adams25 Δημοσιεύτηκε November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 30, 2011 καλησπέρα παιδιά έκανα μια ιστοσελίδα από έναν ιστοτοπο που δίνει χώρο δεν ξέρω αν το λέω σωστά ελπίζω να καταλάβατε και εχω μια ερώτηση γράφω το όνομα τις ιστοσελίδας που έκανα στο google και δεν μου την εμφανίζει γενικά δεν μπορώ να την βρω σε ΜΗΧΑΝΗ αναζήτησης ξέρετε γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Γιατί δεν έχει καταχωρηθεί από την google στα αρχεία της. Για τις μηχανές αναζήτησης η σελίδα σου είναι σαν να μην υπάρχει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Γιατί δεν έχει καταχωρηθεί από την google στα αρχεία της. Για τις μηχανές αναζήτησης η σελίδα σου είναι σαν να μην υπάρχει. μπορείς να ζητήσεις π.χ απο το yahoo να "περάσει" από την σελίδα σου.;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Δοκίμασε να την καταχωρίσεις μόνος σου http://www.google.com/addurl Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexuss Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 φίλε μου και να το κάνεις καταχώρηση.. αν δεν κάνεις SEO πάλι χαμηλά θα βγαίνεις..Είναι ολόκληρη επιστήμη το να βγεις ψηλά στην Google..Να σου δώσω 2 tips.. βάλε τίτλο στη σελίδα σου, description και h1 tag τουλάχιστον στη home. Από κει και πέρα καταχώρησε τη και σε κάποιους δωρεάν καταλόγους και θα βρίσκεται πιο εύκολα..Στα είπα λίγο μπακαλίστικα αλλά μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες για SEO στο internet ωστε να φαίνεται στις μηχανές και αν κάνεις καλό setup δε χρειάζεται να κάνεις καταχώρηση σε αυτές (τώρα πάντα υπάρχει και η περίπτωση απλά να μη σε έχουν κατατάξει ακόμα) Παράθεση open source matters.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts