mihalis13 Δημοσιεύτηκε October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2011 Προχθες εκεί που χαζευα στο ίντερνετ η οθόνη γέμισε με κάτι ροζ τελίτσες και έκανε restart μόνος του ο υπολογιστής και από τότε όταν παω μα το ανοίξω εκεί που φορτώνει τα windows πάλι ροζ τελιτσες, μετά μπλε οθόνη και από restart.Ανοιξα τον υπολογιστή τον καθαρισα κσι την κάρτα γραφικών αλλά πάλι τα ίδια.Εχω motherboard asks M2N-SLI DELUXE τι κάρτα γραφικών μπορώ να πάρω?(όσο πιο οικονομική μιας και ούτε παιχνίδια παίζω και σε 4-5 μήνες θα πάρω μάλλον καινούριο υπολογιστή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 δοκίμασες την Onboard κάρτα γραφικών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. October 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 δοκίμασες την Onboard κάρτα γραφικών; Θελει καλωδιο με θηλυκο βυσμα και αυτο που εχω εγω ειναι αρσενικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Θελει καλωδιο με θηλυκο βυσμα και αυτο που εχω εγω ειναι αρσενικο ο adaptor είναι μια φθηνή δοκιμή που θα χρειαστεί να κάνεις για να μην αγοράσεις τίποτα,εφόσον λες ότι σε λίγο θα τον αλλάξεις. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. October 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 ο adaptor είναι μια φθηνή δοκιμή που θα χρειαστεί να κάνεις για να μην αγοράσεις τίποτα,εφόσον λες ότι σε λίγο θα τον αλλάξεις. Εχεις να μου στειλεις καποιο λινκ απο πλαισιο(επειδη εχω κοντα στο σπιτι μου) αν οχι περιπου ποσο κοστιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. October 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Εντάξει τελικα αγόρασα καινούρια κάρτα γραφικων.Ολα μια χάρα τώρα.Ευχαριστω για τη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Εντάξει τελικα αγόρασα καινούρια κάρτα γραφικων.Ολα μια χάρα τώρα.Ευχαριστω για τη βοηθεια. Ωραία...άντε, με γειά...;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts