adams25 Δημοσιεύτηκε October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2011 καλησπέρα παιδιά ξέρει κάποιος καμιά σελίδα για web host με php?? πριν δούλευα το 110mb πολύ καλό αλλά τώρα επί πληρωμή λένε για το ripway αλλά δεν δουλεύει.. δεν θέλω να σηκώσω σελίδα θέλω να ανεβάσω php files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 τον wampserver 2.2.a ,ο οποίος έχει php , θεωρώ να σε βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. October 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 τώρα το κατεβάζω κανένα οδηγό για το πως δουλεύει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. October 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 μήπως δεν εξηγώ εγώ καλά τι θέλω??? αυτό που μου είπες νομίζω πως δεν είχε καμιά σχέση με αυτό που ψάχνω λοιπόν ψάχνω ένα site που να με αφήνει να κάνω ΕΝΑ free domain και να μου δίνει την δυνατότητα να ανεβάζω php files.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Θέλεις να κάνεις το pc σου server; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Αυτό που σου πρότεινα εγώ είναι webserver free,το εγκαθιστάς κανονικά & ακολουθείς τα βήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. October 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 και τι κάνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts