cafeine Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 καλησπέρα παιδιά, μετά από καιρό τελικά κατάφερα και ξαναπήρα το sl45. ήθελα να ρωτήσω έχει μήπως κανένας κρατήσει την βάση σύνδεσης με τον υπολογιστή; και δεύτερο ξέρει κανένας πως γίνεται να σώζονται τα sms που στέλνω αυτόματα στο φάκελο outbox/sent thx.... Παράθεση :: www(dot)minifans(dot)gr :: The ultimate MINI community in Greece :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cafeine Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 αυτό το thread πρέπει να κλείσει άμεσα...:p ... με έκανε και ξανααγόρασα το sl45 του πήρα καινούργια μπαταρία 1000mah, handsfree (να ναι καλά ο Πειραιάς και τα καταστήματα που κράτανε στοκ τα πάντα....μιλάμε για την πιο σκονισμένη συσκευασία ever...το μαξιλαράκι του ακουστικού διαλύθηκε σε θρίψαλα μόλις βγήκε από το κουτί ...αλλά δουλεύει τέλεια), syncstation....και τελικά έχω δώσει γύρω στα 70 ευρώ για ένα κινητό χωρίς bluetooth....και όμως δίπλα σε ένα samsung galaxy s2, με κάνει πιο ευτυχισμένο και περήφανο κάθε φορά που το κρατάω και με κοιτάνε όλοι με απορία .....τι ? δεν έχει έγχρωμη οθόνη;....χαχαχα.....να ναι καλά ο φίλος που το ξεκινησε το review..... Παράθεση :: www(dot)minifans(dot)gr :: The ultimate MINI community in Greece :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 (edited) αυτό το thread πρέπει να κλείσει άμεσα...:p ... με έκανε και ξανααγόρασα το sl45 του πήρα καινούργια μπαταρία 1000mah, handsfree (να ναι καλά ο Πειραιάς και τα καταστήματα που κράτανε στοκ τα πάντα....μιλάμε για την πιο σκονισμένη συσκευασία ever...το μαξιλαράκι του ακουστικού διαλύθηκε σε θρίψαλα μόλις βγήκε από το κουτί ...αλλά δουλεύει τέλεια), syncstation....και τελικά έχω δώσει γύρω στα 70 ευρώ για ένα κινητό χωρίς bluetooth....και όμως δίπλα σε ένα samsung galaxy s2, με κάνει πιο ευτυχισμένο και περήφανο κάθε φορά που το κρατάω και με κοιτάνε όλοι με απορία .....τι ? δεν έχει έγχρωμη οθόνη;....χαχαχα.....ν/α ναι καλά ο φίλος που το ξεκινησε το review..... Εγω το αγορασα απ το ebay.de σε πολυ καλη κατασταση και του αγορασα hands free,φορτιστη αυτ/του,μπαταρια 1000 mah και θηκη μεταφορας(ολα γνησια απο το ebay.uk) Edited June 9, 2012 by lefkaditis Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cafeine Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Κάποια links που μάζεψα για όσους ψάχνουν ξανά τα accessories του κινητακίου!: Siemens SyncStation: http://www.ebay.de/itm/Original-Siemens-Sync-Station-SL-45-/130399944082?pt=Handy_Zubeh%C3%B6r&hash=item1e5c713d92 Μπροστά και πίσω πλαστικά: http://www.nowgsm.com/6688cover.htm Μπαταρία 1000mah: http://viewitem.eim.ebay.gr/Akku-fr-Siemens-SL42-SL42i-SL45-SL45i--silber-ersetzt-L36880N4801A104/330692630478/item VKlay για flashing: http://www.vi-soft.com.ua/index_e.htm Ωραίο site με links: http://sl45.sjostedt.no/ Έχει κανείς το cdaki με τα original αρχεία / προγράμματα που συνόδευαν το κινητό; αν ναι μπορεί να τα κάνει ένα zipaki και να τα ανεβάσει σε κάποιο file sharing site? ή κάποιο Link να τα κατεβάσουμε Online? Παράθεση :: www(dot)minifans(dot)gr :: The ultimate MINI community in Greece :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 φτου σας! :p με μπριζωσατε να ψαξω να βρω στα σκονισμενα συρταρια μου το SL42 (που λεφτα τοτε για 45i) και το κακο ειναι οτι δε το βρισκω πουθενα! :lol: απιστευτο κινητο, τα java παιχνιδακια και το mp3 του με συνοδευαν στις ατελειωτες ωρες του στρατου ουτε που θυμαμαι ποσο ειχα χρυσοπληρωσει τοτε μια MMC 64MB :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Εμενα μου ηρθε η μπαταρία,φορτιστη δεν βρηκα στο σπιτι ενω εχω χιλιαδες αλλους οποτε πηρα και απο αυτον,και με 15 ευρουλακια το κινητο φυσαει.Βεβαια δεν βρισκω πουθενα την mmc του οποτε δεν εχω αρχεια για Τ9 κλπ. Θυμαμαι παντως οτι εκει περιπου αρχες 2003 απο το πλαισιο ειχα αγορασει καρτα και αναγνωστη (μαλλον 32ηταν)με μονο 120 ευρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 αυτό το thread πρέπει να κλείσει άμεσα...:p ... με έκανε και ξανααγόρασα το sl45 του πήρα καινούργια μπαταρία 1000mah, handsfree (να ναι καλά ο Πειραιάς και τα καταστήματα που κράτανε στοκ τα πάντα....μιλάμε για την πιο σκονισμένη συσκευασία ever...το μαξιλαράκι του ακουστικού διαλύθηκε σε θρίψαλα μόλις βγήκε από το κουτί ...αλλά δουλεύει τέλεια), syncstation....και τελικά έχω δώσει γύρω στα 70 ευρώ για ένα κινητό χωρίς bluetooth....και όμως δίπλα σε ένα samsung galaxy s2, με κάνει πιο ευτυχισμένο και περήφανο κάθε φορά που το κρατάω και με κοιτάνε όλοι με απορία .....τι ? δεν έχει έγχρωμη οθόνη;....χαχαχα.....να ναι καλά ο φίλος που το ξεκινησε το review..... Φίλε μου κι εγώ έχω ένα sl45i και είναι πένα. Αλλά δεν φορτίζει. Να φταίει άραγε η μπαταρία; Πήρα καινούριο φορτιστή, όχι μαμίσιο βέβαια. Ποιά καταστήματα είναι αυτά στον Πειραιά που έχουν τα πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts