vakon_ Δημοσιεύτηκε September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 1, 2011 Καλησπέρα και καλό μήνα, Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω την κάμερα ,ώστε να με βλέπει και ο ομιλητής μου? Διότι μου έκαναν χτες κλήση και μόνο εγώ έβλεπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 καλημεραα γειτονησα... εχεις συνδεμενη καταρχας την καμερα...με αλλο προγραμμα δουλευει? πια εκδοση του skype εχεις?? η καμερα ενεργοποιεται σε κληση με συμβολο που εχει κατω απο το βιντεο οταν εχεις βιντεοκληση Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. September 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Καλησπέρα γείτονααα, η κάμερα είναι εσωτερική και λέγεται stillcap την τελευταία έκδοση έχω & η βιντεοκλήση κάτω απο την επαφή είναι γκριζαρισμένη, ενώ η κλήση είναι πράσινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 vakon_ said: Καλησπέρα γείτονααα, η κάμερα είναι εσωτερική και λέγεται stillcap την τελευταία έκδοση έχω & η βιντεοκλήση κάτω απο την επαφή είναι γκριζαρισμένη, ενώ η κλήση είναι πράσινη. ειναι online αυτος που καλεις? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. September 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ήταν online εκείνη την στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Καλησπέρα σε όλους!Η ερώτησή μου είναι η εξής...Μπορουν να συνομιλήσουν περισσότερα από 2 άτομα με κάμερα στο σκάιπ;Συγκεκριμένα μέχρι 9 συνολικά και αν ναι πως;Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. September 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 vakon_ said: Ήταν online εκείνη την στιγμή. Ευτυχώς έφτιαξε ,το θέμα βιντεοκλήση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Itseto said: Καλησπέρα σε όλους!Η ερώτησή μου είναι η εξής...Μπορουν να συνομιλήσουν περισσότερα από 2 άτομα με κάμερα στο σκάιπ;Συγκεκριμένα μέχρι 9 συνολικά και αν ναι πως;Ευχαριστώ πολύ. οταν εχεις κληση πατας προσθηκη καπου εκει το λεει...αλλα δεν ξερω αν στο επιτρεπει δωρεαν Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 πως μπορώ να έχω 2 λογαριασμούς συνδεμένους ταυτόχρονα στο skype; δε θα με πειραζε αν ο ένας είναι στο skype και ο άλλος σε εναλλακτικό προγραμμα(το προτιμώ). για πειτε καμιά ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 ξερει καποιος αν υπάρχουν ρυθμίσεις για το video που λαμβανουμε? το πρόβλημα ειναι οτι δέν φαίνεται ολοκληρη η εικόνα απο τους άλλους χρήστες Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 μιλώντας σήμερα - με γραπτά μηνύματα - με κάποιον φίλο όπως έχουμε κάνει πολλές φορές , παρατήρησα στην δικιά μου οθόνη τα δικά του λόγια είχαν αφαιρεθεί και έγραφε :"""This post was removed by the Administrator""" ποίος είναι ο admini ? τι του χω κάμει ; γιατί μου διαγράφει τα μηνύματα ; Τα παλιότερα δικά μας φαίνονται κανονικά :wacko: Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Yπαρχει καποιο προγραμμα ετσι ωστε να καταγραφω τις βιντεο κλησεις? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 andreas1022 said: Yπαρχει καποιο προγραμμα ετσι ωστε να καταγραφω τις βιντεο κλησεις? http://www.evaer.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 sarpan said: http://www.evaer.com/ Σευχαριστω πολυ.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) Mεγάλοι απατεώνες στο Skype.Εντάξει όταν είσαι εξωτερικό είναι πολυ βολικό και πάμφθηνο στις κλήσεις σου,αλλά απαράδεκτο να σου χρεώνουν αυτόματα ανανέωση με όρους με αστεράκια. Edited February 2, 2012 by PeCoMAY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts