takis3 Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Exi dokimasi kanis to GPS an doulevi kanonika sto A925?Kapios mou ipe oti den kani afti i kerea pou exi .Isxiei afto ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Η κεραία δέν έχει κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis3 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Ωραία ευχαριστώ.Αν έχει κάποιος κανένα τεσταρισμένο πρόγραμμα για GPS να δοκιμάσω please ας γράψει.Το πήρα και εγώ πρόσφατα το Α925 και ακόμα το ψάχνω.Πάντως φαίνεται πολύ καλό για όποιον μπορεί να συμβιβαστεί με το μέγεθος των PDA. Επίσης κάπου είδα σε ένα site μια ωραία πρόσοψη για Α925 που του αλλάζει εντελώς εμφάνιση.Αν έχει δει κάποιος καμιά πρόσοψη ειδικά στην Ελληνική αγορά ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Ωραία ευχαριστώ.Αν έχει κάποιος κανένα τεσταρισμένο πρόγραμμα για GPS να δοκιμάσω please ας γράψει.Το πήρα και εγώ πρόσφατα το Α925 και ακόμα το ψάχνω.Πάντως φαίνεται πολύ καλό για όποιον μπορεί να συμβιβαστεί με το μέγεθος των PDA. Επίσης κάπου είδα σε ένα site μια ωραία πρόσοψη για Α925 που του αλλάζει εντελώς εμφάνιση.Αν έχει δει κάποιος καμιά πρόσοψη ειδικά στην Ελληνική αγορά ας μας πει. σε αυτή την διεύθυνση έχει διάφορα πάρε ένα γιά αρχή :) http://my-symbian.com/uiq/applications/applications.php?faq=40&fldAuto=912 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis3 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Σε ευχαριστώ πολύ όμως κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει γιατί δεν μπορώ να κάνω κανένα αρχείο .jar εγκατάσταση.Μου βγάζει ένα μύνημα όταν το κάνει install οτι το αρχείο είναι damaged.Μήπως ξέρετε γιατί το κάνει αυτό ; Κάνω την εγκατάσταση των .jar απο το pc με το desktop suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Σε ευχαριστώ πολύ όμως κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει γιατί δεν μπορώ να κάνω κανένα αρχείο .jar εγκατάσταση.Μου βγάζει ένα μύνημα όταν το κάνει install οτι το αρχείο είναι damaged.Μήπως ξέρετε γιατί το κάνει αυτό ; Κάνω την εγκατάσταση των .jar απο το pc με το desktop suite. Καταρχή έχεις έξτρα μνήμη;(εάν ναί πέρασε αυτό http://www.nop.at/nopex/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis3 Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Esykas σε ευχαριστώ :) με το nopex που μου είπες έκανα ενα partition στη μνήμη και κατέβασα εκεί το .jar και .jad και έκανα απο τη μνήμη install το jar και λειτούργησε :) Κατέβασα το locator_1.2.1_trial.zip και το εκανα εγκατάσταση αλλά όταν ξεκινάει μου δείχνει μια φωτογραφία με ένα δορυφόρο και απο κάτω γράφει aquiring fix.. και μένει εκεί χωρίς να κάνει τίποτα :( .Έχω το Α925.Επίσης και έξω σε ανοιχτό χώρο που το δοκίμασα πάλι το ίδιο κάνει.Περιμένω 2-3 λεπτά και αφού δεν κάνει τίποτα το κλείνω. Πάντως όταν δουλεύει το GPS μου τρώει πάρα πολύ μπαταρία!!Δηλαδή όταν είναι πράσινο με το πρόγραμμα να δουλεύει για 5-10 λεπτά έχει αδειάσει όλη η μπαταρία. Σε εσάς δουλεύει το συγκεκριμένο πρόγραμμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Καλησπέρα Τό AGPS τρώει πολύ την μπαταρία όσο για το πρόγραμμα αυτό θέλει να κατεβάσεις χάρτες που είναι μόνο για Αμερική!!. Το route66 πρέπει να δουλεύει το οποίο σπασμένο νομίζω είναι εδώ UIQ Appl/Games for A9xx A9xx κλπ κλπ ψάξε. http://www.iphone-forum.org/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis3 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Telika tin anavathmisi tou firmware den ti glitono giati mou kani kati koufa to tilefono.Mipos kseri kanis kapio link pou na leei analitika pos ginete i anavathmisi? Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Telika tin anavathmisi tou firmware den ti glitono giati mou kani kati koufa to tilefono.Mipos kseri kanis kapio link pou na leei analitika pos ginete i anavathmisi? Thanks. http://www.mobile-files.com/forum/showthread.php?t=10089 http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=207859&highlight=A925 http://machman.gotdns.com/index.php εδώ κάνε εγγραφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 https://secure.mobilefun.co.uk/Unlock/info/Instructions-Moto.htm Προσπαθώ να ξεκλειδώσω ένα Α925 και προτήμησα την ποιό πάνω διεύθυνση ξέρει κάποιος περισότερα γιά την διαδικασία διότι στό Link που δίνει γιά να κατεβάσεις το πρόγραμμα μάλον δέν λητουργεί υπάρχη κάτι ποιό αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 http://pdaphonehome.com/forums/showthread.php?threadid=25857 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis3 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Προσπαθώ να αλλάξω firmware στο Α925 αλλά όταν βάζω το κινητό στη usb του pc και ανοίγω το PST πρόγραμμα μου δείχνει ένα μύνημα κατω χαμηλά που λέει "invalid WIBU key or WIBU key is not present" και απότι καταλαβαίνω δεν βρίσκει οτι έχω συνδέσει κινητό στο pc.Μέσα στις οδηγίες του firmware λέει οτι περνάμε το firmware στο κινητό με το πρόγραμμα PST αλλά δε λέει αναλυτικές οδηγίες πως γίνεται αυτό.Ξέρετε κανένα site που να λέει αναλυτικές οδηγίες τι πρέπει να κάνουμε για να αλλάξουμε firmware στο κινητό χρησιμοποιώντας το PST ή κάποιο άλλο πρόγραμμα ? Επίσης λέει οτι για να βρώ το bootloader που έχω στο κινητό πρεπει να τρεξω το RadioComm Software και να κάνω τα εξής : 1. Download RadioComm Software -> http://www.filemirrors.com/search.src?type=begins&file=RadioComm&action=Find 2. Install RadioComm. 3. Run and select 3G option and USB connect. 4. Go to '3G 6' fold, under 'All Versions' check 'Dual Processor' option and press 'Get'. 5. In fold 'AP Booter Version' we have one of following version: apb_tsh apb_sny apb_sn2 apb_sn3 6. Now when you know which version you have, you can upgrade your device. Flash must be loaded to phone in PST 6.7 General or higher the same how typical firmware. Εμένα στο βήμα 4 όταν πατάω get μου βγάζει ένα μεγάλο μήνυμα με κόκκινα γράμματα που λέει οτι απέτυχε.Ξέρει κανείς σχετικα με αυτό πως γίνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?threadid=207859 Σε αυτό εδώ έχει ότι χρειάζεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis3 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Eyxaristo file.Maniki fenete alla tha to prospathiso. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Μήπως έχεις το A925 Desktop suite? Το έχω χάσει και έχω πρόβλημα να συνδεθώ :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis3 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Nai to exo.Apo to internet to exo katevasi.Pos tha gini na sto doso.Einai 24,7 mb.H tha vrethoume an ise apo Athina h tha prepi na sto anevaso se kapio email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Nai to exo.Apo to internet to exo katevasi.Pos tha gini na sto doso.Einai 24,7 mb.H tha vrethoume an ise apo Athina h tha prepi na sto anevaso se kapio email. Taki thanks to vrika :D eutixos to provlima itan h USB kai ego apo to internet to eixa katevasei alla den eixan mesa thn USB kai den syndeotan me BT telos kalo ola kala :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis3 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Allaksa tin karta kai evala sim 3g.Sto A925 kati den paei kala kai malon theli na tou kano full flash giati otan doulevi tin kainourgia sim zestenete poli sto simio pou ine i mpataria kai adiazi tin mpataria se 2-3 ores xoris na tou kano kamia xrisi. Se ena allo kinito pio palio pou exo ena samsung v200 pragmati i aftonomia afksithike poli :) diladi etsi pou paei prepi na krataei mia vdomada i mpataria kai milao arketi ora kathe mera. Episis dokimaste sto A925 na katevasete to fotismo tis othonis konta sto 0.Tha dite oti mporite na to doulepsete kai etsi kai i aftonomia tha paei sta ipsi !!Ego pou to dokimasa me tin proigoumeni sim i mpataria kratage diplasio xrono. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 1)Το φλασάρισμα θα το κάνεις εσύ; 2)θά το ξεκλειδώσης πάλι εσύ; όσο γιά το ζέσταμα εμένα από το φλασάρισμα τα έπαιξε η πλακέτα (έβρασε)και το έστειλα στην Αυστρία (6 ευρώ τέλη)και μου το έφτιαξαν το είχα πίσο σε δέκα εργάσιμες και μου το ξεκλείδωσαν σε μαγαζί 25ευρώ :( και τώρα ξαναπαίζω :D Εάν θέλεις ονόματα και διευθύνσις πέσμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis3 Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Nai gia pes mou na ksero an kati den paei kala na to stilo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Eάν το τηλεφωνό σου είναι από Γερμανία η διεύθυνση είναι αυτή: To dema tha prepei na einai idiaitera asfales, na periexei mono ti siskevi (xoris ti mpataria, to fortisti h opoio allo aksesouar) kathos kai ena simeioma pou na anaferei (an oxi sti germaniki, stin aggliki glossa) to IMEI kai MSN noumero tou tilefonou kathos kai to provlima pou parousiazei. H dieythinsi tou eksousiodotimenou Service Motorola sti Germania einai: das autotelefon flensburg GmbH Am Sophienhof 8 24941 Flensburg Εάν είναι από την Αυστρία (όπως το δικό μου) η διεύθυνση είναι η παρακάτω: Um Ihr Telefon reparieren zu lassen, senden Sie es bitte an die folgende Adresse in Östereich ein: Center Systems GmbH Ignaz-Koeck-Str. 19 1210 Wien Tel.: 01 90 188 0 Falls Sie weitere Hilfe oder Informationen benötigen, bitte zögern sie nicht uns wieder mit Ihrer Bearbeitungs-/Referenznummer zu kontaktieren. Από Αγγλία δέν ξέρω αλλά σίγουρα στό βιβλίο με τα σέρβις του κουτιού θα τα έχει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis3 Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Eyxaristo file na ise kala :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Ρε παιδιά έχω πάθει κάτι κουφό!! έκανα μάστερ κλείαρ ακι όταν πάω και βάζω το βάϊμπορ γιά την μνήμη μου φορτώνη και κάτι άλλες μ@λ@...ς τις οποίες έχω υποτήθετε σβήσει ξέρει κανείς που αλλού τα αποθηκεύει;; Έκανα φορμάτ την κάρτα και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 http://machman.gotdns.com/modules.php?name=UpDownload&req=viewsdownload&sid=5 BeoMoto Tracker skin :love: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts