dante_100 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Από Κίνα ή Ελλάδα. Αν θες από Κίνα δες το onda v919 air Ch. Υπάρχει με Windows και dual boot μαζί με Android. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ευχαριστώ! Και από Ελλάδα κάποια πρόταση ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ευχαριστώ! Και από Ελλάδα κάποια πρόταση ? Δεν πιστεύω ότι θα βρείς κάτι συγκρίσημο με αυτό που σου πρότεινε ο "zananiro" σε αυτά τα χρήματα .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaluga Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 καλημέρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα lenovo κάτω από 200€. Μεταξύ του Α7000 & του P70 ποιό θα επιλέγατε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 καλησπερα, ψαχνω για ενα ταμπλετ εως 150ευρω με καλη μπαταρια και απροβληματιστο. δεν θα "πειραχθει" καθολου, θελω να δουλεψει οπως ειναι. οποια προταση δεκτη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 απο 8 ιντσων μεταξύ των τριών τεσσάρων....Teclast x80 plus dual os, ONDA V820W 8 Inch Dual OS, Cube iWork8 Ultimate Dual OS, CHUWI Hi8 Pro Dual OS τι προτείνετε??? εγω εχω ενα Cube το εχω δυο χρονια και εχει βγει σκυλι σε αξιοπιστία...τελευταία λιγο αργει αλλα του εχω φορτωσει καμια κατοσταρια εφαρμογές....ειναι το Cube U65/Talk 9X 3G....Τωρα ομως θελω σε 8αρι....και δυσκολέυομαι....κατι ακουσα λιγο οτι το Teclast δε εχει δυνατό wifi....Χρηση ποιο πολυ για ιντερνετ browser, παραγγελιολήπτη σε ταβέρνα, facebook, να τρεχει σωστα και γρήγορα...και οσο το δυνατόν περισσότερο αυτονομια... Αλήθεια αυτα σε Android δεν βγαίνουν ποια??? αν καποιος θελει μονο Android???γιατι νομίζω τα Windows επιβαρύνουν λιγο το σύστημα και αν δεν το χρειαζεται καποιος του ειναι αχρηστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 (edited) απο 8 ιντσων μεταξύ των τριών τεσσάρων....Teclast x80 plus dual os, ONDA V820W 8 Inch Dual OS, Cube iWork8 Ultimate Dual OS, CHUWI Hi8 Pro Dual OS τι προτείνετε??? εγω εχω ενα Cube το εχω δυο χρονια και εχει βγει σκυλι σε αξιοπιστία...τελευταία λιγο αργει αλλα του εχω φορτωσει καμια κατοσταρια εφαρμογές....ειναι το Cube U65/Talk 9X 3G....Τωρα ομως θελω σε 8αρι....και δυσκολέυομαι....κατι ακουσα λιγο οτι το Teclast δε εχει δυνατό wifi....Χρηση ποιο πολυ για ιντερνετ browser, παραγγελιολήπτη σε ταβέρνα, facebook, να τρεχει σωστα και γρήγορα...και οσο το δυνατόν περισσότερο αυτονομια... Αλήθεια αυτα σε Android δεν βγαίνουν ποια??? αν καποιος θελει μονο Android???γιατι νομίζω τα Windows επιβαρύνουν λιγο το σύστημα και αν δεν το χρειαζεται καποιος του ειναι αχρηστο... Οι Κινέζοι πάντα στους intel soc εκμεταλλεύονται την συμβατότητα και των δυο os και βγάζουν dual OS. Το προβλημα με αυτά τα tablets αν θες μονο android χρήση ειναι: α)το partition των windows καταλαμβάνει μεγάλο μέρος από την εσωτερική μνήμη ,που είναι πολύ δύσκολο να το αφαιρέσεις και να το ενσωματώσεις στο partition του android.Το αντίστροφο ειναι πολύ εύκολη και απλή διαδικασία. β)πολλές εφαρμογές του android δεν ειναι συμβατές με τους x86 ,με αποτέλεσμα ή να έχουν προβληματική χρήση ή και να μην δουλεύουν καν. Εσύ εφόσον ψάχνεσαι για καθαρή χρήση android κοιτάς τις επιλογές και τα μοντέλα που έχουν μόνο android και ακόμη καλύτερα να είναι με arm soc. Edited May 15, 2016 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Οι Κινέζοι πάντα στους intel soc εκμεταλλεύονται την συμβατότητα και των δυο os και βγάζουν dual OS. Το προβλημα με αυτά τα tablets αν θες μονο android χρήση ειναι: α)το partition των windows καταλαμβάνει μεγάλο μέρος από την εσωτερική μνήμη ,που είναι πολύ δύσκολο να το αφαιρέσεις και να το ενσωματώσεις στο partition του android.Το αντίστροφο ειναι πολύ εύκολη και απλή διαδικασία. β)πολλές εφαρμογές του android δεν ειναι συμβατές με τους x86 ,με αποτέλεσμα ή να έχουν προβληματική χρήση ή και να μην δουλεύουν καν. Εσύ εφόσον ψάχνεσαι για καθαρή χρήση android κοιτάς τις επιλογές και τα μοντέλα που έχουν μόνο android και ακόμη καλύτερα να είναι με arm soc. Έχεις να προτείνεις κάτι μέχρι 100 ευρώ; Όσο έχω ψάξει όλο σε dual OS προβληματικες (πολλές φορές) υλοποιήσεις πέφτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλησπερα , καμμια γνωμη για αυτο ; Το θελω κυριως για windows χρηση αλλα δε θα με χαλαγε που εχει και android. http://www.aliexpress.com/item/Original-13-3-VOYO-VBook-V3-win-10-Tablet-Intel-x5-z8300-Quad-Core-4GB-Rom/32593800155.html?src=google&albch=search&acnt=479-062-3723&isdl=y&aff_short_key=UneMJZVf&albcp=266121556&albag=7593673036&slnk=&trgt=aud-30186416528:dsa-42862830006&plac=&crea=64152518596&netw=g&device=t&mtctp=b&memo1=7t1&gclid=Cj0KEQjwvOC5BRCb_8yNmZ_ls9IBEiQACTz8vvppnVeD5tOK5i_0QEU7xET6jd7_HIlni7lHpG_OXIgaAi9B8P8HAQ Αξιζει τα λεφτα του ή να κοιταξω απο Ελλαδα για laptop ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλησπερα , καμμια γνωμη για αυτο ; Το θελω κυριως για windows χρηση αλλα δε θα με χαλαγε που εχει και android. http://www.aliexpress.com/item/Original-13-3-VOYO-VBook-V3-win-10-Tablet-Intel-x5-z8300-Quad-Core-4GB-Rom/32593800155.html?src=google&albch=search&acnt=479-062-3723&isdl=y&aff_short_key=UneMJZVf&albcp=266121556&albag=7593673036&slnk=&trgt=aud-30186416528:dsa-42862830006&plac=&crea=64152518596&netw=g&device=t&mtctp=b&memo1=7t1&gclid=Cj0KEQjwvOC5BRCb_8yNmZ_ls9IBEiQACTz8vvppnVeD5tOK5i_0QEU7xET6jd7_HIlni7lHpG_OXIgaAi9B8P8HAQ Αξιζει τα λεφτα του ή να κοιταξω απο Ελλαδα για laptop ? Εγώ θα σου προτείνω αυτό: http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_350502.html http://www.gearbest.com/tablet-accessories/pp_336105.html Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Εγώ θα σου προτείνω αυτό: http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_350502.html http://www.gearbest.com/tablet-accessories/pp_336105.html Πολύ ωραίο .Το μόνο που με χαλάει είναι οτι θα πρέπει ναβάζω και να βγάζω το πληκτρολόγιο. Σαν χαρακτηριστικά δείχνουν τα ίδια. Η chuwi είναι πιο αξιόπιστη μάρκα και για αυτό την προτείνεις καλύτερα απο την voyo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Πολύ ωραίο .Το μόνο που με χαλάει είναι οτι θα πρέπει ναβάζω και να βγάζω το πληκτρολόγιο. Σαν χαρακτηριστικά δείχνουν τα ίδια. Η chuwi είναι πιο αξιόπιστη μάρκα και για αυτό την προτείνεις καλύτερα απο την voyo ? Την voyo δεν την ξέρω, αλλά είναι πιό ακριβή με τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά και πιστεύω ότι το να μπορείς να αφαιρέσεις το πληκτρολόγιο είναι πλεονέκτημα. Chuwi έχω 3 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το συγκεκριμμένο μοντέλλο είναι το best seller της αγοράς ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Την voyo δεν την ξέρω, αλλά είναι πιό ακριβή με τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά και πιστεύω ότι το να μπορείς να αφαιρέσεις το πληκτρολόγιο είναι πλεονέκτημα. Chuwi έχω 3 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το συγκεκριμμένο μοντέλλο είναι το best seller της αγοράς ... Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Και μια ακομη : γενικα θεωρεις πως αξιζει τον κοπο να παω σε αυτη τη λυση για καποιον που θελει τα απλα απο ενα λαπτοπ; Δηλαδη, internet, excel, powerpoint αλλα και αποθηκευτικο χωρο. Μηπως το γεγονος οτι εχει μονο 64gb μου δημιουργησει προβληματα, κολληματα κ.α ; Εννοειται πως θα βαλω επεκταση μνημης βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Μπορείς να κοιτάξεις και από εδώ για κάποιο απλό λαπτοπ με ικανοποιητικά χαρακτηριστικά και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, υπάρχουν πολλές προσφορές ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ψαχνω ενα ταμπλετ μεχρι 100€ αυστηρα, ουτε 101, δεν με απασχολούν ίντσες μονο να ειναι αξιόπιστο. Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ψάχνω για ταμπλετ απο Κίνα μεριά μέχρι 200Ε. Μέγεθος γύρω στις 10". Χρήση για ebook, σερφάρισμα, fb, yt. Από το λίγο που διάβασα το thread είδα οτι παίζουν το Onda V919 και το Teclast X98 Plus. Ποιο λέτε εσείς? Φυσικά αν υπάρχουν κ άλλες εναλλακτικές, είναι καλοδεχούμενες. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Και chuwi hibook/ hi10 και Cube iwork10 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ψαχνω ενα ταμπλετ μεχρι 100€ αυστηρα, ουτε 101, δεν με απασχολούν ίντσες μονο να ειναι αξιόπιστο. Sent from my m2 note using Tapatalk http://www.banggood.com/Original-Box-Chuwi-HI8-Pro-32GB-Intel-Z8300-Quad-Core-1_84GHz-8-Inch-Dual-OS-Tablet-p-1051029.html?utm_design=18&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_men182_email&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=Claire&sc_src=email_1835226&sc_eh=7f615112b7f18e041&sc_llid=333554&sc_lid=81625294&sc_uid=MbN9ImeeSF&emst=MbN9ImeeSF_333554_1835226_179 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ψάχνω για ταμπλετ απο Κίνα μεριά μέχρι 200Ε. Μέγεθος γύρω στις 10". Χρήση για ebook, σερφάρισμα, fb, yt. Από το λίγο που διάβασα το thread είδα οτι παίζουν το Onda V919 και το Teclast X98 Plus. Ποιο λέτε εσείς? Φυσικά αν υπάρχουν κ άλλες εναλλακτικές, είναι καλοδεχούμενες. Ευχαριστώ πολύ! Εγώ παρήγγειλα το ONDA V919 AIR, επίσης κοίταξε το πρώτο που πρότεινε ο φίλος "Roid_rage". Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Πιο ταμπλετ να παρω μεχρι 150 ευρω και 10αρι; Ηθελα να παρω το Teclast Air III αλλα δεν το βρισκω πουθενα σε στοκ. Ειναι το Onda V919 Air καλο ή προτεινεται καποιο αλλο; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Μια βοηθεια παιδια γιατι εχω πελαγωσει.. ψαχνω για ταμπλετ με οθονη 10¨και ανω, λειτουργικο windows,με καλη μπαταρια . το ποσο που διαθετω ειναι στα 300 ευρο πανω κατω. αν εχετε κατι να προτεινετε, πολυ ευχαριστως και αν δεν σας κανει κοπος να σας συμβουλευτω!! ευχαριστω υ.γ αυτο καλο ειναι??https://www.skroutz.gr/s/4627173/Dell-Venue-11-Pro-Z3770-2GB-64GB.html Edited May 17, 2016 by lempoi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Μια βοηθεια παιδια γιατι εχω πελαγωσει.. ψαχνω για ταμπλετ με οθονη 10¨και ανω, λειτουργικο windows,με καλη μπαταρια . το ποσο που διαθετω ειναι στα 300 ευρο πανω κατω. αν εχετε κατι να προτεινετε, πολυ ευχαριστως και αν δεν σας κανει κοπος να σας συμβουλευτω!! ευχαριστω υ.γ αυτο καλο ειναι??https://www.skroutz.gr/s/4627173/Dell-Venue-11-Pro-Z3770-2GB-64GB.html Από Ελλάδα ή από Κίνα;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Από Ελλάδα ή από Κίνα;; δεν με πειραζει. αρκει να ειναι αξιοπιστο μαγαζι χωρις τελωνεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 δεν με πειραζει. αρκει να ειναι αξιοπιστο μαγαζι χωρις τελωνεια. Το "χωρίς τελωνεία" δεν ισχύει για αγορές από Κίνα, είναι θέμα τύχης .. εκτός και αν το αγοράσεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη, οπότε δεν περνάει από τελωνείο. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Το "χωρίς τελωνεία" δεν ισχύει για αγορές από Κίνα, είναι θέμα τύχης .. εκτός και αν το αγοράσεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη, οπότε δεν περνάει από τελωνείο. αρα καλυτερα απο ελλαδα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ψαχνω ταμπλετ απο ΕΛΛΑΔΑ μεχρι 100€ αυστηρα, ουτε 101, δεν με απασχολούν ίντσες μονο να ειναι αξιόπιστο. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ψαχνω ταμπλετ απο ΕΛΛΑΔΑ μεχρι 100€ αυστηρα, ουτε 101, δεν με απασχολούν ίντσες μονο να ειναι αξιόπιστο. ευχαριστώ Δεν ξέρω για τι χρήση το θες, αλλά το Alcatel Pixi 3 8" είναι πολύ καλό που το πήρα για το βαφτιστήρι. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου είναι η αλήθεια. Και το 16GB είναι λιγότερο από €85 αυτή τη στιγμή στο σκρουτζ Επίσης αξιόπιστο είναι και το Lenovo Α7-30 που είναι 7" και το 3G μοντέλο είναι διαθέσιμο στα €95 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts