Jump to content

Ο Explorer μου μήπως τα έχει παίξει?

GreekCharmed
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις τελευταίες ημέρες μπαίνω σε ένα site στο οποίο μπαίνω χρόνια και ξαφνικά έχει αρχίσει να μου εμφανίζει όλα τα γράμματα πολύ μεγάλα. Δεν έχω αλλάξει καμία ρύθμιση και μου το κάνει αυτό μόνο σε άλλο ένα site που επισκέπτομαι. Τώρα στο pc του άντρα μου (μια ωραία καρβουνομηχανή) σχεδόν όλα τα site που επισκέπτεται έχουν αρχίσει και εμφανίζονται με τεράστια γράμματα και υποπτεύεται μήπως ο IE έχει ιο.

Πως μπορώ να διαγνώσω αν το pc μου έχει τέτοιο πρόβλημα?

ΥΓ Τρέχω σχεδόν καθημερινά το Norton για ιούς, μαζί με το Live Update, κάνω μια φορά την εβδομάδα defrag και 2 φορές την εβδομάδα έλεγχο του δίσκου για σφάλματα. Email δεν ανοίγω απο το σπίτι και ξέρω να προσέχω, δεν έχω κατεβάσει αρχεία χωρίς να τα τσεκάρω για ιό κλπ κλπ.

Namaste!

Το view-> text size το έχεις τσεκάρει, οτι δεν έχει πειραχτεί ε;

Γιεπ και είναι στο μικρό κιόλας...δεν ξέρω τι άλλο να ψάξω...θα το ξαναελέγξω τώρα
Namaste!

Μοιάζει με κάποια από τα προβλήματα που λύνει το Spybot δεν είμαι τελείως σίγουρος αλλά αξίζει να το χρησιμοποιείς αυτό το πρόγραμμα. Βρίσκει πολλά

gia na deis an exeis kanena spyware tha katebaseis to ad-aware 6 kai tha to kaneis update apo to internet . kai katharises afoy to baleis na psaksei kai na katharisei ta ypopta registries
life is a bitch, but she surly atracks me .

Επειδή έχω την εντύπωση ότι το πάθαμε από το ίδιο site...(ξέρεις εσύ... :D ) σε μένα λύθηκε απλά με αλλαγή του μεγέθους των font και του encoding... Μετά από αρκετές αλλαγές για να είμαι ακριβής...
People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.