Anestakis12 Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 υπάρχει κανείς που μπαίνει αεροπορία τον Ιανουάριο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofanisalexiou Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Καλησπέρα παιδεία πήρα μετάθεση για το 401 οποίος είναι φαντάρος εκεί η έχει υπηρετήσει θέλω να μου πει δυο τρία πράγματα για να ξέρω γενικά τι παίζει , περί υπηρεσιών και θαλαμοφυλακα ποιο συγκεκριμένα καθώς είμαι άοπλος , πχ έχει πόλους οπλοβαστους η γενικά έχει όπλα να προσέχεις ? . Περί στελεχών και πόσο καλά είναι πχ ρίχνουν συχνά φυλακές με το παραμικρό πχ μη καλό στροσιμο κρεβατιού ? .Και γενικά πως είναι η φάση εκεί μέσα . Δεν είμαι βισμα απλά έχω θέμα υγείας και θα υπηρετήσω εκει Ευχαριστώ εκ των προτέρων καλές γιορτές με υγεία σε όλους ☺️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 (edited) Είχα υπηρετήσει εκει,αλλά πριν 28 χρόνια οπότε πολλά μπορεί να εχουν αλλαξει.:blink: Edited December 21, 2020 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anestakis12 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Υπάρχει κανείς από Θεσσαλονίκη και γυρω περιοχες που να παρουσιάζεται 9 Μαρτίου Τρίπολη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts