bahamut_zero Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καλημέρα, έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση της Nokia, που υποτίθεται πως διορθώνει το πρόβλημα της μπαταρίας. Μπορεί πλέον στο diagnostics να γεμιζει full, στο 1405 mAh, και να λέει 100% charged, όμως η μπαταρία πλέον δεν κρατάει ούτε 22ώρες, χωρίς να κάνω τίποτα!. Το φόρτισα χθες στις 22.00, ήταν full, και μέχρι της 7.00, η μπαταρία από 100%, πήγε στο 56%, και η μόνη χρήση ήταν μία αναπάντητη, 2 φορές να δώ την ώρα και το ξυπνητήρι μου στις 7.00! δλδ,... τίποτα σχεδόν,... και έχασε ~45%. Εννοείται πως wifi, και άλλες εφαρμογές ήταν κλειστές. Αντιμετώπισε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? και αν ναι τι έκανε? Πρέπει να πώ οτι μίλησα με nokia care, στο οποίο αποφεύγουν να πιασουν το κινητό σα καυτή πατάτα, γιατί είναι καινούριο και άγνωστο σε αυτούς, αλλά μου τονίσαν κιόλας ότι δεν μπορώ να πάρω καινούριο, γιατί έχουν περάσει 2 βδομάδες από την αγορά του! 'Ενω, τους είπα οτι περίμενα την αναβάθμιση για να δω εάν θα λυθεί το πρόβλημα! φιλε δοκιμασε να κανεις hard reset. εγω παντως εκανα χθες το update και δεν ειχα κανενα προβλημα.... Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 OS 7.10.8107.79 Όχι, γιατί να κάνω επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων? Τί σχεση έχει με την μπαταρία αυτό? φιλε δεν ειναι αυτο το update που διορθωνει την μπαταρια. το OS ειναι κοινο σε ολους και ερχεται απο την microsoft και αυτο θελω να ρωτησω εχει ερθει σε κανεναν η αναβαθμηση τις νοκια (1600.2483.8106.11500) ? απο οτι ειδα οι ξενοι το εχουν παρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapman Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 φιλε δεν ειναι αυτο το update που διορθωνει την μπαταρια. το OS ειναι κοινο σε ολους και ερχεται απο την microsoft και αυτο θελω να ρωτησω εχει ερθει σε κανεναν η αναβαθμηση τις νοκια (1600.2483.8106.11500) ? απο οτι ειδα οι ξενοι το εχουν παρει. Και ποιο είναι το update? Το πρόβλημα με την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας πλέον διορθώθηκε, τουλάχιστον σε μενα. Δείχνει οτι φτάνει σε πλήρη φόρτηση 100%, αλλά χάνει απότομα την ενέργεια του χωρίς να "τρέχω" κάτι, ουτε κάν κλήση! Το update της Nokia, από που θα το κατεβάσουμε, από το zune? Θα δοκιμάσω και το hard reset που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω, αλλά θα το λειτουργήσω μια-δυό μέρες ακόμα, μήπως και βελτιωθεί. Κανείς άλλος αντιμετώπισε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 καλησπέρα παιδιά, ξέρεται κάποια καλή εφαρμογή free για τον καιρό που να δείχνει κ τις ενημερώσεις μπροστά στο UI? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 καλησπέρα παιδιά, ξέρεται κάποια καλή εφαρμογή free για τον καιρό που να δείχνει κ τις ενημερώσεις μπροστά στο UI? accuweather εχει πολυ ωραιο tile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 accuweather εχει πολυ ωραιο tile το δοκίμασα χθες αλλα το έβγαλα...μου έβγαζε μπροστά την περιοχή που βρίσκομαι αλλά όχι κάποιο γραφικό του καιρού..έπρεπε να μπώ στην εφαρμογή για να δω Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Και ποιο είναι το update? Το πρόβλημα με την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας πλέον διορθώθηκε, τουλάχιστον σε μενα. Δείχνει οτι φτάνει σε πλήρη φόρτηση 100%, αλλά χάνει απότομα την ενέργεια του χωρίς να "τρέχω" κάτι, ουτε κάν κλήση! Το update της Nokia, από που θα το κατεβάσουμε, από το zune? Θα δοκιμάσω και το hard reset που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω, αλλά θα το λειτουργήσω μια-δυό μέρες ακόμα, μήπως και βελτιωθεί. Κανείς άλλος αντιμετώπισε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα? εχε ενεργοποιημενο το notify me στο settings-phone update. ερχεται η ιδοποιηση στο κινητο και λεει να το συνδεσεις με το zune για να ολοκληρωθει η αναβαθμιση. εμενα με ανισυχει που σε ολα τα sites τις nokia (+ ελληνικη) αναφερουν την αναβαθμιση..... αλλα ακομα να ερθει σε Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Το τσεκαρα και εχω την 1600.2483.8106.11500. Ωστόσο δεν θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος με την μπαταρία. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Το τσεκαρα και εχω την 1600.2483.8106.11500. Ωστόσο δεν θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος με την μπαταρία. σε εμενα γιατι δεν ερχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 σε εμενα γιατι δεν ερχεται? Καλή ερώτηση.. Πάντως εγώ το πήρα από κωτσόβολο και είχε ήδη την 11501. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την μπαταρία γενικά :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 φιλε δεν ειναι αυτο το update που διορθωνει την μπαταρια. το OS ειναι κοινο σε ολους και ερχεται απο την microsoft και αυτο θελω να ρωτησω εχει ερθει σε κανεναν η αναβαθμηση τις νοκια (1600.2483.8106.11500) ? απο οτι ειδα οι ξενοι το εχουν παρει. Πήγα σε κατάστημα της Νόκια πριν από 9-10 μέρες και μου εγκατέστησαν την έκδοση 8107. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 φλασαρα την ελληνικη rom για τη συσκευη μου για να διωξω το t-mobile branding και να παρω το nokia blue theme. ολα οκ αλλα εχω ενα μικρο θεματακι. οταν κατεβαζω απο το marketplace εφαρμογες οπως το stocks και το weather (τις επισημες της ms) εμφανιζονται στο menu με αυτη τη μορφη "[weather xxx]" και "[stocks xxx]" αντιστοιχα]. γιατι συμβαινει αυτο? αν γυρισω τις ρυθμισεις στα αγγλικα εμφανιζονται οι εφαρμογες με τα κανονικα τους ονοματα (weather, stocks)... τι λετε να παιζει? Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 φλασαρα την ελληνικη rom για τη συσκευη μου για να διωξω το t-mobile branding και να παρω το nokia blue theme. ολα οκ αλλα εχω ενα μικρο θεματακι. οταν κατεβαζω απο το marketplace εφαρμογες οπως το stocks και το weather (τις επισημες της ms) εμφανιζονται στο menu με αυτη τη μορφη "[weather xxx]" και "[stocks xxx]" αντιστοιχα]. γιατι συμβαινει αυτο? αν γυρισω τις ρυθμισεις στα αγγλικα εμφανιζονται οι εφαρμογες με τα κανονικα τους ονοματα (weather, stocks)... τι λετε να παιζει? το εκανες τελικα με τον οδηγο απο το xda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 το εκανες τελικα με τον οδηγο απο το xda? ναι με το nokia care suite. περασα την ελληνικη country variant εκδοση για cyan χωρις κανενα προβλημα Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ναι με το nokia care suite. περασα την ελληνικη country variant εκδοση για cyan χωρις κανενα προβλημα ωραια μια χαρα οπως κι εγω. τωρα μενει να δουμε τι γινεται με τις αναβαθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ωραια μια χαρα οπως κι εγω. τωρα μενει να δουμε τι γινεται με τις αναβαθμισεις Επειδή έχω και εγώ ένα T-Mobile πως μπορώ να το βγάλω και να περάσω άλλη ρομ? έχουμε κάποιες οδηγίες? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Επειδή έχω και εγώ ένα T-Mobile πως μπορώ να το βγάλω και να περάσω άλλη ρομ? έχουμε κάποιες οδηγίες? ναι φιλε εχω δωσει τα λινκ 2-3 σελιδες πιο πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ναι φιλε εχω δωσει τα λινκ 2-3 σελιδες πιο πισω. αν το αφήσω όπως είναι και βγάλω τις εφαρμογές του t-mobile που χει μέσα έχω κάποιο πρόβλημα? στην ουσία το μονό που επιρεάζει το κινητό είναι ότι όταν αρχίζει λέει μόνο t-mobile? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 αν το αφήσω όπως είναι και βγάλω τις εφαρμογές του t-mobile που χει μέσα έχω κάποιο πρόβλημα? στην ουσία το μονό που επιρεάζει το κινητό είναι ότι όταν αρχίζει λέει μόνο t-mobile? και απλα λειπει το νοκια blue kai magenta και εχει ενα γκρι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) και απλα λειπει το νοκια blue kai magenta και εχει ενα γκρι ! σε μενα παντως το magenta δεν ελειπε. απλα δεν ηθελα να βλεπω τη splash screen της t-mobile! ενα ακομα θεμα ηταν οτι οταν κατεβαζα εφαρμογες της ms εμφανιζονταν στα γερμανικα. με την επισημη ελληνικη rom που περασα παλι βεβαια δε φαινονται σωστα τα ονοματα και δεν ξερω τι φταιει. ο καιρος πχ εμφανιζεται [weather xxx] αντι για weather. δεν ξερω τι παιζει... εσυ chef george το εχεις αυτο το θεμα? Edited February 2, 2012 by bahamut_zero Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 αξίζει να το κάνω? με τα updates μετα από το zune θα χω πρόβλημα?? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 σε μενα παντως το magenta δεν ελειπε. απλα δεν ηθελα να βλεπω τη splash screen της t-mobile! ενα ακομα θεμα ηταν οτι οταν κατεβαζα εφαρμογες της ms εμφανιζονταν στα γερμανικα. με την επισημη ελληνικη rom που περασα παλι βεβαια δε φαινονται σωστα τα ονοματα και δεν ξερω τι φταιει. ο καιρος πχ εμφανιζεται [weather xxx] αντι για weather. δεν ξερω τι παιζει... εσυ chef george το εχεις αυτο το θεμα? ναι ακριβως ετσι εμφανιζεται κι εμενα αλλα αυτο δεν εχει νομιζω να κανει με το τι ηταν πριν και τι ειναι τωρα. αξίζει να το κάνω? με τα updates μετα από το zune θα χω πρόβλημα?? με τα update δεν ξερουμε τι θα γινει δλδ αν θα μας βγαλει στο zune κανεις δεν εχει δωσει ξεκαθαρη απαντηση. οποτε θα μαθουμε απο μονοι μας στο επομενο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 στο xda παντως καποιος εγραψε οτι εκανε debrand τη συσκευη του και πηρε update απο το zune κανονικα. Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Παιδια ραδιο εκει κανονικο η μονο ιντερνετικο;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Και κανονικο έχει νομίζω όπως όλα τα wp Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts