xarmanakos Δημοσιεύτηκε November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 25, 2011 (edited) καλησπερα παιδια,εχω ενα φορουμ στο οποιο καποιος μπαινει και γραφει διαφορα, βρισιες, βλακειες, προσβαλει κοσμο. μπαινει απο πολλες ip,ξερω ομως ποιος ειναι και μπορω να τι αποδειξω, υπαρχει καποια αρχη να καταφυγω; υπαρχουν εννομα μεσα;με προφυλασει κανενας κανονισμος η νομος; εχω μεγαλο προβλημα,μου καταστρεφει τη ροη του φορουμ και παρενοχλει τα μελη. :blink: ... Edited November 25, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Δεν ξέρω κάποια λύση στο πρόβλημά σου, αφού δεν έχω τις ανάλογες γνώσεις.. Αλλά σου προτείνω να απευθυνθείς ίσως σε κάποιο διαχειριστή του forum.. Ίσως να γνωρίζουν κάποιο "κόλπο".. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarmanakos Δημ. November 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) εγω ειμαι ο διαχειριστης του φορουμ αυτου:O α,μαλλον εννοουσεσ του παροντως φορουμ χαχαχα Edited November 25, 2011 by xarmanakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 διαχειριστη απο το myphone εννοει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 εγω ειμαι ο διαχειριστης του φορουμ αυτου:O α,μαλλον εννοουσεσ του παροντως φορουμ χαχαχα Μπαινει απο καποια συγκεκριμμενη εταιρια παροχης ιντερνετ;Επικοινωνησε με το help desk ή στειλε email στο abuse/spam email της για να του κανουν συστασεις . Μπορεις παλι να κανεις τις εγγραφες νεων χρηστων να περνανε απο εσενα πρωτα για εγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Αυτό το τελευταίο είναι νομίζω ένα βήμα πριν μιλήσεις με την εταιρία/πάροχο του. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts