Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

stus aigious .. kai pos apoliese efoson ise monimas ??????

Αν και δε καταλαβαίνω τί εννοείς (aigious) ναι είμαι μόνιμος με 13 χρόνια υπηρεσίας προς το παρόν. Η Μονάδα μου είναι στο Βελεστίνο (304 ΠΕΒ δηλ. Εργοστάσιο Αρμάτων).Υπηρετώ εδώ από το 1993. Ρε παιδιά μήπως υπάρχει κανείς εδώ που να τον είχα στρατιώτη????? Πλάκα θα έχει....

Οσο για το απολύωμαι. :D Πλακίτσα.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

ποιος απο εσας εχει παει σαμο <μαυρη μοιρα>

Πιό μαύρη ΔΕΝ γίνεται!!!

Θ' ΜΑΚ ;)

http://www.signaturebar.com/uploads/images/33845.png

ρε τι βλακες ειναι εκει ρε παλι καλα που πηρα μεταθεση διοτι θα τους ειχα θαψει τους βλακες το τι μου κανανε δεν λεγεται μια εβδομαδα μετα απο τα ουκ με εβαλε ο βλακας ο διοικητης να κοψω αζιμουθιο απο θαλασσα να κολυμπησω 500 μετρα και να παω στο βουνο με -7 εκεινη την ωρα και να κατσω 3 τρεις ωρες εκει πανω :blink: ασε που οταν ειχαμε ασκηση εβριζε θεους και δαιμονες για να εχουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8bf και -10 βαθμους :blink: παντως εκανα τα χαρτια μου και με δεχτηκαν στην δυκ απο την επομενη εβδομαδα ειμαι στην αγαπη μου :p :p :p

ρε τι βλακες ειναι εκει ρε παλι καλα που πηρα μεταθεση διοτι θα τους ειχα θαψει τους βλακες το τι μου κανανε δεν λεγεται μια εβδομαδα μετα απο τα ουκ με εβαλε ο βλακας ο διοικητης να κοψω αζιμουθιο απο θαλασσα να κολυμπησω 500 μετρα και να παω στο βουνο με -7 εκεινη την ωρα και να κατσω 3 τρεις ωρες εκει πανω :blink: ασε που οταν ειχαμε ασκηση εβριζε θεους και δαιμονες για να εχουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8bf και -10 βαθμους :blink: παντως εκανα τα χαρτια μου και με δεχτηκαν στην δυκ απο την επομενη εβδομαδα ειμαι στην αγαπη μου :p :p :p

XAXA ναί ο δίκας μας είχε λιώσει στις ασκήσεις, ανεξάρτητα καιρού!

Ποιά περίοδο ήσουν εκεί? Τι σειρά?

koita epeidh mphka ligo anorothodoksa vasika ekei phga mono kai mono me systash tou dioikhth ths dyk logo tou oti ekana merikes trelitses me m4-m203 me esteile na parw eidikothta anixneyth thallashs kai diavivasth etsi den kathisa poly mono 1 mhna an kai se kapoia fash se mia askhsh onoma den thymame ola ta vatraxia me gore tex kai egw o trelos me fanelaki kai to m4 agkalia gia thn istoria mphka to 2002 239

koita epeidh mphka ligo anorothodoksa vasika ekei phga mono kai mono me systash tou dioikhth ths dyk logo tou oti ekana merikes trelitses me m4-m203 me esteile na parw eidikothta anixneyth thallashs kai diavivasth etsi den kathisa poly mono 1 mhna an kai se kapoia fash se mia askhsh onoma den thymame ola ta vatraxia me gore tex kai egw o trelos me fanelaki kai to m4 agkalia gia thn istoria mphka to 2002 239

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχεις μπει το 2002 και να είσαι σειρά 239 :rolleyes:

Εδώ εγώ πήγα το '98 και ήμουν 255. Ρε μπας και μετράνε προς τα πίσω; :worry: :lol:

Παρουσιάστηκες Ναυτικό και μετά πήγες Ο.Υ.Κ ή πήγες από Στρατό Ξηράς; :rolleyes:

Πάντως στα Ε.Τ.Ε.Θ ο κόσμος πηγαινοερχόταν συνέχεια. Αρκετοί καθόντουσαν 3-5 μήνες το πολύ και μετά πηγαίνανε σε άλλο.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

πηγα ναυτικο μετα Ο.Υ.Κ μετα με εστειλαν σαμο και ναι 239 διοτι ενας φιλος μου πηρε αδεια πολυσεως σημερα και μου ειπε οτι ειναι σειρα 2004 242 δεν ξερω τι παιζει και ουτε με ενδιαφερει αλλα ξερω ενα πραγμα εχω να φαω ξυλο εκει μεσα ακομα...

πηγα ναυτικο μετα Ο.Υ.Κ μετα με εστειλαν σαμο και ναι 239 διοτι ενας φιλος μου πηρε αδεια πολυσεως σημερα και μου ειπε οτι ειναι σειρα 2004 242 δεν ξερω τι παιζει και ουτε με ενδιαφερει αλλα ξερω ενα πραγμα εχω να φαω ξυλο εκει μεσα ακομα...

Μπορεί στο Ναυτικό όντως να υπάρχει άλλος τρόπος για την αρίθμηση των ΕΣΣΟ.

Ούτε κι εμένα με απασχολεί απλά ρώτησα γιατί ψιλοκουφάθηκα με το 239 αν φανταστείς ότι τώρα στον Σ.Ξ μπαίνει η 280φεύγα :lol: ;)

Για το ξύλο το ήξερες... :whistle: Δεν έχεις πάει 1η φορά ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αν και δε καταλαβαίνω τί εννοείς (aigious) ναι είμαι μόνιμος με 13 χρόνια υπηρεσίας προς το παρόν. Η Μονάδα μου είναι στο Βελεστίνο (304 ΠΕΒ δηλ. Εργοστάσιο Αρμάτων).Υπηρετώ εδώ από το 1993. Ρε παιδιά μήπως υπάρχει κανείς εδώ που να τον είχα στρατιώτη????? Πλάκα θα έχει....

Οσο για το απολύωμαι. :D Πλακίτσα.

aaa ok nomisa sto 304 ergostasio ilikou. i opos legete stous agious anargirous stin athina.. diladi dikos mas lol ego mayros imoun .. dekatria xronia ara ise arxi loxias i kai anthipas ??!!

Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

aaa ok nomisa sto 304 ergostasio ilikou. i opos legete stous agious anargirous stin athina.. diladi dikos mas lol ego mayros imoun .. dekatria xronia ara ise arxi loxias i kai anthipas ??!!

Ειμαι στο Τεχνικό. Ο βαθμός μου είναι Επιλοχίας με 13 χρόνια υπηρεσίας. Από εθελοντής ξεκίνησα ο καημένος. Ειχα καημό να γίνω Φυσικός (Καθηγητής) αλλά το 1990-91 που έδωσα πανελλήνιες πήρα τον :X .

Δόξα το θεό όμως μέχρι τώρα δεν το έχω μετανιώσει.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

μυκ η συκ ?και ειναι δυκ τωρα η το αλλαξανε παλι :blink: ?

Σχολείο ΥΚ εννοώ.

ΔΥΚ είναι, δεν το έχουν αλλάξει πάλι.

Εγώ ήμουν 2002Α και η σειρά μου ήταν 276.Τώρα πως μετράνε αυτήν την εποχή και απο που ξεκινησε η ''νέα αρίθμηση'' δεν ξέρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

παντως ακομα και στο κρανος εγραφε 159 τωρα δεν ξερω τι γινεται αλλα νομιζω πρεπει να φταει οτι αλλαζουν την εκπαιδευση ας πουμε το προτω κομματι το ααλζουν με το δευτερο κατι τετοιο εγινε σε μας αφου καναμε την διαβολοβδομαδα και μετα μας ειχαν πει οτι θα καναμε βουτιες αλλα μας εβαλαν σε ενα αλλο προγραμμα για ιατρικη και μας ειπαν μετα φταει οτι εχουμε φορτο εργασιας η κατι τετοιο

Basika mhpws kserete pote einai h epomenh esso gia nautiko ( kai gia peziko an kai mallon nautiko 8a ton paroun) kai ka8e posous mhnes einai??? Auth pou erxetai twra einai 7-8-9 kai 10 marth an den kanw la8os.. H epomeh pote einai ??? exw ena filaraki pou den tou exei er8ei akoma xarti opote sigoura feugei me thn epomenh kai mas noiazei an einai ana eksamhno h pio nwris!! :cry:
καρπούζι!:blink:

Basika mhpws kserete pote einai h epomenh esso gia nautiko ( kai gia peziko an kai mallon nautiko 8a ton paroun) kai ka8e posous mhnes einai??? Auth pou erxetai twra einai 7-8-9 kai 10 marth an den kanw la8os.. H epomeh pote einai ??? exw ena filaraki pou den tou exei er8ei akoma xarti opote sigoura feugei me thn epomenh kai mas noiazei an einai ana eksamhno h pio nwris!! :cry:

Και εγώ στο ίδιο καζάνι βραζω...

2005 Β είμαι , μου είπανε Μάιο αλλά Ναυτικό μπαίνει απο ότι ειδα 8 Μαρτίου και ακόμα το χαρτί δεν έχει έρθει...

Αυτό μου έλειπε, να μου πούνε ότι θα μπω σε 2 βδομάδες....

Ελεος παναγία μου πια

:X

• 2 weeks later...
ime sto xaidari diavivaseis 3os loxos prwti dimiria 2005a esso pistepste me akoma kai visma na exeis travas treles agaries genika.... opote den ine toso efkola poli piximo

πρεπει να εχεις κανει πολλες μλκιες για να εχεις πηξιμο εκει φιλε μου... η δεν τους αρεσει η φατσα σου δεν νομιζω να τραβας τοσο πηξιμο οσο λες γιατι μετα αμα πας θ`μακ θα σου πω εγω τι θα τραβηξεις... :lol: :lol:

ime sto xaidari diavivaseis 3os loxos prwti dimiria 2005a esso pistepste me akoma kai visma na exeis travas treles agaries genika.... opote den ine toso efkola poli piximo

καλά το Χαιδάρι είναι ΤΟ πήξιμο.

Εγώ δεν είχα βύσμα και τα είχα δει όλα...απο μαγειρία στις τουαλέτες μετά σκοπιά και πάλι απο την αρχή.

Πήγα στην μονάδα και άραξα... :)

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr