KnightRider1 Δημοσιεύτηκε October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2011 Επαιζα παιχνιδι στο PC(Desktop) και ξαφνικα μου εμφανιζει κατι χρωματακια και αρχιζει κολλαει τελειως μετα δοκιμασα να κανω restart και οταν κανει φορτωση των Windows μου βγαζει πρασινες γραμμες. Φταιει η καρτα γραφικων ή κατι αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Ξανά πέρασε τους drivers της κάρτας γραφικών. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. October 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Το εχω κανει αλλα παλι τα ιδια, δοκιμασα να το βαλω σε αλλη θυρα DVI αλλα τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Να κάνεις uninstall την κάρτα από το device manager δοκίμασες; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. October 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Να κάνεις uninstall την κάρτα από το device manager δοκίμασες; Nαι το εχω κανει αλλα παλι τα ιδια και καμια φορα οταν δειχνει την επιφανεια εργασιας δειχνει παντου στιγματα με χρωματακια μοβ-πρασινο και μετα παγωνει και δεν μπορω να κανω τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. October 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 (edited) zxr ειναι απιστευτο !! φτιαχτηκε μονο του ενω εγω εχω δοκιμασει τοσες φορες να κανω uninstall,να πειραζω μητρωο κλπ και εν το μεταξυ εγω πηγα σε εναν φιλο μου να μου δανεισει μια καρτα γραφικων και οταν επεστρεψα λεω να το ανοιξω το PC πριν βαλω την καρτα γραφικων που μου δανεισε ο φιλος μου να δω αν θα μου ξαναεμφανισει γραμμες,στιγματα κλπ και βλεπω οτι παει μια χαρα και εβαλα ξανα τους drivers και λειτουργησε κανονικα. Πως εγινε αυτο ?? μηπως ειχα ιο ?? edited: τελικα μετα απο 25 λεπτα εκανε το ιδιο πραγμα, μαλλον η καρτα γραφικων υπερθερμανθηκε γιατι οταν πηγα να την βγαλω παραλιγο να καψω τα δακτυλα μου δηλ καιγοταν παρα πολυ Edited October 22, 2011 by KnightRider1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 ρίξε και ένα καθάρισμα πριν κάνεις οτιδήποτε.... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts