hydro Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Τυχεροί οσοί ειναί βισμάτα και πάνε σε αερόποριες και ναυτικό και ΣΕΠ κοκ. ευχαριστώ το θέο ομώς που δεν είχα και ετσι η στρατιωτική θητεία δεν ητάν βαρετή. όσοι εχουν πάει σε μάχιμες μονάδες καταλαβαίνουν. 'Ενας χρόνος είναι. Μην στερειτε απο τον ευτό σας αυτή την περιπέτεια. Πολλοί δεν θα συμφωνήσουν, ιδίως αυτοί που θα πάνε στρατό ή είναι φαντάροι. Οι υπόλοιποι ξέρουν τι εννοώ.{τα βίσματα όχι :lol: } και δυστυχως δεν θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, ετσι ειναι ευτηχως στιβο μαχης καψονια και λιγο φραπε μετα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Τυχεροί οσοί ειναί βισμάτα και πάνε σε αερόποριες και ναυτικό και ΣΕΠ κοκ. ευχαριστώ το θέο ομώς που δεν είχα και ετσι η στρατιωτική θητεία δεν ητάν βαρετή. όσοι εχουν πάει σε μάχιμες μονάδες καταλαβαίνουν. 'Ενας χρόνος είναι. Μην στερειτε απο τον ευτό σας αυτή την περιπέτεια. Πολλοί δεν θα συμφωνήσουν, ιδίως αυτοί που θα πάνε στρατό ή είναι φαντάροι. Οι υπόλοιποι ξέρουν τι εννοώ.{τα βίσματα όχι :lol: } και δυστυχως δεν θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, για να λες συνεχεια, τα βισματα, και βισματα, τα βισματα, ω βισματα, μαλλον καποιο κομπλεξ εχεις που εσυ δεν εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellin77 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 για να λες συνεχεια, τα βισματα, και βισματα, τα βισματα, ω βισματα, μαλλον καποιο κομπλεξ εχεις που εσυ δεν εχεις Tα σπίτια τα λέω σπίτια, τα δέντρα δέντρα και τα βύσματα βύσματα. Κοπλεξ έχει αυτός που δεν λέει τα πράγματα με το ονομά τους. Άλλωστε δεν θεωρώ τα βύσματα τυχερότερα απο εμένα γιατί εγώ έχω 5 πράγματα να θυμάμαι από την θήτεία μου. Για τα βύσματα είναι απλώς ένας χαμένος χρόνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Η θητεία είναι 365 μέρες=8760 ώρες. Από το να ζήσω "την περιπέτεια" τις 10 από αυτές τις ώρες και να έχω να τις θυμάμαι και τις υπόλοιπες 8750 ώρες να κάθομαι να τρέχω σαν τον χαζό και να έχω τον κάθε μαλ$%# πάνω από το κεφάλι μου, προτιμώ να είμαι 6 λεπτά από το σπίτι μου και να μιλάω στον ενικό με τον μοίραχο μου ενώ παίζουμε τάβλι και είμαι αξύριστος επι 5 μέρες. Μετά από καιρό και αφού έχεις τελειώσει, όλα καλά σου φαίνονται στον στρατό. Όταν είσαι μέσα όμως και 5 λεπτά ύπνου παραπάνω είναι τεράστια διαφορά. Τώρα βέβαια ο καθένας κάπως τα δικαιολογεί μέσα στο μυαλό του, γιατί εμένα να κάθομαι να με γαμ#$@ και να λέω "τι φοβερή περιπέτεια, θα 'χω να το λέω!"...thanks αλλά δεν θα πάρω. Μόνο το ξύρισμα που δεν είχα κάθε πρωί στην αεροπορία ή τον φάκελο στο κρεβάτι, ένιωθα άλλος άνθρωπος. Μην λέμε ότι θέλουμε ρε παιδιά τώρα, αν δεν ήταν καλύτερα δεν θα γινόταν ο κακός χαμός σε κάθε σειρά. Δεν έχει Έβρο, άδειες άγραφες των 15 ημερών, ανθρώπινη συμπεριφορά από τους αξιωματικούς, ούτε σκηνάκια ούτε βολές ούτ τίποτα...Χίλιες φορές έτσι, πιστεύεις ότι ζηλεύω κάποιον που πέρασε σκηνάκια και λυπάμαι που δεν θα ζήσω αυτή την εμπειρία; Που δεν έκανα σκοπιά στον Έβρο με -15 να 'χω να το λέω; Καθόλου αν γινόταν να μην πάω, λες να λεγα πώς θα γίνω άντρας τώρα; Αστεία πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με το παραπάνω μήνυμα! :up: Ακόμα και'γω που γούσταρα να βλέπω από κοντά τα μαχητικά στη Λήμνο να σηκώνονται κάθετα, θα ήθελα να είχα λίγο μεγαλύτερο βύσμα ώστε να ήμουν πιο αραχτός σε μη «μάχιμη» μονάδα. Μόνη προϋπόθεση να υπέμενα «περιπέτειες» θα ήταν αυτές να μου ήταν χρήσιμες σε περίοδο (φτου φτου μακριά από εμάς) πολέμου. Αλλά, είπαμε, η χρήσιμη πρός την άχρηστη θητεία είναι απειροελάχιστη. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Ενταξει δεν πολυσυμφωνω με την παραπανω αποψη του baator... Βασικα ειναι οπως το βλεπει κανεις... Κι εγω δεν ηθελα να παω στρατο, πηγα και καναμε ενα σωρο λαλακιες που σου εσπαγαν τα νευρα κλπ ΑΛΛΑ, αμα ειναι να πας και να πινεις ενα χρονο φραπε, αξυριστος κλπ με τον μοιραρχο στον ενικο κι αυτα, νομιζω ειναι λιγο πως να το πω.... Δηλαδη ωραια και αυτο θα εχεις να θυμασαι? Εγω, που ημουν απτους "ατυχους" που δεν ειχαν κανενα βυσμα (αν και θεωρω τυχερο τον εαυτο μου που μπορει και στηριζομαι στις δικες μου πλατες μονο χωρις να εχω αναγκη να παρακαλαω η να γλειφω), περασα ενα σωρο περιστατικα στο στρατο, που θα εχω να τα θυμαμαι.... Ενταξει, μας σπαγανε τα νευρα.... Σαμπως τους επαιρνε και κανεις στα σοβαρα?? Εγω παντως οχι! Ας μη γελιομαστε, ειδικα αμα πας "μεγαλος" στρατο, χαβαλες ειναι. Δηλαδη και που ξυπνησα μερικες φορες στις 12 το βραδυ, στις 2, η στις 4 να παω να τραβηξω το σκοπετο ΤΙ ΕΓΙΝΕ? Και μονο οι μα_ακιες που λεγαμε με το θαλαμοφυλακα που διαβαζε τσοντες στις 2 η ωρα το πρωι οταν ολοι οι αλλοι ροχαλιζαν και οι μ__κιες που πεταγαμε ολη την ωρα με τον Δεκανεα Αλλαγης μεχρι να παμε στη σκοπια, σου εφτιαχναν τη διαθεση αμεσως. Εγω ναι, εχω κανει σκοπια σε πολικο ψυχος, και με την υπερτατη βλακεια να μην παρω γαντια. Τα χερια μου ειχαν γινει κοκαλο. Δεν τα αισθανομουν. Δεν επαθα ομως και τιποτα. Ας πουμε οτι τεσταρα τον εαυτο μου!... Ναι, εχω κοιμηθει σε φυλακιο, μεσα σε ενα δωματιο 3χ3, με αλλα 2 ατομα και 3 ...ποντικια! Δεν ειχαμε φακα, και βραδυατικα δεν ειχε και κανενας ορεξη να τα κυνηγαει μεσα στα ντουλαπια με τις αρβυλες. Μαλλον ειχε, αλλα λεγαμε ολοι ο ενας στον αλλο να σηκωθει να τα σκοτωσει. Λεγε λεγε, αποκοιμηθηκαμε ολοι χωρις να το καταλαβουμε. Το αλλο πρωι, τα ειδαμε ακομα να κοβουν βολτες μες στα ποδια μας.... Απο τη στιγμη που κοιμηθηκαμε εκει, συμφωνησαμε ολοι οτι μπορουμε πλεον να κοιμηθουμε οπουδηποτε! Αυτες (και αλλες) οι φασεις δεν ξεχνιουνται. Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Ενταξει δεν πολυσυμφωνω με την παραπανω αποψη του baator... Βασικα ειναι οπως το βλεπει κανεις... Κι εγω δεν ηθελα να παω στρατο, πηγα και καναμε ενα σωρο λαλακιες που σου εσπαγαν τα νευρα κλπ ΑΛΛΑ, αμα ειναι να πας και να πινεις ενα χρονο φραπε, αξυριστος κλπ με τον μοιραρχο στον ενικο κι αυτα, νομιζω ειναι λιγο πως να το πω.... Δηλαδη ωραια και αυτο θα εχεις να θυμασαι? Εγω, που ημουν απτους "ατυχους" που δεν ειχαν κανενα βυσμα (αν και θεωρω τυχερο τον εαυτο μου που μπορει και στηριζομαι στις δικες μου πλατες μονο χωρις να εχω αναγκη να παρακαλαω η να γλειφω), περασα ενα σωρο περιστατικα στο στρατο, που θα εχω να τα θυμαμαι.... Ενταξει, μας σπαγανε τα νευρα.... Σαμπως τους επαιρνε και κανεις στα σοβαρα?? Εγω παντως οχι! Ας μη γελιομαστε, ειδικα αμα πας "μεγαλος" στρατο, χαβαλες ειναι. Δηλαδη και που ξυπνησα μερικες φορες στις 12 το βραδυ, στις 2, η στις 4 να παω να τραβηξω το σκοπετο ΤΙ ΕΓΙΝΕ? Και μονο οι μα_ακιες που λεγαμε με το θαλαμοφυλακα που διαβαζε τσοντες στις 2 η ωρα το πρωι οταν ολοι οι αλλοι ροχαλιζαν και οι μ__κιες που πεταγαμε ολη την ωρα με τον Δεκανεα Αλλαγης μεχρι να παμε στη σκοπια, σου εφτιαχναν τη διαθεση αμεσως. Εγω ναι, εχω κανει σκοπια σε πολικο ψυχος, και με την υπερτατη βλακεια να μην παρω γαντια. Τα χερια μου ειχαν γινει κοκαλο. Δεν τα αισθανομουν. Δεν επαθα ομως και τιποτα. Ας πουμε οτι τεσταρα τον εαυτο μου!... Ναι, εχω κοιμηθει σε φυλακιο, μεσα σε ενα δωματιο 3χ3, με αλλα 2 ατομα και 3 ...ποντικια! Δεν ειχαμε φακα, και βραδυατικα δεν ειχε και κανενας ορεξη να τα κυνηγαει μεσα στα ντουλαπια με τις αρβυλες. Μαλλον ειχε, αλλα λεγαμε ολοι ο ενας στον αλλο να σηκωθει να τα σκοτωσει. Λεγε λεγε, αποκοιμηθηκαμε ολοι χωρις να το καταλαβουμε. Το αλλο πρωι, τα ειδαμε ακομα να κοβουν βολτες μες στα ποδια μας.... Απο τη στιγμη που κοιμηθηκαμε εκει, συμφωνησαμε ολοι οτι μπορουμε πλεον να κοιμηθουμε οπουδηποτε! Αυτες (και αλλες) οι φασεις δεν ξεχνιουνται. Δηλαδή εσύ θυμάσαι τα ποντίκια να κόβουν βόλτες μές στα πόδια σου και χαίρεσαι? Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι θυμαμαι τη φαση που ειχαμε περασει τοτε η οποια παρα την αηδια της (οπως τη διαβαζει καποιος), ειχε την πλακα της οταν τη ζουσαμε εμεις εκει. Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellin77 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Η θητεία είναι 365 μέρες=8760 ώρες. Από το να ζήσω "την περιπέτεια" τις 10 από αυτές τις ώρες και να έχω να τις θυμάμαι και τις υπόλοιπες 8750 ώρες να κάθομαι να τρέχω σαν τον χαζό και να έχω τον κάθε μαλ$%# πάνω από το κεφάλι μου, προτιμώ να είμαι 6 λεπτά από το σπίτι μου και να μιλάω στον ενικό με τον μοίραχο μου ενώ παίζουμε τάβλι και είμαι αξύριστος επι 5 μέρες. Μετά από καιρό και αφού έχεις τελειώσει, όλα καλά σου φαίνονται στον στρατό. Όταν είσαι μέσα όμως και 5 λεπτά ύπνου παραπάνω είναι τεράστια διαφορά. Τώρα βέβαια ο καθένας κάπως τα δικαιολογεί μέσα στο μυαλό του, γιατί εμένα να κάθομαι να με γαμ#$@ και να λέω "τι φοβερή περιπέτεια, θα 'χω να το λέω!"...thanks αλλά δεν θα πάρω. Μόνο το ξύρισμα που δεν είχα κάθε πρωί στην αεροπορία ή τον φάκελο στο κρεβάτι, ένιωθα άλλος άνθρωπος. Μην λέμε ότι θέλουμε ρε παιδιά τώρα, αν δεν ήταν καλύτερα δεν θα γινόταν ο κακός χαμός σε κάθε σειρά. Δεν έχει Έβρο, άδειες άγραφες των 15 ημερών, ανθρώπινη συμπεριφορά από τους αξιωματικούς, ούτε σκηνάκια ούτε βολές ούτ τίποτα...Χίλιες φορές έτσι, πιστεύεις ότι ζηλεύω κάποιον που πέρασε σκηνάκια και λυπάμαι που δεν θα ζήσω αυτή την εμπειρία; Που δεν έκανα σκοπιά στον Έβρο με -15 να 'χω να το λέω; Καθόλου αν γινόταν να μην πάω, λες να λεγα πώς θα γίνω άντρας τώρα; Αστεία πράγματα... Για να είσαι εσυ αραχτός και να πίνεις καφέ αξύριστος στην αεροπορία μαζι με τον μοιραρχο(προσωπικά το θεωρώ κατάντια να πίνεις καφέ και να γλυφεις τους καραβανάδες) κάπειες άλλες μονάδες δεν είχαν αρκετούς φαντάρους για να κάνουν τις υπηρεσίες. Με λίγα λόγια κάποιος άλλος έκανε διπλή δουλεία την δικία του και την δική σου. Δεν νομίζω οτι είναι τιμητικό για εσένα αυτό. Το να αναλαμβάνεις τισ υποχρεώσεις σου είναι στοιχείο ωριμότητας. Κατά τη γνώμη σου δηλαδή ποίος πρέπει να φυλάει σκοπιά στους -15? Μήπως πρέπει οι σκοπίες στα σύνορα να κλείσουν και να μεταφερθούν στη γλυφάδα? Τον φλώρο απο τους 10 μικρούς Μήτσους μου θυμίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Μερικοί έχουνε παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Τις υποχρεώσεις μου τις ανέλαβα μια χαρά και ό,τι έπρεπε να κάνω και μοθ ζητήθηκε το έκανα. Η χώρα διαθέτει Στρατο Ξηράς, Αεροπορία και Ναυτικό. Κόσμος θα πάει και στα 3. Από την στιγμή που έχω τη δυνατότητα να πάω Αεροπορία, θα πάω, όπως θα πήγαινες και ΕΣΥ και ο οποιοσδήποτε. Ποτέ δεν έχωσα κανέναν σε ολόκληρη τη θητεία μου και δεν έχεις δικαίωμα να μου λες εσύ ο άσχετος που δε με ξέρεις @@ιές. Όπως επίσης, σε αντίθεση με ό,τι ίσως νομίζετε και στην αεροπορία έχει σκοπιές και καθαριότητες και ξυπνήματα και φασαρίες, δεν έχουμε γκόμενες να μας κάνουν μασάζ μετά τη σκοπιά. Το γεγονός ότι είναι πολύ πιο ελαστικοί απέναντι σε ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ όπως το ξύρισμα 2 φορές τη μέρα ή να φοράς 24 ώρες το 24ωρο το τζόκει σου ή να σε φτύνει ο κάθε καραγκιόζης δεκανέας και συ να στέκεσαι σούζα, δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι φλώρος και εσύ ο μάγκας που τα φαγες στην μάπα, ούτε ότι εγώ θα πέθαινα και δεν θα άντεχα. Το να με ξεφτιλίσει κάποιος ή να με λιώσει κάποιος στη δουλειά και την αγγαρία, δε σημαίνει ότι θα με σκοτώσει αλλά δεν σημαίνει κιόλας ότι θα κάτσω να το ανεχτώ και από πάνω θα πιστεύω πως είμαι και μάγκας που το πέρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Το να με ξεφτιλίσει κάποιος ή να με λιώσει κάποιος στη δουλειά και την αγγαρία, δε σημαίνει ότι θα με σκοτώσει αλλά δεν σημαίνει κιόλας ότι θα κάτσω να το ανεχτώ και από πάνω θα πιστεύω πως είμαι και μάγκας που το πέρασα. Κανενας δε σε ξεφτιλιζει και κανενας δε νιωθει μαγκας με το να κανει αγγαρειες. Το ωραιο της αγγαρειας, ειναι ο χαβαλες που γινεται μεταξυ φανταρων οσο διαρκει η αγγαρεια, κατι που δεν μπορεις να το καταλαβεις αμα πινεις καφε με το μοιραρχο. :p υγ. Οχι και σουζα σε δεκανεα ρε φιλε! Ειπαμε.... Μεχρι και ανθυπασπιστες ουτε καν χαιρεταγαμε! Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellin77 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Μερικοί έχουνε παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Τις υποχρεώσεις μου τις ανέλαβα μια χαρά και ό,τι έπρεπε να κάνω και μοθ ζητήθηκε το έκανα. Η χώρα διαθέτει Στρατο Ξηράς, Αεροπορία και Ναυτικό. Κόσμος θα πάει και στα 3. Από την στιγμή που έχω τη δυνατότητα να πάω Αεροπορία, θα πάω, όπως θα πήγαινες και ΕΣΥ και ο οποιοσδήποτε. Ποτέ δεν έχωσα κανέναν σε ολόκληρη τη θητεία μου και δεν έχεις δικαίωμα να μου λες εσύ ο άσχετος που δε με ξέρεις @@ιές. Όπως επίσης, σε αντίθεση με ό,τι ίσως νομίζετε και στην αεροπορία έχει σκοπιές και καθαριότητες και ξυπνήματα και φασαρίες, δεν έχουμε γκόμενες να μας κάνουν μασάζ μετά τη σκοπιά. Το γεγονός ότι είναι πολύ πιο ελαστικοί απέναντι σε ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ όπως το ξύρισμα 2 φορές τη μέρα ή να φοράς 24 ώρες το 24ωρο το τζόκει σου ή να σε φτύνει ο κάθε καραγκιόζης δεκανέας και συ να στέκεσαι σούζα, δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι φλώρος και εσύ ο μάγκας που τα φαγες στην μάπα, ούτε ότι εγώ θα πέθαινα και δεν θα άντεχα. Το να με ξεφτιλίσει κάποιος ή να με λιώσει κάποιος στη δουλειά και την αγγαρία, δε σημαίνει ότι θα με σκοτώσει αλλά δεν σημαίνει κιόλας ότι θα κάτσω να το ανεχτώ και από πάνω θα πιστεύω πως είμαι και μάγκας που το πέρασα. Πρέπει να καταλάβεις (εσύ και τα λοιπά βύσματα)οτι για να έχεις χρόνο να πίνεις κάφε με το μοίραρχο 5 λεπτά απο το σπίτι σου σε κάποια άλλη μονάδα στα σύνορα κάποιος έκανε διπλές σκοπίες στους -15 και αγγαρείες. Μπορεί αυτόν τον κάποιο που φυλούσε ατελείωτες ωρές σκοπία να μην τον γνώρισες ποτέ αλλά τον έχωσες χωρίς να το συνειδητοποιεις ισως. οι θέσεις στην αεροπόρια και στο ναυτίκο είναι συγκεκριμένες και τα βύσματα αμέτρητα. το αποτέλεσμα είναι οσοί πάνε σε μη βυσματικές μονάδες να ξεχνουν τι θα πει εξοδός και άδεια. Λοιπον μπράβο σου που βολεύτικες αλλα χίλια μπράβο σε αυτούς που έκαναν την δουλεία που έπρεπε να γίνει. Χρωστας σε αυτούς μία υποχρέωση όπως χρωστάς υποχρέωση και στο βύσμα σου που σου έδωσε την δυνατότητα να επιλέξεις να μην κάνεις σκοπίες και άλλες αγγαρείες στους -15 αλλά κοντά στη μαμά σου. Με άλλα λόγια έκανες οτι σου ζητήθηκε αφου φρόντήσες πρώτα να μην σου ζητηθεί κ'ατι δύσκολο., αλλοί έβγαλαν τα κάστανα απο τη φωτια. Οσο για το αν χρησιμοποιούσα το βύσμα μου αν είχα η απάντηση είναι ναί. Δεν θα είμουν υπερήφανος γιαυτο όμως και θα ένιωθα οτι δεν εκτέλεσα τις υποχρεώσεις μου στο ακεραιο. Με λίγα λόγια δεν θα απευθυνόμουν σε αυτους που φύλαγαν σκοπία στους -15 σαν να είναι λαλάκες και εγω που επινα φραπέδες είμαι ο έξυπνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellin77 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Το να με ξεφτιλίσει κάποιος ή να με λιώσει κάποιος στη δουλειά και την αγγαρία, δε σημαίνει ότι θα με σκοτώσει αλλά δεν σημαίνει κιόλας ότι θα κάτσω να το ανεχτώ και από πάνω θα πιστεύω πως είμαι και μάγκας που το πέρασα.[/quote Το αν θα το άντεχες ή όχι δεν θα το μάθεις ποτέ γιατι έχασες την ευκαιρεία να περάσεις αυτό το τέστ. Αυτή ήταν η ουσία του πρώτου μηνυματος μου σχετικά με την περιπέτεια και τις εμπείριες. Το αν θα σε σκότωνε ή οχι έχασες την ευκαιρία να το μαθείς. Παμέ πλατεία??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Καλά, τις εμπειρίες με τις σκούπες τις αφήνω σε σένα και μακάρι μια ζωή να μη μάθω πως είναι, δεν θα μου λείψει. Πάμε αγγαρεία;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellin77 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Οσοι αντέχουν πάμε οι υπόλοιποι στη μαμά τους για γάλα, φραπέ ή φραπόγαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Με κάνεις και λέω πράγματα που δε θέλω και ακούγομαι σαν *******ι βύσμα, ενώ είναι το τελευταίο που ήμουν στο στρατό. Αυτό που προσπαθώ να πω από το πρώτο μου Post είναι πως καλώς ή κακώς ο στρατός ΓΕΝΙΚΑ είναι σκατ@, τσάμπα κούραση και χάσιμο χρόνου. Σίγουρα, όταν τελειώσεις έχεις να θυμάσαι και καλές στιγμές, και χαβαλέ με κολλητούς και γέλια, αλλά αν σου λέγανε ξαναπάνε δε νομίζω να πήγαινε κανείς. Τώρα απο εκεί και πέρα, επίσης καλώς ή κακώς, στην αεροπορία και στο ναυτικό τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Όχι πως είναι διακοπές, πάλι σκατ@ είναι, αλλά παλεύευαι σχετικά πιο εύκολα (και πάλι σε πολύ συγκεκριμένες μονάδες). Αυτό που λέω είναι, πως είναι κοροιδία και υποκριτικό να λες σε κάποιον που πήγε αεροπορία πως ΕΧΑΣΕ που δεν πήγε Σ.Ξ. γιατί δεν κέρδισε εμπειρίες. Τον ίδιο χαβαλέ έκανε, τα ίδια γέλια έβγαλε. Τώρα, μπορεί να μην πήγε σκηνάκια ή να μην έκανε βολή με άρμα. ΔΕΝ θα του λείψει και προκειμένου να περάσει πιο δύσκολα επί ένα χρόνο και να ΚΑΝΕΙ μια βολή παραπάνω ή άσκηση στο βουνό, ΕΓΩ λέω ότι δεν αξίζει τον κόπο. Επίσης, η νοοτροπία του "εγώ πήγα τέθωρας/πυροβολικό/λοκ και έχω γίνει ράμπο, ενώ εσύ είσαι φλώρος" είναι τουλάχιστον αστεία. Οι μισοί από τους φίλους μου πήγαν σε αυτά τα σώματα και κανείς δε γύρισε πιο μάγκας και πιο ψαρωτικός. Αυτά τα λένε τα 18χρονα μεταξύ τους για να παρηγορούνται που περνάνε χάλια σε ένα χάλια μέρος. Τουλάχιστον σου λέει...ανήκουμε σε μια ελίτ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellin77 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Δεν είπα οτί κάποιο σώμα είναι ανώτερο από τα άλλα και οι φαντάροι που υπηρέτησαν σε κάποιο σώμα είναι καλύτεροι( αν και τρέφω εκτίμηση για τους τεθωρακισμένους ). Μιλάμε για βύσματα και μη. Δεν φταίω εγώ αν αισθάνεσαι ασχήμα με όσα λές. Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου σε παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Με άλλα λόγια έκανες οτι σου ζητήθηκε αφου φρόντήσες πρώτα να μην σου ζητηθεί κ'ατι δύσκολο Σε αυτή την πρόταση περικλείεται όλη η ελληνική νοοτροπία. Καρασυμφωνώ μαζί σου, γενικά αυτό κολλάει και σε πολλα πράγματα στην ζωή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Καλα γι'αυτο αγχωνεσαι? Κατσε να κωλοβαρεσεις. Σε εβγαλε που σε εβγαλε απο την την πορεια σου "η μαμα πατριδα", τουλαχιστον κατσε να χαλαρωσεις και να ξεκουραστεις. E, den exeis kai adiko..! Alla apo tin alli pios thelei na xanei kairo ap ti zoi toy.. :( :worry: Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Ενταξει δεν πολυσυμφωνω με την παραπανω αποψη του baator... Βασικα ειναι οπως το βλεπει κανεις... Κι εγω δεν ηθελα να παω στρατο, πηγα και καναμε ενα σωρο λαλακιες που σου εσπαγαν τα νευρα κλπ ΑΛΛΑ, αμα ειναι να πας και να πινεις ενα χρονο φραπε, αξυριστος κλπ με τον μοιραρχο στον ενικο κι αυτα, νομιζω ειναι λιγο πως να το πω.... Δηλαδη ωραια και αυτο θα εχεις να θυμασαι? Εγω, που ημουν απτους "ατυχους" που δεν ειχαν κανενα βυσμα (αν και θεωρω τυχερο τον εαυτο μου που μπορει και στηριζομαι στις δικες μου πλατες μονο χωρις να εχω αναγκη να παρακαλαω η να γλειφω), περασα ενα σωρο περιστατικα στο στρατο, που θα εχω να τα θυμαμαι.... Ενταξει, μας σπαγανε τα νευρα.... Σαμπως τους επαιρνε και κανεις στα σοβαρα?? Εγω παντως οχι! Ας μη γελιομαστε, ειδικα αμα πας "μεγαλος" στρατο, χαβαλες ειναι. Δηλαδη και που ξυπνησα μερικες φορες στις 12 το βραδυ, στις 2, η στις 4 να παω να τραβηξω το σκοπετο ΤΙ ΕΓΙΝΕ? Και μονο οι μα_ακιες που λεγαμε με το θαλαμοφυλακα που διαβαζε τσοντες στις 2 η ωρα το πρωι οταν ολοι οι αλλοι ροχαλιζαν και οι μ__κιες που πεταγαμε ολη την ωρα με τον Δεκανεα Αλλαγης μεχρι να παμε στη σκοπια, σου εφτιαχναν τη διαθεση αμεσως. Εγω ναι, εχω κανει σκοπια σε πολικο ψυχος, και με την υπερτατη βλακεια να μην παρω γαντια. Τα χερια μου ειχαν γινει κοκαλο. Δεν τα αισθανομουν. Δεν επαθα ομως και τιποτα. Ας πουμε οτι τεσταρα τον εαυτο μου!... Ναι, εχω κοιμηθει σε φυλακιο, μεσα σε ενα δωματιο 3χ3, με αλλα 2 ατομα και 3 ...ποντικια! Δεν ειχαμε φακα, και βραδυατικα δεν ειχε και κανενας ορεξη να τα κυνηγαει μεσα στα ντουλαπια με τις αρβυλες. Μαλλον ειχε, αλλα λεγαμε ολοι ο ενας στον αλλο να σηκωθει να τα σκοτωσει. Λεγε λεγε, αποκοιμηθηκαμε ολοι χωρις να το καταλαβουμε. Το αλλο πρωι, τα ειδαμε ακομα να κοβουν βολτες μες στα ποδια μας.... Απο τη στιγμη που κοιμηθηκαμε εκει, συμφωνησαμε ολοι οτι μπορουμε πλεον να κοιμηθουμε οπουδηποτε! Αυτες (και αλλες) οι φασεις δεν ξεχνιουνται. αυτο λεγεται καταντια ακου εκει να πινεις φραπε με τον μοιραρχο.....α ρε καψονια που θελετε για να στρωσετε θα σου πω κατι χτες ειχαν κατι νεοι για εκπαιδευση και σχεδον ολοι ειχαν βυσμα μεσα και απο την πρωτη μερα βγηκαν και εβγαζαν γλωσσα του τυπου ξερεις ποιος ειμαι εγω? θα σου κατεβασω εισαι χαμενος και τετοια και μια μερα κατεβηκε ο διοικητης κατω να τους δει αυτοι τα ιδια..... ακομη και τον διοικητη απειλουσαν και μας ειπε βγαλτε τους την παναγια στα σκατα να μαθουν να σεβονται τρεις μερες ηθελαν και στανιαραν εφαγαν ξυλο πολυ ξυλο και σε καποια φαση βγαινει ο διοικητης για να τους τρεξει στο βουνος πρωσοπικα και τους λεει (δεν ξερω τι σας ειπαν τα μουν.πανα τα κωλοβυσματα σας εδω ο χρονος σταματαει εδω ειναι ο δικος μου κοσμος εαν θελω θα φυγετε εαν οχι θα σας πεθανω ξεχαστε οτι ξερατε στην μοναδα σας εδω δεν ειναι κιντερλαντ εδω για σας ειναι η ιδια η κολαση και εγω ειμαι ο χαρος λοιπον σκαστε μην σας γ$%#@ την παναγια και τρεχτε ορνια) ε δεν ηθελαν και πολυ παναγιες εγιναν μετα απο 3 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 αυτο λεγεται καταντια ακου εκει να πινεις φραπε με τον μοιραρχο.....α ρε καψονια που θελετε για να στρωσετε θα σου πω κατι χτες ειχαν κατι νεοι για εκπαιδευση και σχεδον ολοι ειχαν βυσμα μεσα και απο την πρωτη μερα βγηκαν και εβγαζαν γλωσσα του τυπου ξερεις ποιος ειμαι εγω? θα σου κατεβασω εισαι χαμενος και τετοια και μια μερα κατεβηκε ο διοικητης κατω να τους δει αυτοι τα ιδια..... ακομη και τον διοικητη απειλουσαν και μας ειπε βγαλτε τους την παναγια στα σκατα να μαθουν να σεβονται τρεις μερες ηθελαν και στανιαραν εφαγαν ξυλο πολυ ξυλο και σε καποια φαση βγαινει ο διοικητης για να τους τρεξει στο βουνος πρωσοπικα και τους λεει (δεν ξερω τι σας ειπαν τα μουν.πανα τα κωλοβυσματα σας εδω ο χρονος σταματαει εδω ειναι ο δικος μου κοσμος εαν θελω θα φυγετε εαν οχι θα σας πεθανω ξεχαστε οτι ξερατε στην μοναδα σας εδω δεν ειναι κιντερλαντ εδω για σας ειναι η ιδια η κολαση και εγω ειμαι ο χαρος λοιπον σκαστε μην σας γ$%#@ την παναγια και τρεχτε ορνια) ε δεν ηθελαν και πολυ παναγιες εγιναν μετα απο 3 μερες Μάλιστα. Πολύ υψηλό επίπεδο βλέπω... Τι να πω, αν καμαρώνετε για αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellin77 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Μάλιστα. Πολύ υψηλό επίπεδο βλέπω... Τι να πω, αν καμαρώνετε για αυτά... ΑΝ ηταν πραγματικά βύσματα ο διοικητής θα έσκυβε το κεφαλάκι του. Ιστορίες για αγρίους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Μην ξεχνάμε ότι δεν πρόκειται για μια απλή μονάδα. Και ούτε για έναν απλό διοικητή.;) Βέβαια, δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό θέλουν βύσματα στις ειδ.δυνάμεις. Αν γουστάρουν να πάνε σώνει και καλά, εντάξει να βάλουν το βύσμα. Αλλά μέχρι εκεί. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Μπαίνω αισίως στον 3ο μήνα στην ΣΕΑΠ, και από ό,τι βλέπω τελικά μόνο ο πρώτος μήνας ήταν το πολύ τρέξιμο. Το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά, έχει τις παραξενιές του αλλά είναι απλά μέχρι να προσαροστείς. Τπτ ιδιαίτερο. Ουσιαστικά η μέρα τελειώνει στις 3 το μεσημέρι που τελειώνει η φρουρά και φεύγουν τα στελέχη. Μετά τα ξύνουμε. Έχω ψιλοαπογοητευθεί πάντως από το επίπεδο των σπουδών και τον διατιθέμενο εξοπλισμό γενικότερα... Για σχολή αξιωματικών περίμενα κάτι καλύτερο. Αν το καλοσκεφτώ βέβαια, δεν είναι περίεργο. όλος ο... υπέρστρατός μας έτσι είναι, η ΣΕΑΠ θα διαφέρει; :p Αν υπάρχει κάποιος που πρόκειται να έρθει ή το σκέφτεται να έρθει με την επόμενη σειρά (αρχές Σεπτέμβρη) ας επικοινωνήσει μαζί μου για λεπτομέρειες. οταν πας 10ημερο σκοινακια,8α δεις τι ωραια που ειναι.8α γνωρισεις την <<λεοφορο του ΜΙΣΣΟΥΣ>> και την ωραια διαδρομη παρατηριτηριο-καταυλισμος.εκει να δεις τι χαλαρα 8α ειναι.και να εχεις τον πετεινο να σου τα πριζει.τοτε 8α με θυμιθεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Παντως οποιος βαζει βυσμα για να περασει καλα στο στρατο, προσωπικα τον θεωρω ανδρεικελο. Προσωπικη αποψη ειναι αυτη και δεν καταφερεται σε κανεναν προσωπικα. Γενικα μιλαω. Και τυχαια η οχι, οσα ατομα γνωρισα στο στρατο βυσματιες που δεν εκαναν τιποτα, ολοι αποτυχημενα ατομα της κοινωνιας ηταν.... Μια ζωη απο ξενα α...:X κρεμονταν, κρεμονται και θα κρεμονται.... Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts