Jump to content

Πρόβλημα σε μετατροπή βίντεο

Nektar36
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα :)

Θα ήθελα την Βοήθεια σας για ένα προβληματάκι που έχω. Πριν τρία χρόνια περίπου ένας φίλος μου έδωσε μερικές ελληνικές ταινίες σε DVD και εγώ τις έκανα μετατροπή από DVD σε AVI για να τις αποθηκεύσω στον υπολογιστή μου, τότε δεν ήξερα καλά από μετατροπές βίντεο και μετέτρεπα τις ταινίες σε διάστασεις 720x576και σε πολλές ταινίες η εικόνα παραμορφώθηκε έγινε λίγο στενόμακρη και τα πρόσωπα της ταινίας φαίνονται σαν να είναι συμπιεσμένα. Μετά από καιρό κατάλαβα ότι οι καλύτερες διαστάσεις στις ταινίες είναι οι 640x480, προσπάθησα με το πρόγραμμα Format Factoryνα μετατρέψω τις ταινίες από 720x576 σε 640x480 αλλά δεν κατάφερα τίποτα το πρόβλημα παρέμεινε το ίδιο.

Εσείς ξέρετε κόποι πρόγραμμα να με βοηθήσει σε αυτό το πρόβλημα ???

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα με αυτά που έγραψα

pinnacle studio...ρυθμιζεις τις ρυθμισεις του project και εισαι ετοιμος

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Freemake Video Converter εύκολο γρήγορο και δωρεάν. Μετατρέπει εύκολα πάνω από 200 τύπους video και το σημαντικότερο δεν χρειάζεσαι πάνω από πέντε λεπτά για να το μάθεις. Με την ευκαιρία κατέβασε και το Freemake Video Downloader για να κατεβάζεις και να συμπιέζεις βίντεο από πολλά site όπως youtube κτλ... http://www.freemake.com

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :)

soublaki-3 το πρόγραμμα DVDFab 8.1.2.6 Multilingual μου έλυσε το πρόβλημα μπράβο :up:

john17719741 το πρόγραμμα Freemake Video Converter αν και δεν με βοήθησε σε αυτό το πρόβλημα αλλά είναι πολύ ωραίο προγραμματάκι και χρήσιμο :wink:

και giothesuper το πρόγραμμα που είπες δεν το βρήκα free και δεν το δοκίμασα :(

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :)

soublaki-3 το πρόγραμμα DVDFab 8.1.2.6 Multilingual μου έλυσε το πρόβλημα μπράβο :up:

john17719741 το πρόγραμμα Freemake Video Converter αν και δεν με βοήθησε σε αυτό το πρόβλημα αλλά είναι πολύ ωραίο προγραμματάκι και χρήσιμο :wink:

και giothesuper το πρόγραμμα που είπες δεν το βρήκα free και δεν το δοκίμασα :(

Χαίρομαι που βοήθησα. Αν χρειαστείς βοήθεια σε κάτι, από Δευτέρα πάλι γιατί θα λείπω εκτός αύριο.

Γεια σου φίλε soublaki-3 θα ήθελα σε ρωτήσω κάτι ακόμα όταν κάνω μετατροπή την ταινία με το DVDFab 8.1.2.6 Multilingua μετά την μετατροπή δεν συμβαδίζει η εικόνα με τον ήχο ξέρεις πως μπορώ να το διορθώσω αυτό???

Ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Μαλλον καποιο λάθος κανεις στις ρυθμισεις. Το κακο ειναι οτι στον υπολογισττη που ειμαι τώρα δεν μπορω να κανω επεξεργασία video...για να δω τις ρυθμισεις αν τις εχεις σωστα...