DrMaslow Δημοσιεύτηκε August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 26, 2003 Αρχικά να σας πω οτι δεν είμαι σχετικός με το θέμα και γι'αυτό ζητώ τη βοήθειά σας!!! Σήμερα έκανα μια "αναβάθμισή" στο μηχάνημα και έβαλα ένα DVD ROM και μια καινούρια κάρτα γραφικών με tv-out (gf4 mx440). Κατέβασα το Power DVD, πέρασα όλους τους CODEC και έβαλα στο DVDROM μια ταινία. Ομως ενώ την ταινία την παίζει κανονικά στην οθόνη του υπολογιστή, στην τηλεόραση που έχω συνδέσει στο tv-out δεν δείχνει την ταινία ενώ όλα τα υπολοιπα μέρη τα δείχνει κανονικά. Κάτι που με έκανε να σκεφτώ ότι πολύ απλά η ταινία είναι "κλειδωμένη" και δεν παίζε σε εξωτερική οθόνη.!!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να "δω" την ταινία και στην οθόνη της τηλεόρασης???? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας!!! Μάκης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 nai mallon einai kleidwmeno me macrovision h me allo kleidwma ... psa3e gia to TVTOOL... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DrMaslow Αρχικά να σας πω οτι δεν είμαι σχετικός με το θέμα και γι'αυτό ζητώ τη βοήθειά σας!!! Σήμερα έκανα μια "αναβάθμισή" στο μηχάνημα και έβαλα ένα DVD ROM και μια καινούρια κάρτα γραφικών με tv-out (gf4 mx440). Κατέβασα το Power DVD, πέρασα όλους τους CODEC και έβαλα στο DVDROM μια ταινία. Ομως ενώ την ταινία την παίζει κανονικά στην οθόνη του υπολογιστή, στην τηλεόραση που έχω συνδέσει στο tv-out δεν δείχνει την ταινία ενώ όλα τα υπολοιπα μέρη τα δείχνει κανονικά. Κάτι που με έκανε να σκεφτώ ότι πολύ απλά η ταινία είναι "κλειδωμένη" και δεν παίζε σε εξωτερική οθόνη.!!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να "δω" την ταινία και στην οθόνη της τηλεόρασης???? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας!!! Μάκης Prwta apo ola katevase tin teleftaia ekdosh twn Detonator drivers apo to site tis nVIDIA. Meta pigene sto Display Properties -> Settings -> Advanced. Ekei tha vreis tis ry8miseis tis nVIDIA. Tha pas sto Elegxos Yper8eshs Xrwmatwn kai stin Syskeyh Plhrous Othonis dialekse tin Defterevousa Othoni :) Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. August 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Ευχαριστώ για την βοήθειά σας!!!! Το απόγευμα που θα πάω στο pc με το dvd θα τα δοκιμάσω και τα 2 και ελπίζω να μην τα ξαναπούμε (για το συγκεκριμένο πρόβλημα) :o :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MaTRiX57 nai mallon einai kleidwmeno me macrovision h me allo kleidwma ... psa3e gia to TVTOOL... Το Macrovision δεν αποτρέπει την αναπαραγωγή σε τηλεόραση, αποτρέπει την εγγραφή σε Video χαλώντας μερικώς το . Ένας εύκολος τρόπος για να ξεπεράσεις το Macrovision και να γράψεις σε Video είναι περάσεις το σήμα από Ενισχυτή ήχου με είσοδο και έξοδο Video. Αυτός "φτιάχνει" το σήμα συγχρονισμού και όλα είναι ΟΚ. Όσον αφορά το πρόβλημα του φίλου που έφτιαξε το thread να δει αν έχει ενεργοποιήσει την έξοδο video out της κάρτας γραφικών... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον valerio Το Macrovision δεν αποτρέπει την αναπαραγωγή σε τηλεόραση, αποτρέπει την εγγραφή σε Video χαλώντας μερικώς το . Ένας εύκολος τρόπος για να ξεπεράσεις το Macrovision και να γράψεις σε Video είναι περάσεις το σήμα από Ενισχυτή ήχου με είσοδο και έξοδο Video. Αυτός "φτιάχνει" το σήμα συγχρονισμού και όλα είναι ΟΚ. Όσον αφορά το πρόβλημα του φίλου που έφτιαξε το thread να δει αν έχει ενεργοποιήσει την έξοδο video out της κάρτας γραφικών... Έχω αυτό το πρόβλημα με το dvd στην τηλεόρασή μου. Προσπαθώ να γράψω από το dvd στο video αλλά η εικόνα είναι χάλια. Το dvd το έχω συνδέσει πάνω στο video γιατί η τηλεόραση έχει μόνο μια είσοδο για scart. Το video έχει μια είσοδο/έξοδο και αυτή την υποδοχή την έχω συνδέσει με την τηλεόραση. Έχει το video και άλλη μια υποδοχή scart που όμως είναι μόνο είσοδος και εκεί είναι συνδεδεμένο το dvd. Δεν έχω ενισχυτή και τον ήχο των dvd και του video τον ακούω από την τηλεόραση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γράψω από dvd σε video χωρίς να είναι χάλια η εικόνα; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. August 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 τελικά το πρόβλημα λύθηκε με την βοήθεια του Soulman!!! Απλά έπρεπε να ενεργοποιήσω την δευτερεύουσα οθόνη!!! Τώρα γίνετε κανονικά swap ανάμεσα στην οθόνη του υπολογιστή και της τηλεόρασης οπότε όλα καλά. Απλά δεν γίνετε ταυτόχρονη προβολή και στις 2 οθόνες αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει ούτε εξυπηρετεί σε κάτι! Οπότε... νά'σαι καλά Soulman! Όσο γι' αυτό που λέει ο dimangelid απ'ότι έψαξα σήμερα (γιατί κι εγώ δεν είχα καμιά ιδέα με το θέμα - εντελώς άσχετος) δεν γίνετε σε κανονικό dvd player! Μόνο στο pc μπορείς να επέμβεις και να ρυθμίσεις το σήμα με την βοήθεια του tvout όπως είπε και ο valerio και ο MaTRiX57. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΚΗΣ :D :D :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts