kobe88 Δημοσιεύτηκε September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2011 Παιδιά καλησπέρα θέλω να πάρω σε ένα μήνα περίπου καινούργιο φορητό υπολογιστή.Θέλω την γνώμη σας και σας παραθέτω τους προβληματισμούς μου. 1) να ναι netbook η laptop maximum όμως 15αρι όχι παραπάνω 2) να παίζει high definition ταινίες 3)άνετο σε σερφάρισμα και εργασίες(word,office κτλ) 4)αν μπορεί να παίζει και παιχνίδια(δεν είναι απαραίτητο όμως) Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας πρήζω.Τώρα έχω ένα sony vaio 15άρι το χω 5 χρόνια και έχει αποδειχτεί τρομερά ανθεκτικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 το σημαντικότερο δε μας είπες. πόσα € δίνεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 το σημαντικότερο δε μας είπες. πόσα € δίνεις; ΑΓΟΡΑ LAPTOP I NETBOOK ME ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ 350 ΕΥΡΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 oυπς, σωστος :p ούτε το πρόσεξα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Υπάρχει αρμόδιο topic για αυτά τα θέματα: Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Επιλογή / Αναβάθμιση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts