Johnious13 Δημοσιεύτηκε October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 17, 2011 (edited) Καλησπέρα. Έχω την μητρική Asus P5N-D και κάρτα γραφικών EVGA 9600GT KO (700 MHz, 512 MB), 8GB RAM και Windows 7 64bit. Πήρα την κάρτα γραφικών Asus EN9600GT (650 MHz, 512 MB) για να τις βάλω σε SLI διάταξη. Δοκίμασα την Asus και δουλέυει κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλεπει καν την κάρτα στο 2ο PCI-E slot (το μαύρο), ούτε σαν συσκευή. Ακόμα και στην διαχείριση συσκευών μόνο την μια βλέπει. Σαν να μην υπάρχει ένα πράγμα. Εννοείται ότι τροφοδοτούνται και οι 2 με ρεύμα, κουμπόσανε καλά στα slots και έχω βάλει το γεφυράκι. Πάντως στην 2η κάρτα λειτουργεί το ανεμιστηράκι. Κοίταξα στο bios αλλά δεν είδα κάποια ρύθμιση σχετικά με SLI ή κάτι αντίστοιχο. Έκανα update το bios της μητρικής κι έβαλα την τελευταία έκδοση, πάλι τίποτα. Έβαλα τελευταίους drivers NVIDIA για γραφικά και μητρική. Δοκίμασα να βάλω μόνο μια κάρτα πάνω, στο 2ο PCI-E slot με κενό το 1ο, Δεν εντοπίζει καν κάρτα σ'αυτή την περίπτωση και δεν ανοίγει το pc. (το δοκίμασα και με τις 2 κάρτες). Αρνείται κατηγορηματικά να δει την κάρτα σαν hardware αρχικά ωστε να μπορώ το ρυθμίσω μετά, Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει; Ελπίζω μην έχει πρόβλημα το 2ο PSI-E slot. Edited October 17, 2011 by Johnious13 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 εχεις δοκιμασει να βγαλεις την αλλη? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. October 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 (edited) εχεις δοκιμασει να βγαλεις την αλλη? Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς. Στο 1ο σλοτ παίζουν και οι 2 κανονικά (κενό το 2ο σλοτ). Στο 2ο σλοτ δεν διαβάζει καμία κάρτα. Δεν κάνει καν εκκίνηση ο υπολογιστής (κενό το 1ο σλοτ). Και όταν έχω και τις 2 πάνω διαβάζει αυτήν που έχω στο σλοτ 1, όποια και να είναι. Edit: Μπούταρα και με Λίνουξ και ούτε τώρα την βλέπει την κάρτα σαν hardware. Edited October 18, 2011 by Johnious13 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει; Ελπίζω μην έχει πρόβλημα το 2ο PSI-E slot. και εγώ....;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts