Tiverius Δημοσιεύτηκε April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 28, 2004 Απο προχθες δεν μπορω να βαλω τονους στα κειμενα μου.Οποτε παταω τον συνδιασμο των πληκτρων αντι να βγει τονουμενο φωνηεν βγαινουν δυο τονοι πριν το γραμμα π.χ. τηλ΄΄εφωνο Εχω xp pro.Μπορει καποιος να βοηθησει;δεν μπορω χωρις τονους.... :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 κατα 90% ειναι ιος.τσεκαρισέ το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Δεν θα ελεγα οτι ειναι σιγουρα ιος. Μπορει να αλλαξε κατα λαθος το input του πληκτρολογιου και να το θεωρει λαθος πληκτρο... Αν δεν το εχει πειραξει αυτο τοτε μπορει να ειναι και ιος... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Το είχα πάθει και εγώ! Και δεν μπόρεσα να καταλάβω τι το προκάλεσε!!! Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι ψάχνωντας το PC (εχω Win Xp Home) άνοιξα και το πληκτρολόγιο οθόνης που υπάρχει στην ενότητα για άτομα με ειδικές ανάγκες! Προφανώς κάτι συνέβει εκεί και άλλαξε κάτι στο input! Δεν είναι ιός. Εγώ έκανα απλά μια επαναφορά συστήματος και το πρόβλημα λύθηκε!!! Δοκίμασέ το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. April 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trod (29 Απρ. 2004 , 01:27) Δεν θα ελεγα οτι ειναι σιγουρα ιος. Μπορει να αλλαξε κατα λαθος το input του πληκτρολογιου και να το θεωρει λαθος πληκτρο... Αν δεν το εχει πειραξει αυτο τοτε μπορει να ειναι και ιος... Απο ιους ειμαι καθαρος.Τι εννοεις το input του πληκτρολογιου;Δεν μπορω να το ξανα αλλαξω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Κατά 99,9% είναι ιός ή keylogger. Έχω δει σε πάρα πολλά PC αυτό το πρόβλημα και σε όλες τις περιπτώσεις η αιτία ήταν ιός, ο οποίος κατέγραφε όλα τα key strokes και τα έστελνε σε τρίτους. Αν έχεις κάνει update στο antivirus, full scan και δεν βρήκε τίποτα, τότε δεν μένει παρά να είναι keylogger. Για τον εντοπισμό keyloggers καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το Ad-aware και το Keylogger Killer Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Το ad-aware, δεν βρίσκει όλα τα keyloggers, καλύτερα να δοκιμάσει το spysweeper που έχει καλύτερες επιδόσεις σ'αυτό τον τομέα. Δεν είναι free όμως όπως είναι το ad-aware στην βασική του έκδοση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αν πρόκειται για keylogger, είναι πάρα πολύ εύκολο να βρεις αν είναι όντως έτσι (ή εν πάσει περιπτώσει αν εξαρτάται από κάποιο πρόγραμμα). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το msconfig για ν'απενεργοποιήσεις όλα τα προγράμματα που ξεκινούν στην αρχή. Αν δεν στο κάνει μετά το reboot, φταίει σίγουρα κάποιο πρόγραμμα, πιθανόν κι ένα keylogger.. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 εγω παντος ειμαι σιγουρος οτι προκειται για ιο που δημιουργει αυτο ακριβως το προβλημα αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του. ψαξτο σε αυτη τη κατευθηνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. April 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Βρεθηκαν περιπου 40 (!?!) στοιχεια με το ad aware :eek: .Και ειχα κανει scan πριν μια βδομαδα περιπου! :mad: Τα πιο πολλα ελεγαν κατι σαν gator.Aυτο ειχε μπει παντου (registry κλπ).Κατεβασα και το keylogger.Βρηκε τρια στοιχεια,ολα στο c:/windows/system32.Θα κανω reboot και θα σας πω... :o Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. April 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Κοιτάξτε! :) :) :) Έχω τόνους χιχιχιχιχιχιχι! :D Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ολους!!!!!!! ;) Τώρα θα πρέπει να αλλάξω κωδικούς πρόσβασης σε site; To keylogger killer το αγοράζουμε ή το "αγοράζουμε"; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tiverius (30 Απρ. 2004 , 01:28) Κοιτάξτε! :) :) :) Έχω τόνους χιχιχιχιχιχιχι! :D Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ολους!!!!!!! ;) Τώρα θα πρέπει να αλλάξω κωδικούς πρόσβασης σε site; To keylogger killer το αγοράζουμε ή το "αγοράζουμε"; εχεις PM ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 έβαλα το keylogger shareware και με το που το ανοίγω μου λέει ότι το αρχείο btballon.dll πιθανόν να είναι spyware κάτι που φυσικά αποκλείεται γιατί είναι αρχείο από τους drivers του bt adaptor.Mετά πατάω να κάνει scan και δεν κάνει τίποτε. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joia Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Ευτυχώς η αναζήτηση με έφερε εδώ και έλυσα το πρόβλημα κι εγώ Ευχαριστώ τον Tiberius και όλους εσάς που βοηθήσατε με τις αποστολές σας . :alien: το keylogger killer βρήκε το υποπτο αρχείο ενώ το adware to spybot και το kasperski den εβλεπαν τίποτε . Στην επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα λάθους ότι δεν μπορεί να φορτώσει το hook dll -μήπως πρέπει να ψάξω και στο μητρώο να διαγράψω οτι entries έχει δημιουργήσει? ή απλά να σβήσω το αρχειο που βρήκε το killer το οποίο είναι το CnsWinhk.dll στο system 32 βρήκα και το Cns.exe στον ίδιο φάκελο που μάλλον έχει σχέση με το keylogger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joia Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Tiberius αν δεν απαλλάχτηκες απο το μήνυμα λάθους τρέξε regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run και σβήσε την τιμή που αρχίζει απο Cns ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts