moikan21 Δημοσιεύτηκε August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 27, 2011 Εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο 1tb, εχει μεσα αρκετους φακελους και ειναι σχεδον γεματος. Θελω να βαλω κωδικο στον δισκο, ωστε να εχω προσβαση μονο εγω ή να βαλω ολους τος φακελους σε εναν και να κλειδωσω τον τελευταιο. Υπαρχει καποιο προγραμμα ή καπια ρυθμηση απο τα windows που να το κανει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Τι μάρκα είναι ο σκληρός; Συνήθως οι εταιρείες έχουν εργαλεία που σου δίνουν την δυνατότητα να τους κλειδώνεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moikan21 Δημ. August 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 (edited) θα σε γελασω, τον πηρα πριν δυο χρονια. η συσκευη γραφει WD elements Edited August 28, 2011 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Δοκίμασε με αναζήτηση στην σελίδα του δίσκου εδώ Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
david5 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 κατεβασε κανενα προγραμμα ενα γνωστο ειναι το folderlock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts