TiZiaNo Δημοσιεύτηκε August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 22, 2011 Sorry αν κατα λαθος δεν γραφω στο σωστο trend... Πριν 1 μηνα εκανα αγορα SONY-VAIO και μου παρειχε 1 μηνα δωρεαν συνδρομη στο McAfee με δυνατοτητα ανανεωσης για αλλους 2 μηνες. Ενω η πρωτη συνδρομη ελειξε πριν 2 μερες, δεν μπορω να ενεργοποιησω την δευτερη δωρεαν συνδρομη... Αν μπορει να βοηθησει κανεις? Μου εχουν σπασει τα νευρα Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Δίνεις σωστά τους κωδικούς ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Τι κωδικούς? Πετάω εκεί που λέει "οι συνδρομές μου", μου αναφέρει ότι υπάρχουν άλλες δύο διαθέσιμες, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μου δίνει δυνατότητα να κάνω κανω κάτι άλλο. Αν μπορείς πες μου τι ακριβώς να κάνω απ'την αρχη. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Τι κωδικούς? Πετάω εκεί που λέει "οι συνδρομές μου", μου αναφέρει ότι υπάρχουν άλλες δύο διαθέσιμες, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μου δίνει δυνατότητα να κάνω κανω κάτι άλλο. Αν μπορείς πες μου τι ακριβώς να κάνω απ'την αρχη. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το εν λόγω θέμα, όταν λες ότι σου λέει "οι συνδρομές μου", εκεί τι επιλογές σου δίνει ? Κανένα screenshot μπορείς να μας δώσεις για να σε βοηθήσουμε λίγο περισσότερο ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts