sculper Δημοσιεύτηκε September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 5, 2011 Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο πρόγραμμα για να μπορέσω να βγάλω άτομα σε ροτόντες για γάμο. Μέχρι τώρα υπάρχει ένα excel με άτομα (ονόματα οικογενειών και άτομα ανά οικογένεια). Λογικά τα άτομα κάθε οικογένειας θα κάτσουν μαζί, άρα θέλω σε άλλη στήλη να βάζω αριθμό ροτόντας ….. και όταν συμπληρωθεί πχ τα 12 άτομα στην ροτόντα νούμερο 27 να μην μπορώ να ξαναβάλω τον αριθμό της ροτόντας αυτής κτλ. Αν έχετε κάτι υπόψη σας πλην του κλασσικού τρόπου πείτε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Μόνο το excell μπορεί να σε βοηθήσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. September 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 συμφωνό, αλλά δεν ξέρω πως να το φτιάξω! Μόνο το excell μπορεί να σε βοηθήσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Πριν γράψεις οτιδήποτε θα πας στην μεσαία στήλη και θα την σύρεις να γίνει μεγάλη & έπειτα θα γράψεις πχ το νούμερο 1 και απο κάτω τα ονόματα που θα βάλεις σε εκείνο το τραπέζι & έπειτα θα βάλεις και τα υπόλοιπα όπως στο παράδειγμα που σου έγραψα πριν . Πιστεύω να βοήθησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts