cybersledge Δημοσιεύτηκε April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 25, 2004 Σε ένα domain μου έχασα μια MySQL! Την χρησιμοποιούσα για ένα forum με phpbb και τώρα γ_ _ _ _ _ _ _ ο Δίας! Εξαφανίστηκε απο μόνη της! Το password μου δεν παίζει να το βρήκαν / sniffαραν / έμαθαν.. Από exploit μόνο άν.. :( Δείτε μόνοι σας.. http://www.warwickoverground.tk Στα stats μου δείχνει MySQL Databases: 0 / infinite Αλλά επίσης SQL DISK USAGE: 0.85 MB. Όσο ήταν δηλαδή.. :worry: :confused: PS: Τι γράφει ο άνθρωπος στην ταραχή του..:[θρλ]www.warwickoverground.tk[/θρλ] Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. April 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Α.. Ίσως να είναι απλά ο server λίγο busy ή κάτι.. στο backup panel: Download a MySQL Database Backup DBI connect('mysql:localhost','root',...) failed: Too many connections at /usr/local/cpanel/Cpanel/Mysql.pm line 42 ERROR 1040: Too many connections Τώρα ίσως καταφέρω να κοιμηθώ επι τέλους.. [πήγε 7:27 :(] Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Μια χαρα το βλεπω και εγω απο εδω το φορουμ. Επι την ευκαρεία, γιατι δεν ενεργοποιείς την συμπίεση gzip στα δεδομενα του φορουμ που κατεβαινουν στον επισκέπτη? Θα πηγαινει πιο γρηγορα. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. April 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Ναι μου το είπαν και άλλοι ότι έφτιαξε η SQL πριν βγεί ΓΚΟΛ και "Operation timed out when attempting to contact tasinet.dimhost.com"--> DoS! Τι Χαρά! :worry: GURU MEDITATION :worry: Το gzip comp θα το ενεργοποιήσω όποτε ξυπνήσει ο server ;) Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberCr33p Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Apla o server mou hostarei tin database sou eftase sto limit pou einai dilomeno mesa sto /etc/my.cnf Etsi kleidose h mysql kai den dexotan alla queries. Παράθεση http://www.cretaforce.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts