οι χαρτες εμφανιζονται μετα τη στροφη (βλ. wildfire).

δεν εχω παρει ποτε κινητο για μοστρα ουτε επειδη ειναι ομορφο εξωτερικα, αλλα εχω παρει παρα πολλες φορες επειδη εχει καλυτερη καμερα, επειδη μου δινει κατι παραπανω απ αυτο που εχω ηδη.

τελος, να πω οτι δεν ειμαι οικογενιαρχης ωστε να εχω να ταισω γυναικα-παιδι, ισως οταν ερθει εκεινη η ωρα να σκεφτομαι περισσοτερο τα 200-300Ε παραπανω.

καλημερα :)

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εντάξει σίγουρα μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς διπύρηνους και λοιπά καλούδια, αλλά εκτός του ότι (όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω "είναι το μεράκι μας" όπως και να το κάνουμε μας λύνουν τα χέρια.

Έχω φίλους που με κράζουν για τα κινητά που παίρνω ενώ αυτοί είναι έξυπνοι που με 50 ευρώ κινητό περνάν 3 χρόνια, αλλά όταν τους λέω "έλα να με βρεις στο τάδε μέρος" και μου λένε "δεν ξέρω που είναι και πως να έρθω" σκέφτομαι: "τι να του πω τώρα του Νεάντερταλ" :p Και ξοδεύει 10 λεπτά τηλεφώνημα να έχω ανοιχτό το gmaps και να τον καθοδηγώ.

Είσαι για καφέ και θες να πας cinema και δεν ξέρεις τι παίζει, που το παίζει, τι ώρα κλπ και πολλά άλλα παραδείγματα (το πιάσατε το νόημα).

Για να μην επεκταθώ και στα επαγγελματικά μου που το push mail με έχει σώσει, ανοίγεις pdf και powerpoint και είσαι συνέχεια ενημερωμένος. Η νούμερο 1 επαγγελματική ανάγκη σε ότι και να κάνεις είναι η πληροφορία, και στις μέρες μας η αξία της είναι ανεκτίμητη.

Και ναι θέλω διπύρηνους και τετραπύρηνους για να κάνω αυτό που θέλω γρήγορα και εύκολα και όταν είμαι στην αίθουσα αναμονής του οδοντίατρου να λιώνω στο angrybirds αντί να βλέπω το "ρετιρέ" για χιλιοστή φορά στην crt τηλεόραση που παίζει να έχει μικρότερη οθόνη από το κινητό μου :happy::happy:

Λεωνίδας

Εντάξει σίγουρα μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς διπύρηνους και λοιπά καλούδια, αλλά εκτός του ότι (όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω "είναι το μεράκι μας" όπως και να το κάνουμε μας λύνουν τα χέρια.

Έχω φίλους που με κράζουν για τα κινητά που παίρνω ενώ αυτοί είναι έξυπνοι που με 50 ευρώ κινητό περνάν 3 χρόνια, αλλά όταν τους λέω "έλα να με βρεις στο τάδε μέρος" και μου λένε "δεν ξέρω που είναι και πως να έρθω" σκέφτομαι: "τι να του πω τώρα του Νεάντερταλ" :p Και ξοδεύει 10 λεπτά τηλεφώνημα να έχω ανοιχτό το gmaps και να τον καθοδηγώ.

Είσαι για καφέ και θες να πας cinema και δεν ξέρεις τι παίζει, που το παίζει, τι ώρα κλπ και πολλά άλλα παραδείγματα (το πιάσατε το νόημα).

Για να μην επεκταθώ και στα επαγγελματικά μου που το push mail με έχει σώσει, ανοίγεις pdf και powerpoint και είσαι συνέχεια ενημερωμένος. Η νούμερο 1 επαγγελματική ανάγκη σε ότι και να κάνεις είναι η πληροφορία, και στις μέρες μας η αξία της είναι ανεκτίμητη.

Και ναι θέλω διπύρηνους και τετραπύρηνους για να κάνω αυτό που θέλω γρήγορα και εύκολα και όταν είμαι στην αίθουσα αναμονής του οδοντίατρου να λιώνω στο angrybirds αντί να βλέπω το "ρετιρέ" για χιλιοστή φορά στην crt τηλεόραση που παίζει να έχει μικρότερη οθόνη από το κινητό μου :happy::happy:

Ετσι ακριβως ειναι και για μενα...θελω παντοφλα κινητο με οθονη 4.5+ ιντσες με 8 πυρηνες και δε συμαζευτετε και αν δε με καλυπτει θα παρω και δευτερο....εχω το s2 και αγορασα και το iphone 4 και αν ειχα κ αλλη τσεπη θα αγοραζα και το razr :)....και ναι τα χρειαζομαι ολα αυτα οχι για να μπαινω facebook (που δεν εχω καν λογαριασμο) αλλα ουτε για να παιζω angry birds....τα χρειαζομαι για δουλεια για το χαβαλε μου γιατι θελω μεσα στο αμαξι να εχω gps και οχι χαρτη,γιατι οταν οδηγω και παιζει η παοκαρα θελω να κανω streaming και να κοιταω εστω και λιγο το ματσακι,θελω να παιρνω τα mail μου επι τοπου,θελω να διαβαζω τις εφημεριδες μου και τα νεα του παοκ απο το κινητο μου,θελω να κλεινω τραπεζι η εισητιριο για cinema απο το κινητο μου, θελω να μπορω να διαβαζω pdf word excel,θελω να ακουω μουσικη να βγαζω φωτογραφιες και κατευθειαν να τις στελνω με mail η να της ανεβαζω στο dropbox και να στελνω το λινκ,θελω οπου και να ειμαι να μπορω να εχω αμεση προσβαση στα αρχεια του υ/η μου απο το κινητο και να κανω upload οτι χρειαζομαι η να κανω streaming τις ταινιες μου απο το pc στο κινητο ακομα και οταν ειμαι στην ουρα της τραπεζας,θελω οσο περιμενω την γυναικα να ετοιμαστει να παιζω pro και nova στο κινητο μου και τελος παντων θελω να εχω εναν υπολογιστη στη τσεπη μου...απο την αλλη οσοι δεν εχουν τοσες αναγκες βολευονται με ενα απλο κινητο και ολα οκ...

μια μαμημενη ζωη την εχουμε και οσο παει μας τη μαμανε κ αλλο....αν δε βγαλουμε τις ταβλες μας τωρα που μπορουμε ποτε θα τις βγαλουμε.....??οποτε καλυτερα να ειμαι θυμα της τεχνολογιας παρα αργοτερα να εχω αποθυμενα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Θεωρείται κάποιος "Νεάντερταλ" όταν δεν ξέρει πως να πάει κάπου; Τι κουλό ήταν αυτό; Όποιος δεν έχει maps είναι προϊστορικός;

(και έχω maps στο κινητο και όχι μόνο!)

Ετσι ακριβως ειναι και για μενα...θελω παντοφλα κινητο με οθονη 4.5+ ιντσες με 8 πυρηνες και δε συμαζευτετε και αν δε με καλυπτει θα παρω και δευτερο....εχω το s2 και αγορασα και το iphone 4 και αν ειχα κ αλλη τσεπη θα αγοραζα και το razr :)....και ναι τα χρειαζομαι ολα αυτα οχι για να μπαινω facebook (που δεν εχω καν λογαριασμο) αλλα ουτε για να παιζω angry birds....τα χρειαζομαι για δουλεια για το χαβαλε μου γιατι θελω μεσα στο αμαξι να εχω gps και οχι χαρτη,γιατι οταν οδηγω και παιζει η παοκαρα θελω να κανω streaming και να κοιταω εστω και λιγο το ματσακι,θελω να παιρνω τα mail μου επι τοπου,θελω να διαβαζω τις εφημεριδες μου και τα νεα του παοκ απο το κινητο μου,θελω να κλεινω τραπεζι η εισητιριο για cinema απο το κινητο μου, θελω να μπορω να διαβαζω pdf word excel,θελω να ακουω μουσικη να βγαζω φωτογραφιες και κατευθειαν να τις στελνω με mail η να της ανεβαζω στο dropbox και να στελνω το λινκ,θελω οπου και να ειμαι να μπορω να εχω αμεση προσβαση στα αρχεια του υ/η μου απο το κινητο και να κανω upload οτι χρειαζομαι η να κανω streaming τις ταινιες μου απο το pc στο κινητο ακομα και οταν ειμαι στην ουρα της τραπεζας,θελω οσο περιμενω την γυναικα να ετοιμαστει να παιζω pro και nova στο κινητο μου και τελος παντων θελω να εχω εναν υπολογιστη στη τσεπη μου...απο την αλλη οσοι δεν εχουν τοσες αναγκες βολευονται με ενα απλο κινητο και ολα οκ...

Πριν σου εμφανιστούν αυτά τα "θέλω", είχες κανένα πρόβλημα μ' αυτά; Πως να το πω.. Δεν την έκανες τη δουλειά σου πριν;

μια μαμημενη ζωη την εχουμε και οσο παει μας τη μαμανε κ αλλο....αν δε βγαλουμε τις ταβλες μας τωρα που μπορουμε ποτε θα τις βγαλουμε.....??οποτε καλυτερα να ειμαι θυμα της τεχνολογιας παρα αργοτερα να εχω αποθυμενα....

Μα αυτό δεν έχει λογική.. Τις ταύλες σου τις βγάζεις στο κινητό που αγοράζεις; Σου είναι τόσο σημαντική η τεχνολογία για να σου αφήσει και απωθημένα;

Θεωρείται κάποιος "Νεάντερταλ" όταν δεν ξέρει πως να πάει κάπου; Τι κουλό ήταν αυτό; Όποιος δεν έχει maps είναι προϊστορικός;

Δεν θέλω να απαντήσω στον ίδιο τόνο "Τι κουλή ερώτηση ήταν αυτή?" κλπ. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως προϊστορικοί άνθρωποι δεν υπάρχουν και ο χαρακτηρισμός μου ήταν χάριν αστεϊσμού. Αν είδες εσύ κάποιον στο δρόμο να κυκλοφορεί πες μου να του προσφέρω ένα κινητό με χάρτες.

Έναν άνθρωπο 20-40 ετών που δεν μπορεί/θέλει να ασχοληθεί με την τεχνολογία και ταυτόχρονα χλευάζει αυτούς που ασχολούνται, καυχιέται ότι δεν "ξοδεύει άσκοπα" και μετά σε πρήζει για να τον βοηθήσεις να βρει το δρόμο του εσύ πως θα τον χαρακτήριζες?

Καταλαβαίνω κάποιον που δεν ενδιαφέρεται γιατί δεν θέλει, αλλά όχι αυτόν που χλευάζει γιατί δεν μπορεί. Ο δεύτερος με φέρνει στα όριά μου...

Λεωνίδας

Δεν θέλω να απαντήσω στον ίδιο τόνο "Τι κουλή ερώτηση ήταν αυτή?" κλπ. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως προϊστορικοί άνθρωποι δεν υπάρχουν και ο χαρακτηρισμός μου ήταν χάριν αστεϊσμού. Αν είδες εσύ κάποιον στο δρόμο να κυκλοφορεί πες μου να του προσφέρω ένα κινητό με χάρτες.

Συγγνώμη για το ύφος μου αλλά νόμιζα ότι το λες σοβαρά, μου φάνηκε πολύ ειρωνικό και γι'αυτό εκφράστηκα έτσι!

Τώρα τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω.

Έναν άνθρωπο 20-40 ετών που δεν μπορεί/θέλει να ασχοληθεί με την τεχνολογία και ταυτόχρονα χλευάζει αυτούς που ασχολούνται, καυχιέται ότι δεν "ξοδεύει άσκοπα" και μετά σε πρήζει για να τον βοηθήσεις να βρει το δρόμο του εσύ πως θα τον χαρακτήριζες?

Κοίτα δεν είναι και τόσο τραγικό :)

Καταλαβαίνω κάποιον που δεν ενδιαφέρεται γιατί δεν θέλει, αλλά όχι αυτόν που χλευάζει γιατί δεν μπορεί. Ο δεύτερος με φέρνει στα όριά μου...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, και επλίζω αν μην αναφέρεσαι σε μένα!

Αν ναι, σκέψου πως καταρχάς είμαι 18, έχω νόκια ν8, έχω αλλάξει πολλά κινητά, έχω χρησιμοποιήσει άπειρα κινητά, και με βάση αυτά θεωρώ πως έχω μια αρκετά μεγάλη εμπειρία στα κινητά για την ηλικία μου.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, και επλίζω αν μην αναφέρεσαι σε μένα!

Αν ναι, σκέψου πως καταρχάς είμαι 18, έχω νόκια ν8, έχω αλλάξει πολλά κινητά, έχω χρησιμοποιήσει άπειρα κινητά, και με βάση αυτά θεωρώ πως έχω μια αρκετά μεγάλη εμπειρία στα κινητά για την ηλικία μου.

Φυσικά και δεν είναι τραγικό να μην έχεις κινητό με χάρτες, αλλά δεν μπορείς να καταδικάζεις (όχι εσύ) αυτούς που έχουν ότι είναι σπάταλοι και χαζοί που τα αγοράζουν. Εμένα εκεί έγκειται η διαφωνία μου.

Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσένα ακόμη και αν δεν ασχολούσουν (δεν είναι εκεί το θέμα) :)

Επίσης μη σκέφτεσαι μόνο τις ανάγκες κάποιου που είναι 18. Αν το σκεφτείς λίγο πιο σφαιρικά θα καταλάβεις πως στα 30 (που είμαι εγώ) οι ανάγκες είναι διαφορετικές και προσαρμόζονται από το περιβάλλον (και τη δουλειά) σου. Δεν μπορώ να περιμένω να γυρίσω στο σπίτι ή να φτάσω στο γραφείο για να τσεκάρω τα mail μου για να νιώσω ελεύθερος και τη χαρά της προσμονής. Μάλλον θα νιώθω το άγχος να φτάσω γρήγορα να δω τι γίνεται :cry:

Λεωνίδας

Πριν σου εμφανιστούν αυτά τα "θέλω", είχες κανένα πρόβλημα μ' αυτά; Πως να το πω.. Δεν την έκανες τη δουλειά σου πριν;

Μα αυτό δεν έχει λογική.. Τις ταύλες σου τις βγάζεις στο κινητό που αγοράζεις; Σου είναι τόσο σημαντική η τεχνολογία για να σου αφήσει και απωθημένα;

πριν εμφανιστουν τα αυτοκινητα υπηρχαν τα γαιδουρια αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει και σημερα να πηγαινω για καφε πανω στο γαιδαρο...

μου ειναι πολυ σημαντικη η τεχνολογια οπως και αλλα πραγματα....δες το σαν hobby πχ αλλοι γουσταρουν να κανουν ορειβασια

εγω γουσταρω την τεχνολογια και αλλα πολλα πραγματα που με κανουν να νιωθω ωραια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

την τεχνολογια την εχω σαν χομπι προσωπικα...αλλα θελω να ασχοληθω και επαγγελματικα...καθομαι ισως αρκετες ωρες στον υπολογιστη...παντως πιστευω και εγω οτι η πολυ τεχνολογια μπορει να σε κρατησει εξω απο την κοινωνια

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Προσωπικα, μεχρι προσφατα "εσκαγα" απο το κακο μου που δεν ειχα galaxy S2 και ειμαι με το ταπεινο galaxy ace. Οταν σκεφτηκα σοβαρα να παρω το S2 το σκεφτηκα λιγο πιο λογικα.

Ναι, μου αρεσουν τα κινητα, οκ....Τι χρηση κανω ομως? Με το ace μου μπορω να εκτελεσω αριστα τις περισσοτερες καθημερινες λειτουργιες που θελω απο ενα τηλεφωνο. Μπορω να παιξω ενα αξιοπρεπες παιχνιδι αν θελω (σπανια αλλά αν κολλησω με καποιο τοτε πεφτει καψιμο), μπορω να μπω fb, internet και να περιηγηθω χωρις δυσκολια (3,5" οθονη νομιζω ειναι οκ για μερικη χρηση ιντερνετ, αλλιως υπαρχουν και υπολογιστες), να ακουσω τη μουσικη μου, να βγαλω μια μετρια - ικανοποιητικη φωτογραφια και να δω τα mails μου. Με το s2 θα εκανα τα ιδια ισως ελαχιστα πιο γρηγορα.

Ολα αυτα ειναι προσωπικη αποψη φυσικα, ετσι τα σκεφτηκα εγω στη περιπτωση μου. Δεν λεω με τιποτα οτι πρεπει να σταματησει η τεχνολογια οσον αφορα τα κινητα κτλ, υπαρχουν ανθρωποι που κανουν χρηση στο επακρο των λειτουργιων του κινητου τους. Ακομα κι αν δεν κανουν και το πηραν επειδη ειναι hobby παλι μαγκια τους γιατι ειναι ωραιο να εχεις το καλυτερο αντικειμενο σχετικα με το hobby σου αν και εφοσον μπορεις να το στηριξεις οικονομικα.

Επισης παρατηρησα οτι τωρα που σχεδον ολα τα smartphones μπορουν να ικανοποιησουν τις αναγκες μου ικανοποιητικα ριχνω περισσοτερο βαρος στην εμφανιση.

.....Απο την άλλη, σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω ενα ακριβουτσικο alienware που δεν θα αξιοποιησω στο επακρο και δεν με πειραζει καθολου :p

• 1 month later...

Εκείνο που με χαλάει είναι οτι και μέσω τηλεφώνων η υπόθεση πάει σε έλεγχο. :mad:

Να μας περάσουν έχοντας το ανάλογο υφάκι οτι, κοίτα, εσυ είσαι πολύ μπροστά, εσυ είσαι με συσκευή που υποστηρίζει νιαρ φιλντ κομιουνικέϊσον, ασε το κουτό να πληρώνει με L7.

Εκεί θα φτάσουμε. Εμείς απλά βλέπουμε το τυρί, αλλά δεν βλέπουμε τη φάκα.

Η πλάκα είναι οτι κανείς δεν μας πήρε από το χέρι, ή μας το επέβαλε... από μόνοι μας το επιδιώξαμε.

• 1 month later...
Εκεί θα φτάσουμε. Εμείς απλά βλέπουμε το τυρί, αλλά δεν βλέπουμε τη φάκα.

Η πλάκα είναι οτι κανείς δεν μας πήρε από το χέρι, ή μας το επέβαλε... από μόνοι μας το επιδιώξαμε.

Μα εκεί έγκειται η επιτυχία,να στο περάσουν με δική σου επιλογή. Με το ζόρι θα αντιδρουσαμε.Σαν τα μικρά παιδάκια με την καραμελίτσα μας δελεάζουν με την τεχνολογία. Πάρε Facebook κόσμε, πάρε android με χιλιάδες εφαρμογές να έχεις να παίζεις,κι από πίσω παίρνουν και δίνουν οι προσωπικές μας πληροφορίες. Και η ειρωνεία είναι ότι τα ξέρουμε όλα αυτά,αλλά έχουμε μπει πλέον στο τριπακι και η υπέρβαση του να ξεκολλήσεις είναι δύσκολη.