tolispao13 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) πως ελενχω το backround?γιατι οταν παταω το πισω βελακι πατημενο μονο τα tiles μου δειχνει..ολα τα αλλα ειναι κλειστα.φωτεινοτητα το ειχα στο μεσαιο.αν παιζει καποιο ρολο.και με καρτα κοσμοτε.ειδα στο gsmarena οτι σε 2g εχει αναμονη 265 ωρες και σε 3g 335.παντα ηξερα οτι το 3g τρωει ποιο γρηγορα την μπαταρια.. Edited February 7, 2013 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasopc Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω πως μεταφερω ενα κομματι mp3 απο τον υπολογιστη και πως μπορω να το βαλω να χτυπαει περασα διαφορα κομματια μεσα στο κινητο αλλα δεν τα εμφανιζει στην λιστα των ηχων κλησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 πως ελενχω το backround?γιατι οταν παταω το πισω βελακι πατημενο μονο τα tiles μου δειχνει..ολα τα αλλα ειναι κλειστα.φωτεινοτητα το ειχα στο μεσαιο.αν παιζει καποιο ρολο.και με καρτα κοσμοτε.ειδα στο gsmarena οτι σε 2g εχει αναμονη 265 ωρες και σε 3g 335.παντα ηξερα οτι το 3g τρωει ποιο γρηγορα την μπαταρια.. Με το 3G εμενα κραταει μια με μιάμιση μερα, και με το 2G γυρω στης 4. Το φορτιζω παντα με την αργη φόρτιση του usb σε υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Με το 3G εμενα κραταει μια με μιάμιση μερα, και με το 2G γυρω στης 4. Το φορτιζω παντα με την αργη φόρτιση του usb σε υπολογιστή. Λογικά σου κρατάει τόσο με χρήση συμβατικού τηλεφωνου. Δηλαδή χωρίς συγχρονισμους browsing κλπ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 ποσο ειναι το νορμαλ να κραταει η μπαταρια?λογικα πιστευω μια μερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 ποσο ειναι το νορμαλ να κραταει η μπαταρια?λογικα πιστευω μια μερα.. Μια μέρα με λογική χρήση οθόνης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω πως μεταφερω ενα κομματι mp3 απο τον υπολογιστη και πως μπορω να το βαλω να χτυπαει περασα διαφορα κομματια μεσα στο κινητο αλλα δεν τα εμφανιζει στην λιστα των ηχων κλησης Για να το κάνεις ringtone θα χρειαστείς το ringtone maker το οποίο για να το κατεβάσεις θα βρεις link σε προηγούμενο post. Δημιουργώντας το ringtone, σου δίνει μέγιστο χρόνο 30 δευτερόλεπτα, το αποθηκεύεις, μετά πας στη λίστα των ήχων κλήσης και το επιλέγεις. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcspider_amd4200 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 ρε παιδια καποιος τα φωτα του για το Uptade....:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Λογικά σου κρατάει τόσο με χρήση συμβατικού τηλεφωνου. Δηλαδή χωρίς συγχρονισμους browsing κλπ. Δεν χρησιμοποιω καθολου τις υπηρεσιες περιαγογης δικτιου. Ουτε 3G. Καθολου, τα εχω απενεργοποιημενα ολα. Αλλά WiFi , browsing , φωτογραφίες και παιχνιδια δουλευω κανονικά. Και αν το παρακάνω, και παλι η μπαταριά κρατάει περιπου 2 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Ακόμα να έρθουν τα windows 7.8.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Πράγματι, έχω αρχίσει πλέον να απορώ με αυτήν την καθυστέρηση. Άραγε έχει πάρει κανείς την αναβάθμιση χωρίς το γνωστό κόλπο με το Zune? Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcspider_amd4200 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 ποιο ειναι αυτο το κολπο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Δεν χρησιμοποιω καθολου τις υπηρεσιες περιαγογης δικτιου. Ουτε 3G. Καθολου, τα εχω απενεργοποιημενα ολα. Αλλά WiFi , browsing , φωτογραφίες και παιχνιδια δουλευω κανονικά. Και αν το παρακάνω, και παλι η μπαταριά κρατάει περιπου 2 μερες. κλειστο το βραδυ ομως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) κλειστο το βραδυ ομως?? Ναι όντως, αυτή είναι μια σημαντική λεπτομέρεια που παρέλειψα..... Έχουμε και λέμε, το κινητό κάθε βράδυ 02.00 - 08.00 περίπου κλειστό. Απενεργοποιημένο το 3G και οποιαδήποτε υπηρεσία περιαγωγής δικτύου επίσης απενεργοποιημένες καθώς δεν τις χρησιμοποιώ καθόλου. Νορμάλ χρήση Wifi - Games - Camera - Browsing και φυσικά κλήσεις - sms διάρκεια μπαταρίας 2- 4 ημέρες αναλόγως την χρήση των προαναφερθέντων.... Έτσι υποθέτω πως με καθαρή χρήση τηλεφώνου 2G θα ξεπερνά σίγουρα τις 5 ημέρες.... Και δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου, με την φόρτιση USB μεσω υπολογιστή, αργεί περισσότερο να φορτίσει και εχει μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρία μετα. Μπορεί και να είναι μονο η ιδεα μου, δεν ξερω... Edited February 8, 2013 by drkarajohn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Ναι όντως, αυτή είναι μια σημαντική λεπτομέρεια που παρέλειψα..... Έχουμε και λέμε, το κινητό κάθε βράδυ 02.00 - 08.00 περίπου κλειστό. Απενεργοποιημένο το 3G και οποιαδήποτε υπηρεσία περιαγωγής δικτύου επίσης απενεργοποιημένες καθώς δεν τις χρησιμοποιώ καθόλου. Νορμάλ χρήση Wifi - Games - Camera - Browsing και φυσικά κλήσεις - sms διάρκεια μπαταρίας 2- 4 ημέρες αναλόγως την χρήση των προαναφερθέντων.... Έτσι υποθέτω πως με καθαρή χρήση τηλεφώνου 2G θα ξεπερνά σίγουρα τις 5 ημέρες.... Και δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου, με την φόρτιση USB μεσω υπολογιστή, αργεί περισσότερο να φορτίσει και εχει μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρία μετα. Μπορεί και να είναι μονο η ιδεα μου, δεν ξερω... Η αργη φόρτιση δίνει όντως ελαφρά μεγαλύτερη αυτονομία. Εγώ επειδή το έχω σαν δεύτερη συσκευή όταν κλείνω τα data και τους συγχρονισμούς πιάνω τους χρόνους που λες. Αν όμως το χρησιμοποιήσω σαν το Note θα κλείσει το απόγευμα. Γενικά θα πρέπει να ξέρετε ότι αν χρησιμοποιηθεί σαν android με wifi πάντα ανοικτό ( κάποιες εφαρμογές το κρατούν), με push notifications απο διάφορες εφαρμογές, mail να λαμβάνεται άμεσα, Viber, κλπ η αυτονομία του δεν είναι κατι ξεχωριστό. Μικρή θα ελεγα παραπλήσια νε αυτή που είχαν συσκευές της εποχής που κυκλοφόρησε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 εχει λιγο καλυτερη μπαραρια απο το lg 2x που εχω σαν πρωτο..ωραιο τηλεφωνακι αλλα αμα παιζεις με wifi καταπινει την μπαταρια σαν νερακι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 εχει λιγο καλυτερη μπαραρια απο το lg 2x που εχω σαν πρωτο..ωραιο τηλεφωνακι αλλα αμα παιζεις με wifi καταπινει την μπαταρια σαν νερακι.. Δεν ξέρω για το LG αλλά το κατατασω στην ίδια περίπου αυτονομία με το galaxy Sii. Ίσως είναι λίγο χειρότερο το Lumia. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) παιδια χιλια σοοοοοος εκανα τεραστια *******!!! ετρεξα αυτο το seveneighter Που σου περναει τα .cab Μονο του αλλα επειδη δεν ηξερα τι γλωσσα να επιλεξω πατησα ακυρο.! αλλα κολλησε και μου βγαζει αυτο το σηματακι να μην το αποσυνδεσω εχει κολλησει το εβγαλα απο το usb αλλα δεν στρωνει με τιποτα ουτε ανοιγει ουτε κλεινει ουτε το βλεπει ο υπολογιστης!! Τι να κανω??? σοοος το χαλασα???????? edit: το εκανα hard reset!! αμαν αυτο το update θα χαλασουμε τα κινητα μας με τα πειραματααα Edited February 8, 2013 by touristas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 nokia care suite και κατεβασμα το κοσμοτε 7.8.μετα κανεις refurbished ή recovery και ερχετε στα καλα του..απλα χανεις τα παντα απο μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Σήμερα ήρθε πασιχαρής μια κοπέλα στο γραφείο με ένα ολοκαίνουργιο 5άρι... της έδειξα το 800 και της είπα τον μαγικό αριθμό 199... Έβλεπε τα live tiles, το facebook στις επαφές, τα χρώματα της Amoled (έχω πολύχρωμη ταπετσαρία...), το bluetooth share, δεν το πίστευε... και φυσικά είπε ότι το 800άρι είναι εξίσου όμορφο με το 5άρι. Δεν κάνω σύγκριση τα ανόμοια, αλλά το λευκό 800άρι στα 200 ευρώ είναι best of the best buy... Edited February 8, 2013 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 που εχει 200??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Από εκεί που το πήρα... you crazy... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Τι κινητο το χρησιμοποιειτε με η χωρις την πλαστικη θηκη του? Σκεφτομαι να το χρησιμοποιω χωρις την θηκη γιατι ειναι πανεμορφο χωρις την θηκη. Ειναι καθολου ανθεκτικο? Παντως 3 μηνες χωρις screen protector δεν εχει καμια γρατζουνια η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 εγω χωρις θηκη το εχω..κανενα θεμα εως τωρα..ποτε δεν βαζω θηκες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 +1000 κι από μενα! Θανατος στις θηκες που ασχημαινουν τα ομορφα τηλεφωνα!! :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts