Jump to content

Προβλημα με αλλαγη επεξεργαστη παρακαλω βοηθεια

giorgaki23
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με τον υπο. εχω το μαδρεμπορ P5LD2 του βαζω το ενα intel code duo ο κατασκεβαστης λεει οτι το περνει αλλα μολις το βαζω οθονη νεκρη. εχω κανει bios update αλλα τπτ μολις βαλω τον παλιο τον P4 3.2 Δουλευει κανονικα ξερετε τι μπορει να εχει?

ειναι πιθανο να υπαρχει καποιο jamper που να αλλαζει το ρευμα που παει στον επεξεργαστη, δες στο manual της moterboard αν έχεις αλλιώς ψαξε στο google με το ακριβες μοντελο και θα το βρείς, εγω σε παλαιότερο υπολογιστή αυτο ήταν το πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Youtube Channel

GreekTechstruction

σιγουρέψου ότι πατάνε όλα καλά...μνήμες/επεξεργαστής.

Στο site της Asus φαίνεται ότι μόνο οι μητρικές με Revision 2.0 και νεότερα υποστηρίζουν επεξεργαστές Core 2 Duo. Στη σελίδα όμως υπάρχει κατάλογος με τους επεξεργαστές που υποστηρίζει η μητρική, για παράδειγμα: http://usa.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5LD2/#CPUS

τον επεξεργαστη που εχω κανει σε αυτο το μαδερμπορ ειδα για τα jamper δεν λεει κατι αλλο ξερεται τπτ αλλο μπας και δουλεψει

Καλησπέρα,

Είναι το πρώτο μου post αλλά θα προσπαθήσω να φανώ χρήσιμος :)

Ο επεξεργαστείς σε μία γωνία του έχει ένα μικρο τριγωνάκι που υπάρχει επίσης στο σημείο που μπαίνει πάνω στη motherboard για να τον τοποθετήσεις σωστά.

Επίσης υπάρχει και μια τροφοδοσία νομίζω 4-pins που τροφοδοτεί των επεξεργαστή, πρέπει να είναι κάπου κοντά στη θέση του επεξεργαστή στην motherboard.

Έβαλες θερμό απαγωγική πάστα πάνω στον επεξεργαστή;

Σύνδεσες τη ψήκτρα του;

Όταν ανοίγεις το PC σου, ακούς να κάνει κάποιο beep; Και αν ναι, πόσα και πώς;

Giorgos K. | 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• 2 weeks later...

Αν και αρκετά καθυστερημένα, τώρα το είδα.

Κάνε bios update και βάλε το τελευταίο γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα λόγω παλιάς έκδοσης bios να μην αναγνωρίζει τον επεξεργαστή.