i_need_to_eat Δημοσιεύτηκε October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 29, 2011 (edited) καλησπέρα,έχω κατεβάσει το magic iso για να κάνω μετατροπή ενός αρχείου .nrg σε .iso. ωστόσο μόλις πατάω convert και αρχίζει να ''φορτώνει'' και να πηγαίνει από το 1% στο 100% κολλάει στο 4%...έχει κολλήσει εκεί εδώ και μία ωρα....τί μπορεί να φταίει.....Όποιος ξέρει ασ μου απαντήσει!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Edited October 29, 2011 by i_need_to_eat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-maniac Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Μπορεί να έχει πρόβλημα το magic iso ή μπορεί να μην έχει εγκατασταθεί σωστά. Σου έχω μια λύση η οποία ειναι πολλη απλή. Κατεβάζεις απο εδώ αυτο το προγραμματάκι http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=112064&t=0&i=1 και το τρέχεις ειναι portale δεν χρειάζεται εγκατάσταση και τοποθετείς το nrg και το iso και κάνεις μετατροπη. Ελπίζω να βοήθησα!! Παράθεση Creative your world!! :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts