soublaki-3 Δημοσιεύτηκε November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 8, 2011 http://st2.gsmarena.com/vv/pics/lg/lg-optimus-net-dual.jpg Dual SIM WiFi 3G 3,15 MP camera GPS FM Radio 3,2" monitor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Η τιμή του εκτιμάται γύρω στα 200$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Έχει ακουστεί τίποτα για το πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή; Έχω αγανακτήσει με δυο συσκευές και λέω να πάω για το 1ο μου κινητό με DUAL SIM. Αν ισχύουν κιόλας αυτά που διαβάζω από πάνω για μένα η συσκευή είναι υπερπλήρεις και οικονομική πάνω απ' όλα, αλλά πιστεύω ότι εάν ισχύουν τα όσα αναγράφονται δύσκολα το βλέπω να κοστίζει μόνο 200$. Edited November 27, 2011 by nobody4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Κάτι ακούστηκε για το καλοκαίρι.... 270 $ στο eBay Edited April 17, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 208 ευρω ας πουμε με του παυπαλ, χμμ καλο ειναι.. εγγυηση αν ειχε το τσιμπουσα.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 208 ευρω ας πουμε με του παυπαλ, χμμ καλο ειναι.. εγγυηση αν ειχε το τσιμπουσα.. η lg ελλαδας θα σου εκανε νερα σιγουρα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts