Jump to content

Streaming video στο site μου μεσω youtube ή άλλης εταιρείας

kooky
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Έχω φτιάξει ένα καινούριο site όπως φαίνεται και στην υπογραφή μου με θέμα τον κινηματογράφο. Θέλω να βάλω ένα μενού μέσα στο site που να μπορεί κάποιος να μπαίνει και να βλέπει απ'ευθείας κάποια ταινία η οποία θα είναι ήδη ανεβασμένη στο internet. Στο youtube στο putlocker ή το novamov για παράδειγμα. Δηλαδή δε θα ανεβάζω εγώ τίποτα. Εγω απλά θα κάνω redirect και φυσικά θα ενημερώνω το χρήστη ότι απλά είναι ένα ευρετήριο το δικό μου το μενού και ότι δε διατηρώ τα πνευματικά δικαιώματα. Δε θα δίνω links για download. Με ενδιαφέρει μόνο το steaming. Το κάνουν πολλοί αυτό.

Είναι κατ'αρχήν νόμιμο?

Και κατα δεύτερον υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει μερικές οδηγίες για το πως μπορώ να το κάνω? Χρειάζομαι μόνο το Link από το site ή πρέπει να κάνω και κάποιες άλλες κινήσεις πριν δώσω το link? Πρέπει δηλαδή να πάρω κάποια άδεια από το putlocker.com ή το novamov για να βάλω το link τους στο site μου?

Συντηρώ και ανανεώνω το site εντελώς μόνη μου και είναι λίγο ζόρικο αλλά από την άλλη θέλω και να το εμπλουτίσω όσο περισσότερο μπορώ.

Όποια βοήθεια δεκτή...

Ευχαριστώ.

Edited by kooky

.

Asteroshouse.gr ...................

Αυτό είναι εύκολο...από το youtube...πατάς embed...και αντιγράφεις τον κώδικα του κάθε βίντεο που θέλεις να έχεις στην συγκεκριμένη σελίδα.