gio22 Δημοσιεύτηκε November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 11, 2011 εκανα φορματ και οταν το τελειωνω μου ωγαζει ενα μνμ την ωρα που φορτωνουν τα βάιος {computer case has been opened} to εψαξα σε μερικα φορουμ και λεγανε να κανω τα μπάιος αναβαθμιση με το που το κανω κολαει ο η/υ και δεν δουλευει τιποτα τον κλεινς απο πισω ,τον ξανα ανοιγω και δουλευουν ολλα αλλα δεν φορτονει τα μπαιος και η καρτα γραφικω δεν δινει σημα και ουτε κανει καποιο ηχο mb :MSI K9N Ultra- 2F, AM2, nF 570, DDR2, SATA2/ RAID, 2xGL, AU garf :ividia 8600gt ddr2 3x1000hz trofodotiko: gps-450aa-101a cpu :intel duo core 2800hz το τροφοδοτικο δουλευει δοκιμασα αλλες καρτες γραφικων και ραμ αλλα τιποτα , η mb δεν νομιω να φταιει γιατι δεν θα εδινε ρευμα στην καρτα γραφικων εχω διαβασει το http://www.myphone.gr/forum/archive/index.php/t-142876.html αλλα δεν με βοηθισε καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 εκανα φορματ και οταν το τελειωνω μου ωγαζει ενα μνμ την ωρα που φορτωνουν τα βάιος {computer case has been opened} to εψαξα σε μερικα φορουμ και λεγανε να κανω τα μπάιος αναβαθμιση με το που το κανω κολαει ο η/υ και δεν δουλευει τιποτα τον κλεινς απο πισω ,τον ξανα ανοιγω και δουλευουν ολλα αλλα δεν φορτονει τα μπαιος και η καρτα γραφικω δεν δινει σημα και ουτε κανει καποιο ηχο mb :MSI K9N Ultra- 2F, AM2, nF 570, DDR2, SATA2/ RAID, 2xGL, AU garf :ividia 8600gt ddr2 3x1000hz trofodotiko: gps-450aa-101a cpu :intel duo core 2800hz το τροφοδοτικο δουλευει δοκιμασα αλλες καρτες γραφικων και ραμ αλλα τιποτα , η mb δεν νομιω να φταιει γιατι δεν θα εδινε ρευμα στην καρτα γραφικων εχω διαβασει το http://www.myphone.gr/forum/archive/index.php/t-142876.html αλλα δεν με βοηθισε καθολου η μητρικη σου εχει μια λειτουργία/switch που λεγεται Chassis Intrusion Switch Connector και δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα αισθητηρα που ανιχνευει αν το κουτι σου ειναι ανοιχτο ή οχι . το manual της μητρικης σου λεει: Chassis Intrusion Switch Connector: JCI1 This connector connects to a 2-pin chassis switch. If the chassis is opened, the switch will be short. The system will record this status and show a warning message on the screen. To clear the warning, you must enter the BIOS utility and clear the record τι μπορεις να κανεις: α) κατεβαζεις απο το site της MSI καποιο update για το bios και πιθανον λυνεται το προβλημα... β) αποσυνδεεις το καλωδιο από την μητρικη και βλεπεις τι θα γινει Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts